ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

MHN TON BΑΡΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΑΚΑΚΙ..


MHN TON BΑΡΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΑΚΑΚΙ..

10/1/2012 

Σιγα να μην κυκλοφορουσε (οσο και αν προσπαθουσαν να το διαψευσουν) η φωτογραφία από το επεισόδιο του Μαρινάκη με τους Ξενιάδη και Σαλιαρέλη, που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα το "Πρώτο Θέμα", κυκλοφόρησε σήμερα!
Η εφημερίδα "Δημοκρατία" τη φιλοξενεί στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, με τον Έλληνα εφοπλιστή να είναι εμφανώς ταραγμένος και βουρκωμένος, προφανώς από την ένταση της στιγμής, ενώ ο Σαλιαρέλης δίπλα του τα έχει... χαμένα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ, στο τραπέζι φαίνεται και ο χυμένος καφές που προηγουμένως είχε βρεθεί στο πρόσωπο του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού...

Όπως σαςειχαμε ενημερωσει νωρίτερα  ο επίδοξος πρόεδρος (!!) της ΑΕΚ, Βασίλης Ξενιάδης συνεληφθη για παλαιότερες δικαστικές αποφάσεις αφου χρωστούσε εργοδοτικές εισφορές!
skismenaΑν τυχόν αναρωτιέστε πως γίνεται κάποιος που χρωστάει, να ενδιαφέρεται να αγοράσει μια ΠΑΕ που τα χρέη της οποίας αγγίζουν το χρέος της Ελλαδος και χρωστάει μέχρι και στους πιγκουίνους στο Βόρειο πόλο, σας ενημερώνουμε οτι κι εμείς αναρωτιόμαστε ακριβώς το ίδιο πράγμα! Αυτό που αναρωτιόμαστε, είναι η ανοχή των κυβερνητικών προσώπων που επιτρέπουν στον κάθε ουρανοκατέβατο, να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο και να παίζει με τον πόνο τους. Γιατί κακά τα ψέματα, εκεί στην ΑΕΚ (και στον ΠΑΟ) έχουν πόνο στη ψυχή!
Μετά απο 5 ώρες κράτηση και αφού είδε οτι δε μπορεί να τη «σκαπουλάρει» χωρίς να βάλει το χέρι στη τσέπη, πλήρωσε και έφυγε! Ο κολλητός του πάντως, Αργύρης Σαλιαρέλης, δεν εμφανίστηκε για να δηλώσει πως το κολλητάρι του ενδιαφέρεται να αγοράσει την Αστυνομία της χώρας, μιας και τον ξέρει καλά τον χώρο αυτό, ενώ παραμένει αγνωστο αν τον «τσόνταρε» κανά φραγκάκι για να αφεθεί ελεύθερος.

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.....

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου