ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Εσύ θα στηρίξεις τον Θρύλο στην Ευρώπη;


Εσύ θα στηρίξεις τον Θρύλο στην Ευρώπη;

10/1/2012

ΣΕΦMε μοναδικό τραυματία τον Λάζαρο Παπαδόπουλο (επιστρέφουν Σπανούλης και Βασιλόπουλος), οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να διαψεύσουν ότι η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί για τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ, αλλά θα χρειαστούν τον έκτο παίκτη τους, που όταν γεμίζει το φαληρικό κλειστό, το μετατρέπει σε πραγματικά καυτή έδρα. Έτσι είναι ευκαιρία για όσους θέλουν να δείξουν ότι εκτιμούν την προσπάθεια των παικτών της ανανεωμένης ομάδας μπάσκετ του Θρύλου, να κατέβουν την Τετάρτη (18/01) το βραδάκι (21:45) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και να γιουχάρουν τον Κιριλένκο και την παρέα του σε κάθε τους επίθεση. Βέβαια δε θα ξεχάσουμε να χειροκροτήσουμε και τον Μίλος Τεόντοσιτς κατά την παρουσιάσή του, αλλά μετά το τζάμπολ γίνεται αυτομάτως αντίπαλος.

Για όλους αυτούς λοιπόν, έχουν βγει ήδη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – CSKA MOSCOW  της 18/01/2012 με ώρα έναρξης 21:45 στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της CITIBANK  ξεκίνησε από την Τρίτη 10/01/2012.
Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν δοθεί μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα γίνει από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Τετάρτη 18/01/2012 και ώρες 10:00 – μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας».
 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου