ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αμφίβολος ο Μανιάτης με Θρασύβουλο

Αμφίβολος ο Μανιάτης με Θρασύβουλο

Ο Γιάννης Μανιάτης ταλαιπωρείται με κάκωση στο γόνατο, δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης (11/1) κόντρα στον Θρασύβουλο στο Φάληρο για το Κύπελλο.
Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Δόξα Δράμας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και άπαντες έδωσαν το "παρών" στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το πρωί (10:30) της Δευτέρας (9/1) για προπόνηση.
Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Δόξα Δράμας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Χοσέ Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Τα δυσάρεστα είναι με την κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη, καθώς "κληρονόμησε" μία κάκωση στο ματς κόντρα στην Δόξα Δράμας στο δεξί γόνατο και  δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση. Ο Έλληνας αμυντικός, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα της Τετάρτης (9/1) με τον Θρασύβουλο προκειμένου να προφυλαχθεί.

Την Τρίτη οι Πειραιώτες  θα προπονηθούν στις 19:00 στο Ρέντη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου