ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

O αρχηγός είναι εδώ

O αρχηγός είναι εδώ 

9/1/2012  

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε. Ο αρχηγός του Θρύλου, όπως αναμενόταν, πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας και τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη συνέχεια.

Ο διεθνής γκαρντ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος των δύο προπονήσεων, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός δεν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ηλυσιακό καθώς ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Όπως όλα δείχνουν ο Red-Bill θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΟΚ το επόμενο Σάββατο, που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας του Top 16 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ.

Ο Ντούντα μπορεί να υπολογίζει πλέον σε 15 παίκτες καθώς στο πρόγραμμα της ομάδας μπήκε και ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ κανονικά και χωρίς καμία ενόχληση, συνέχισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Στο μεταξύ, έτοιμος να πραγματοποιήσει την επανεμφάνιση του την Τετάρτη κόντρα στην ομάδα των Ιλισίων είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Η μοναδική απουσία ακούει στο όνομα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας και κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει το ματς με την ΤΣΣΚΑ στις 18 Ιανουαρίου.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου