ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

SUPER LEAGUE 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΓΚΟΛ (videos)

SUPER LEAGUE 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΓΚΟΛ (videos)
8/1/2012
                                                               

Εργοτέλης – Πανιώνιος 1-0

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο γύρο της Super League, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έκρινε τη συνάντηση ήταν ο Leal με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15`.
ergotelis panionios video 1 0Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν, όταν στο 14` ο Κουτσιανικούλης κέρδισε πέναλτι από τον Cocalic. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Leal που δε λάθεψε και το 1-0 ήταν γεγονός. Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν έως το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς αποτέλεσμα, όμως, ενώ ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 39` έπειτα από σουτ του Κατσικοκέρη. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Καραγεωργίου έψαξαν το δεύτερο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα, όμως. Αυτοί του Μάντζιου πίεσαν για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, οι προσπάθειές τους, παρόλα αυτά δε βρήκαν στόχο και το 1-0 παρέμεινε.
Σκόρερ: 15` πεν. Leal
Συνθέσεις
Εργοτέλης: Pirson, Τζανακάκης (72` Γιαλούσης), Hieblienger, Shashiashvili, Wisio, Φραγκουλάκης, Junior, Beto (76` Κυριακίδης), Κουτσιανικούλης, Leal, Κατσικοκέρης (88` Κατσικοκέρης)
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Πετκάκης, Cocalic, Σιόβας, Κούρος, Omo, Σάμαρης, Γουνδουλάκης (79` Σταυροαθανασόπουλος), Schembri, Κολοβός (44` Abdulllayev), Kuqi



Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-0

O Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική στη Super League. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Πιπίνης στο 34`. Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα από το Αγρίνιο, καθώς στο 70` αποχώρησε τραυματίας ο Θεοδωρίδης που είχε περάσει δύο λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο και ενώ οι αλλαγές είχαν ολοκληρωθεί.
asteras tripolis panaitolikos 1 0 videoΤο παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, χωρίς να υπάρχει, όμως, η μεγάλη φάση. Ο Αστέρας ήταν ο πρώτος που απείλησε, στο 24`, με τον Breska να αναγκάζει τον Blazic να επέμβει εντυπωσιακά. Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, ο Πιπίνης με σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον αντίπαλο πορτιέρο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες κράτησαν το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα από τους παίκτες του Τεννέ, από το 70` και έπειτα αγωνιζόταν και με παίκτη περισσότερο λόγω του τραυματισμού του Θεοδωρίδη και έφτασαν στη νίκη με 1-0.
Σκόρερ: 34` Πιπίνης
Συνθέσεις
Αστ. Τρίπολης: Jacobo, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Pulido, Πιπίνης (80` Formica), Usero (70` Λαδάκης), Rayo, Τσαμπούρης (46` Navarro), Breska, Juanito, Perrone
Παναιτωλικός: Blazic, Παλαιολόγος, Dolezaj, Κούσας, Edjeguele, Μητρόπουλος, Σιόντης (46` Mumin), Boumale (52` Καραμαλίκης), Πασάς (68` Θεοδωρίδης), Rocha, Camara


Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-2


Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 0-2 του Λεβαδειακού στη Λειβαδιά για την 16η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σιαλμάς ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του Κωστένογλου (34`, 71`) πριν αποβληθεί στο 82` με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
levadiakos aek 0 2 videoΠολύ κακό θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα, με την πρώτη αξιόλογη φάση να σημειώνεται στο 30` όταν ο Κόρμπος με μακρινό σουτ υποχρέωσε τον Κωνσταντόπουλο να απομακρύνει σε κόρνερ με υπερένταση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σιαλμάς μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη κάνοντας το 0-1, το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.
Ο Λεβαδειακός μπήκε φορτσάτος στο δεύτερο μέρος και πίεσε την ΑΕΚ η οποία δε δέχθηκε γκολ χάρη στις επεμβάσεις του Κωνσταντόπουλου. Αφού ανταπεξήλθαν στην πίεση των γηπεδούχων, οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 71`. Σκόρερ ήταν και πάλι ο Σιαλμάς, με προβολή αυτή τη φορά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Jose Carlos. Στο 82` ο σκόρερ της ομάδας του Κωνστένογλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, μια και το γκολ που πέτυχε ο Napoleoni στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε ως οφσάιντ, και η ΑΕΚ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.
Σκόρερ: 34`, 71` Σιαλμάς
Συνθέσεις
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas (76` Chumbinho), Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Zahui (46` Βασιλείου), Favalli, Popovic, Ζουρούδης (67` Napoleoni)
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς, Cala, Καράμπελας, Γεωργέας, Ρίκκα (58` Μάκος), Σιαλμάς, Jose Carlos (79` Guerreiro), Leonardo (51` Λαγός), Beleck


Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-0

Στο 0-0 έμειναν Ξάνθη και ΠΑΟΚ στα Πηγάδια σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι για την 16η αγωνιστική στη Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν στο φινάλε τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
xanthi paok video 0 0Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο «δικέφαλος» πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, περιορίζοντας τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Boloni δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Viviani, με την καλύτερη στιγμή να σημειώνεται στο 38` όταν ο Αθανασιάδης με προβολή μετά το γύρισμα του Lino έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Ξάνθη κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η μεγάλη φάση απουσίαζε έως το 72` όταν ο Βλαχοδήμος έβγαλέ σε θέση βολής τον Marcelinho, αλλά ο Βραζιλιάνος δε σημάδεψε σωστά. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης έφυγε στην αντεπίθεση, με το σουτ του να κοντράρει στους αμυντικούς και να καταλήγει κόρνερ. Στο 83` ο Έλληνας επιθετικός έγινε και πάλι απειλητικός, αλλά η αντίπαλη άμυνα απομάκρυνε εκ νέου σε κόρνερ, στις καθυστερήσεις ο Αθανασιάδης αστόχησε σε κεφαλιά από πολύ καλή θέση, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει έως το τέλος του αγώνα.
Συνθέσεις
Ξάνθη: Viviani, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Edimar, Marcelinho, Βασιλακάκης (75` Darbion), Poy, Dani, Μάνταλος (66` Βλαχοδήμος), Markovski (89` Καζάκης)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Sznaucner, Lino, Μαλεζάς, Cirillo, Garcia, Lazar, Ivic (63` Γιάννου), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89` Robert), Αθανασιάδης.


Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

 Ο Nery Castillo επέστρεψε στη δράση μετά τη φυγή του Michal Probierz και χάρισε τη νίκη στον Άρη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 16η αγωνιστική της Super League με το τέρμα που πέτυχε στο 12ο λεπτό. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη καθώς στο 86` αποβλήθηκε ο Σούφαλης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
aris pas giannena1 0  videoΟι «κίτρινοι» μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 12` δικαιώθηκαν καθώς ο Castillo έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι μετά την πάσα του Faty, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ για τη φετινή σεζόν. Στη συνέχεια, ο Άρης έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει, όμως, τον Κηπουρό, ενώ δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο από τους Ηπειρώτες.

Σε υποτονικούς ρυθμούς κινούνταν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος. Οι Θεσσαλονικείς αδυνατούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να «ξεθαρρεύουν» με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, ο Βελλίδης δεν απειλήθηκε, οι Γιαννιώτες έμειναν με 10 στο 86` λόγω της αποβολής του Σκούφαλη και ο Άρης πήρε τη νίκη – «βάλσαμο» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Σκόρερ: 12` Castillo
Συνθέσεις
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Dickoh, Λαζαρίδης, Michel, Faty, Παπαστεριανός (84` Πρίττας), Neto, Umbides, Castillo (81` Γιαννιώτας), Cesarec (70` Soltani)
ΠΑΣ: Κηπουρός, Πατσατζόγλου (77` Κυριάκος), Vanderson, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (10` De Vincenti), Γεωργίου, Vila, Becerra, Σκούφαλης, Τζάνης (46` Bakayoko)


Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-0

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μήτρογλου στο 16` και ο Epstein στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 85` λόγω της αποβολής του Μάντζιου.
atromitos ofi 2 0 videoΗ ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, με το Μήτρογλου ο οποίος εκτέλεσε συρτά το φάουλ και αιφνιδίασε τον Carroll. Στο 19` ο Sisic έχασε σπουδαία ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 25` ο Carroll αποσόβησε με τη βοήθεια του δοκαριού το γκολ μετά το πλασέ του Μήτρογλου και στην εξέλιξη της φάσης σταμάτησε τον Pitu Garcia. Ο πορτιέρο των Κρητικών κράτησε και πάλι όρθια την ομάδα του στο 33` και το 38` λέγοντας «όχι» σε Brito και Epstein αντίστοιχα, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου, ο Μάντζιος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Itandje, αλλά αστόχησε για εκατοστά.


Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα επιδιώκοντας την ισοφάριση, αλλά ο Ατρόμητος μετά το 60` ισορρόπησε. Οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες στο 85` καθώς αποβλήθηκε ο Μάντζιος, αλλά δεν πτοήθηκαν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Παπουλή και Μπούρμπο να μην μπορούν να νικήσουν τον Itandje. Όλα τελείωσαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο ο Epstein πλάσαρε τον Carroll, διαμορφώνοντας το 2-0 με το οποίο οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη.
Σκόρερ: 16` Μήτρογλου, 90` Epstein
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Νάστος, Μπάλλας, Garcia (63` Σφακιανάκης), Τάτος (62` Δημούτσος), Epstein, Brito (80` Αναστασάκος), Μήτρογλου
ΟΦΗ: Carroll, Γαλανόπουλος (37` Μπούρμπος), Bulut (76` Καμπάνταης), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Kalajdzic, Veron, Jordi Lopez, Sisic (45` vando), Παπουλής, Μάντζιος

Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-0 από cretalive

Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 1-0

Με το μόνιμο σκόρερ του, Sebastian Leto, να βρίσκει δίχτυα στο 24` ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο δεύτερο γύρο της Super League 2011-2012.
pao kerkira 1 0 videoΟι «πράσινοι» ήταν νωθροί στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο ανέβασαν στροφές και απείλησαν στο 18` με τον Cleyton να βλέπει τον Galinovic αρχικά και τον Majstorovic στη συνέχεια να του στερούνε το γκολ. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μαυρία να νικηθεί από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, αλλά στο 24` ο Κροάτης δεν μπορούσε να κάνει τίποτε. Ο Βύντρα βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Cleyton, ο Βραζιλιάνος την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Leto ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-0 προ κενής εστίας. Οι Φαίακες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 34` με τον Maritn να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Καρνέζη να μπλοκάρει, ενώ στην τελευταία αξιόλογη φάση του ημιχρόνου, ο Cleyton πλάσαρε απελπιστικά άουτ από πλεονεκτική θέση/

Στο δεύτερο μέρος, η Κέρκυρα πίεσε ψηλά, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, Στο 57` ο Zeca σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Wentzel, στην εξέλιξη της φάσης ο Simao προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν άστοχος. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με το Μαρίνο στο 73` να… καταφέρνει να μη σκοράρει, μετά τη σέντρα του Leto και τον Galinovic να είναι εξουδετερωμένος. Στο 86` ο ίδιος ποδοσφαιριστής δε βρήκε και πάλι στόχο, αυτή τη φορά με κεφαλιά και το 1-0 παρέμεινε, παρά την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Gracia στα τελευταία λεπτά.
Σκόρερ: 24` Leto
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Kante, Bjarsmyr, Σπυρόπουλος, Simao, Vitolo, Zeca (82` Καραγκούνης), Μαυρίας (61` Μαρίνος), Cleyton (69` Rudolf), Leto
Κέρκυρα: Galinovic, Gustavo, Mahstorovic, Wentzel, Σακελλαρίου, Osman, Γραμμόζης, Γιάντσης (72` Τσίγκας), Ιωάννου, Αγρίτης (60` Καλαντζής), Martin


Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0


Ο Ολυμπιακός «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Καυτανζόγλειο» καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Δόξα Δράμας, η οποία μετά την ΑΕΚ έδειξε και στους Πειραιώτες ότι όποιος την υποτιμήσει θα το «πληρώσει» ακριβά.
doxa dramas olympiacos 0 0 videoΜε το… «καλησπέρα» απείλησαν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς 27 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Mirallas έφυγε μόνος του απέναντι στον Seremet και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι παίκτες του Valverde είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα διατήρησαν το μηδέν έως το τέλος του πρώτου 45λέπτου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να είναι νωθρός και το συγκρότημα του Κατσαβάκη προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, με τους Abubakari στο 47` και Αραβίδη στο 50` να έχουν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 59` οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, αλλά η κεφαλιά του Djebbour σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Παπαδόπουλου κόντραρε στα σώματα. Στο τελευταίο ημίωρο οι Πειραιώτες αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Το έκαναν, όμως, με ανορθόδοξο τρόπο, οι Δραμινοί κράτησαν την εστία τους ανέπαφη και πήραν την ισοπαλία απέναντι στους πρωταθλητές.
Συνθέσεις
Δόξα Δράμας: Seremet, Σικαλιάς, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Στεργιανός (46` Κουμπρόγλου), Abubakari, Κατσικογιάννης (65` Τοπούζης), Lima, Ρούτσης, Σοϊλέδης (61` Αγγελούδης), Αραβίδης
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Mellberg, Παπαδόπουλος, Marcano, Μανιάτης, Makoun (71` Monje), Fuster (46` Yeste), Φετφατζίδης, Mirallas, Pantelic (46` Djebbour)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου