ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Preview SUPER LEAGUE 21η αγωνιστικη (Κυριακη)

Preview SUPER LEAGUE 21η αγωνιστικη (Κυριακη)

12/2/2012

 Ατρόμητος-Κέρκυρα (15:00, Novasports 2) 

Preview: Ατρόμητος-Κέρκυρα (15:00, Novasports 2) 
Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τον Αστέρα και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, ψάχνοντας ένα τρίποντο κόντρα στην Κέρκυρα. Από την άλλη πλευρά οι Φαίακες θέλουν ένα τρίποντο μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ατρόμητος:

Τα δύο κακά, τελευταία, αποτελέσματα ανήκουν στο παρελθόν για τον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Δώνης θέλει να δει τους παίκτες του να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Κέρκυρα που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους Δημούτσο και Μήτρογλου, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι ο Ματίας Ιγκλέσιας, ενώ επέστρεψε και ο Τάτος. Μάλιστα για τον Ιγκλέσιας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός.

Οι εκλεκτοί του τεχνικού του Ατρομήτου είναι οι Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Ιγκλέσιας, Νάστος, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Τόμας, Ζουέλα, Φυτανίδης, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Καραμάνος, Επστάιν, Μπρίτο, Αναστασάκος, Γιαννούλης, Γκαρσία.

Κέρκυρα:

Τα παιχνίδια ζωής ή θανάτου συνεχίζονται για την Κέρκυρα, δεδομένου ότι οι Φαίακες βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τραυματισμό του Αμπτούλ Οσμάν, την τελευταία στιγμή. Ο Γκανέζος μέσος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.
Τη λίστα των απόντων συμπληρώνουν οι Γκουστάβο και Μαϊστόροβιτς (τιμωρημένος).

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Αγρίτη και Μάρτιν να είναι ετοιμοπόλεμοι και να τίθενται στη διάθεσή του, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Βέντσελ, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Σακελλαρίου, Μίχος, Ερίθε, Ηλιάδης, Γραμμόζης, Αγρίτης, Καλαντζής, Γιάντσης, Μπάρκογλου, Μαρτίν, Τσίγκας, Καραλής, Ιωάννου.


 Άρης-Εργοτέλης (17:15, Novasports2)

Preview: Άρης-Εργοτέλης (17:15, Novasports 2)
Ανεπηρέαστοι από την διήμερη αποχή από τις προπονήσεις -αγωνιστικά και ψυχολογικά- αισιοδοξούν πως θα κατέβουν στον Άρη κόντρα στον Εργοτέλη. Καθρέφτης τους το «Κλεάνθης Βικελίδης», το απόγευμα της Κυριακής. Θα πετύχουν την 4η σερί νίκη στην Σούπερ Λίγκα ή θα επιτρέψουν στους Κρητικούς να «αποδράσουν» με το πρώτο «διπλό» από την έδρα τους.

Αρης:

Αρης και προβλήματα συμβαδίζουν την φετινή περίοδο. Τα δεδομένα οικονομικά που αναδείχθηκαν από την συνολική απόφαση των παικτών να απέχουν για δυο μέρες από τις προπονήσεις ώστε να στείλουν μήνυμα προς της διοίκηση «δεν πάει άλλο».

Τουλάχιστον τα αγωνιστικά, σε μεγάλο βαθμό, ανήκουν στο παρελθόν, αφού έπειτα από την έλευση του Μανουέλ Μασάδο οι «κίτρινοι» μετρούν μόνο θετικά αποτελέσματα (τρεις νίκες, μία ισοπαλία).

Ο Πορτογάλος έχει δύο επιπλέον λύσεις με την επιστροφή των Ακόστα και Γιαννιώτα, όχι όμως και τον τιμωρημένο Καζναφέρη. Εκτός άφησε τους ανέτοιμους Πρίττα και Σηφάκη (επανήλθε μετά από πέντε μήνες).

Η αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ούμπιντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι.

Εργοτέλης:

Το δύσκολο πρόγραμμα του Εργοτέλη συνεχίζεται, αφού στην 21η αγωνιστική φιλοξενείται στην έδρα του ταλαιπωρημένου από τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και ταυτόχρονα ανανεωμένου -βάσει των αποτελεσμάτων- Άρη.

Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Καραγεωργίου, στην τελευταία προπόνηση είδε τον Γκεόργκε Σασιασβίλι να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και να τίθεται στη διάθεσή του.

Στον αντίποδα, βρίσκονται οι τιμωρημένοι Κυριακίδης και Κουτσιανικούλης, αλλά και ο τραυματίας Ρομάνο.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός φαίνεται πως θα παρατάξει την ομάδα του με τους Πίρσον, Γιαλούση, Δάρλα, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ζούνιορ, Ολίσε, Μπέτο, Φραγκουλάκη, Λεάλ και Μπούντιμιρ.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Χαλκιαδάκης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Λεάλ.

Προϊστορία:

2006-2007: Άρης- Εργοτέλης 2-0
2007-2008: Άρης- Εργοτέλης 2-0
2008-2009: Άρης- Εργοτέλης 0-0
2009-2010: Άρης- Εργοτέλης 2-1
2010-2011:Άρης- Εργοτέλης 1-0



 Λεβαδειακός–Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports 3)
Preview: Λεβαδειακός–Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports 3) 
Τέσσερις μέρες μετά την νίκη στην Τρίπολη, ο Λεβαδειακός υποδέχεται, στη Λιβαδειά, τον Αστέρα ψάχνοντας ένα ακόμα τρίποντο που θα τον ανεβάσει περισσότερο στη βαθμολογία. Από την άλλη οι Αρκάδες θέλουν να ξεχάσουν το μεσοβδόμαδο αποτέλεσμα με μια νίκη.

Λεβαδειακός:

Το τρίποντο στην Τρίπολη, σε συνδυασμό με εκείνο επί του Παναθηναϊκού ήταν μια ανάσα για τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί υποδέχονται τους Αρκάδες και ψάχνουν μια ακόμα νίκη, η οποία θα τους ανεβάσει κι ‘άλλο στη βαθμολογία.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν είναι και οι Μαχαίρας και Κοτίτσας, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Οι 20 εκλεκτοί του Γιώργου Παράσχου είναι εξής: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μέντι, Κόρμπος, Βιάνα, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

Αστέρας:

Εκτός έδρας συνήθως αντιμετωπίζει πρόβλημα όμως ο Αστέρας θέλει να πάει στη Λιβαδειά και να δείξει πως κακώς έχασε στην Τρίπολη. Τα προβλήματα ήταν αρκετά μέσα στην εβδομάδα καθώς η κακοκαιρία που έπληξε την Αρκαδία δεν άφησε τους παίκτες να προπονηθούν.

Εκτός θα είναι ο Περόνε, ενώ ο Σάκης Τσιώλης άφησε και πάλι εκτός τους Μπακασέτα και Κουρμπέλη. Παράλληλα στην αποστολή θα είναι και πάλι ο Μπαρτολίνι και ο Ροτζέριο.

Η αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χακόμπο, Μπαντής, Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Άλβαρες, Μπρέσκα, Ροζέριο, Ράγιος, Έγκον, Σολάκης και Φρανκού.

 Παναθηναϊκός-Ξάνθη (19:30 Novasports 1)

Κρίσιμο σε ότι αφορά τους στόχους και των δύο ομάδων είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (19:30).
Ωστόσο, το έργο των "πρασίνων" μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Κουίνσι και Λέτο ενώ έχει να αντιμετωπίσει ένα σύνολο που "διψάει" για βαθμούς αφού προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Καπίνο, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Κλέιτον, Τοτσέ, Πετρόπουλός, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Μαυρίας  και Σεϊταρίδης.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βάλλα και Ντάνι.
Η αποστολή των ακριτών: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Λέιτε, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Στάσιακ.
 

 Δόξα Δράμας–Παναιτωλικός (15:00 Novasports 3)

Preview: Δόξα Δράμας–Παναιτωλικός (15:00 Novasports 3) 
Στην Θεσσαλονίκη και το «παγωμένο» Καυτανζόγλειο η Δόξα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, λίγες ημέρες μετά το τρομερό παιχνίδι του Αγρινίου. Πολλές οι διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων. 
Δόξα:

Η Δόξα Δράμας μετά την σπουδαία εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, τον υποδέχεται, αυτή την φορά, θέλοντας και πάλι να κάνει κάτι ανάλογο. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σικαλιά, Αμπουμπακάρι και Σοϊλέδη, που είναι τραυματίες, αλλά και τον τιμωρημένο Βέρτζο. Παράλληλα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γελαδάρη λόγω ενοχλήσεων και του Σέρεμετ που έχει πυρετό.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Σερεμέτ, Ρόκα, Θεοδωρόπουλος, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Λίμα, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Γουέλινγκτον, Λεάντρο, Καπέλ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Κουμπρόγλου, Στεργιανός και Αγτζίδης.

Παναιτωλικός:

Η νέα εποχή στον Παναιτωλικό είναι γεγονός. Ο Τάκης Λεμονής, έχει αναλάβει πλέον την τεχνική ηγεσία της ομάδας και σε αυτό το παιχνίδι καλείται να πάρει το τρίποντο καθώς τα περιθώρια στενεύουν.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει ριζικές αλλαγές καθώς έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Εκτός θα είναι οι Εντζεγκουέλε, Βιντάλ, Κουτρομάνος και Ρότσα.

Την αποστολή της ομάδας από το Αγρίνιο αποτελούν οι: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι και Ακαλέ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου