ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΕΙΤΑ,ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ,ΚΑΝΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΣΙ

30/5/2012

«Φευγάτος» από την «Μπάρτσα» ο Κεϊτά


«Φευγάτος» από την «Μπάρτσα» ο Κεϊτά
Δύσκολα θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα ο Σεϊντού Κεϊτά. Ο μέσος από το Μάλι, τη χρονιά που πέρασε, είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», με αποτέλεσμα να επιθυμεί να φύγει από τον σύλλογο της Καταλονίας.

Ωστόσο, ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, επιθυμεί την παραμονή του 32χρονου παίκτη στο ρόστερ της ομάδας και γι’ αυτό είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» να ζητάει από τον Κεϊτά πάρει τον χρόνο που θέλει, προκειμένου να το ξανασκεφτεί.

Ήδη, οι «μνηστήρες» για τον παίκτη φαίνεται πως είναι αρκετοί, με τις Ρόμα, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι αυτές που έχουν μπει πιο δυνατά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Φιλικό στο Μαρόκο η Μπαρτσελόνα


Φιλικό στο Μαρόκο η Μπαρτσελόνα
Στο Τανγκέρι του Μαρόκο θα μεταβεί η Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι για να δώσει φιλική αναμέτρηση με επίλεκτη ομάδα της πόλης, την οποία θα καθοδηγήσει ο Ρασίντ Ταούσι. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου και θα είναι το δεύτερο φιλικό της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ταούσι είναι ο πιο γνωστός προπονητής στη χώρα του και τη φετινή περίοδο κατέκτησε τρεις τίτλους με την Μαγκρέμπ ντε Φεζ. Ο αγώνας θα γίνει στο «Grand Stade», που είναι χωρητικότητας 45.000 θέσεων και θα είναι η τέταρτη φορά που οι «μπλαουγκράνα» επισκέπτονται το Μαρόκο για φιλικό. Στη χώρα της Βόρειας Αφρικής, είχαν παίξει ακόμα δυο παιχνίδια το 1969, ενώ το τελευταίο είχε δοθεί το μακρινό 1974.

Απέναντι στους επίλεκτους του Τανγκέρι, ο Τίτο Βιλανόβα θα δώσει το δεύτερο αγώνα του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Στις 24 Ιουλίου έχει ήδη προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με το Αμβούργο στη Γερμανία, όπου θα γίνει και το ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού.

«Ο Μέσι; Από άλλον πλανήτη!»

«Ο Μέσι; Από άλλον πλανήτη!»

Εξωγήινος ο Λιονέλ Μέσι! Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Φρεντερίκ Κανουτέ, ο οποίος δηλώνει θαυμαστής του Αργεντίνου. Ο επιθετικός της Σεβίλλης θεωρεί πως ο τρόπος με τον οποίο παίζει ποδόσφαιρο ο Μέσι μόνο… ανθρώπινος δεν είναι!

«Δεν πρόκειται για ανθρώπινο ον. Ο Μέσι έχει έρθει από άλλον πλανήτη. Έχω παίξει εναντίον του αρκετές φορές και είναι απίστευτος, δεν πρόκειται για έναν φυσιολογικό ποδοσφαιριστή. Κάνει μοναδικά πράγματα που κανείς άλλος δε μπορεί. Είναι εξαιρετικός», δήλωσε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Κανουτέ αναγνώρισε την υπεροχή όλων των «μπλαουγκράνα» και θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει εναντίον μιας τόσο πετυχημένης ομάδα.

«Σε μερικά χρόνια, όταν θα κάνω αναδρομή στο παρελθόν και θα σκέφτομαι πως έχω αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα αντιληφθώ πόσο τυχερός στάθηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω ενάντια στην καλύτερη ομάδα που έχει υπάρξει ποτέ» ήταν τα λόγια του, για να συμπληρώσει:

«Συνήθως δεν μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, αλλά για την Μπάρτσα κάνω μία εξαίρεση. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι τυχερός που υπάρχει αυτή η ομάδα».

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου