ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Απομακρύνεται η περίπτωση Σόλιντ

Απομακρύνεται η περίπτωση Σόλιντ

Υποχωρεί και απομακρύνεται η περίπτωση του Τροντ Σόλιντ ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Παραμένουν στην λίστα οι Μαρτίνεθ, Κούπερ και Όλτρα. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση.
Από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως υποχωρεί και απομακρύνεται η περίπτωση του Τροντ Σόλιντ. Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν ο άνθρωπος που είχε προτείνει στον Βαγγέλη Μαρινάκη το όνομα του Νορβηγού τεχνικού, με τον οποίο είχαν μία πολύ καλή συνεργασία στο Ρέντη στο παρελθόν. Ο "φάκελος" του εξετάστηκε από την διοίκηση, αλλά οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ αποφάσισαν να τον βάλουν στο... ράφι, είτε λόγω ότι θέλουν να ψάξουν για έναν καλύτερο προπονητή, είτε επειδή υπήρξαν και αντιδράσεις από το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων της ομάδας.
Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, τονίζουν πως παρά τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί τις τελευταίες μέρες, πέρα της περίπτωσης του Πορτογάλου τεχνικού, Ντομίνγκος Πασιένσια, στον οποίο (όπως παραδέχονται) έκαναν επίσημη πρόταση, φτάνοντας πολύ κοντά σε συμφωνία, δεν έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους σε κανέναν άλλον προπονητή.

Σαφώς και έχουν εξεταστεί αρκετές περιπτώσεις προπονητών, εννοείται πως με κάποιους έχουν κάνει ορισμένες διερευνητικές επαφές, αλλά τίποτε περισσότερο, όπως αναφέρουν. Παράλληλα, από την πειραϊκή ΠΑΕ ενημερώνουν πως στην λίστα των υποψήφιων προπονητών ώστε να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ολυμπιακού, παραμένουν ο Αργεντινός Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Ισπανός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ο συμπατριώτης του Χοσέ Λουίς Όλτρα.

Παράλληλα, όμως, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού να μην βρίσκεται στην τετράδα τεχνικών που αναφέραμε παραπάνω. Απλά, αυτές οι περιπτώσεις εξετάζονται τώρα. Και βέβαια, αν δεν προχωρήσουν οι υποθέσεις των Έκτορ Κούπερ, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Χοσέ Όλτρα, τότε θα "ανοιχτεί" και πάλι ο "φάκελος" της περίπτωσης του Τροντ Σόλιντ, σε συνδυασμό να μην βρεθεί και κάτι καλό από την Ιβηρική χερσόνησο. Όπως καταλαβαίνεται, έχουμε δρόμο ακόμη.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου