ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Παρτίζαν για Κατάι

Παρτίζαν για Κατάι

Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται να κάνει πίσω για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κατάι, ωστόσο για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Παρτίζαν.
Ο Αλεξάνταρ Κατάι αποκτήθηκε από την Βοϊβοντίνα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν κατάφερε να στεριώσει στον Πειραιά και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού αρχικά στον ΟΦΗ και στη συνέχεια γύρισε ως δανεικός στη Βοϊβοντίνα.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός όπως όλα δείχνουν ούτε τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις περιπτώσεις νέου δανεισμού του. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να παραχωρηθεί ο παίκτης στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι διεμήνυσε στην διοίκηση της ομάδας του πως επιθυμεί την προσθήκη ενός αμυντικού και όχι ενός επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο η Παρτίζαν έχει και αυτή τον Κατάι στα υπόψιν της και μάλιστα ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του, με τους Σέρβους να υποστηρίζουν πως σύντομα θα υπάρξει πρόταση για τον παίκτη. Βεβαίως δεν τίθεται θέμα κανονικής μεταγραφής του Κατάι στην ομάδα του Βελιγραδίου, με την Παρτίζαν να επιθυμεί την λύση του δανεισμού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου