ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βγάζει είδηση το ραντεβού

Βγάζει είδηση το ραντεβού 

30/5/2012

Ένα κρίσιμο ραντεβού περιλαμβάνει η σημερινή ατζέντα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν με τον μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος τυγχάνει να είναι και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Εκτός από το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του «Κάνιο», θα εξεταστεί και η περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού και αναμένεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο, ο εκπρόσωπος των δύο παραπάνω να προτείνει «λαβράκια» από την Αργεντινή.

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα και μπορεί το ραντεβού με τον Αλεχάντρο Καμάνιο να του είναι πολύ χρήσιμο. Αρχικά, θα συζητηθεί αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Αριέλ Ιμπαγάσα ή όχι. Οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν αλλά όχι να δαπανήσουν αρκετά χρήματα. Οπότε σκέφτονται να του προτείνουν νέα συνεργασία με τις οικονομικές απολαβές του να «κόβονται» στο μισό. Σίγουρα θα γίνουν διαπραγματεύσεις οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Το δεύτερο θέμα που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» είναι η αναζήτηση προπονητή. Από την πλευρά του ο Κούπερ δεν μπορεί να περιμένει για πάντα αλλά από την μεριά του ο Ολυμπιακός θέλει χρόνο. Ο Αργεντινός τεχνικός ενδιαφέρεται να αναλάβει τον Ολυμπιακό και ίσως τελικά «ψηθεί» να κάνει λίγο ακόμα υπομονή.

Τέλος, ο Καμάνιο έχει πολύ καλές διασυνδέσεις στην Αργεντινή και ειδικά στην συγκεκριμένη περίοδο ο Ολυμπιακός ψάχνει για μία καλή μεταγραφή. Ο Κρίστιαν Τσάβες βρίσκεται ψηλά στην λίστα των νταμπλούχων και δεν αποκλείεται να ζητήσουν από τον Καμάνιο να μεσολαβήσει με την Μπόκα έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή ενώ ίσως πέσουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι.

Ο Καμάνιο αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και λογικά η συνάντηση θα γίνει το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ, μετά την επιστροφή του Γιάννη Βρέντζου από το εξωτερικό. Απλά υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μην προλάβουν να γίνει η συνάντηση μέχρι το βράδυ και να πάει για μεθαύριο, ωστόσο το ραντεβού είναι κλεισμένο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου