ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το τίμημα της ελευθερίας τους

Το τίμημα της ελευθερίας τους

31/5/2012

Όχι μόνο τη γη κάτω από τα πόδια τους αλλά και μια πλειάδα ποδοσφαιριστών από το ρόστερ τους χάνουν οι ομάδες που δεν εξασφάλισαν την πολυπόθητη άδεια από την ΕΠΟ. Διαβάστε στο τα ονόματα των ποδοσφαιριστών των ΑΕΚ, Άρη, Πανιωνίου, ΟΦΗ, Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα που μένουν ελεύθεροι μετά από αυτές τις αναπάντεχες εξελίξεις και πλέον μπορούν να συζητήσουν με οποιοδήποτε σύλλογο.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια, μπορούν να ανανεώσουν συμβόλαια μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 22 ετών, ενώ δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές παρά μόνο γηγενών κάτω των 22.

Κάποιες ομάδες, όπως ο ΟΦΗ, έχουν πολλές παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, γεγονός που σημαίνει πως θα εμφανιστούν αγνώριστες στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Βέβαια, το γεγονός ότι τα συμβόλαια κάποιων παικτών τελειώνουν, δεν σημαίνει πως οι ομάδες θα έμπαιναν σε διαδικασίες ανανέωσης τους, τώρα όμως και να ήθελαν να διατηρήσουν κάποιους από αυτούς στο ρόστερ τους, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν.

Κρίνοντας από τα ονόματα και την αξία ορισμένων εξ αυτών, καταλαβαίνει κανείς και πόσο μεγάλο πρόβλημα αγωνιστικής φυσιογνωμίας θα οι συγκεκριμένες ομάδες.

ΑΕΚ: Λυμπερόπουλος (εφόσον αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του), Καφές, Γεωργέας, Βάργκας και Κάρλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κυριάκος, Πάντος, Κηπουρός, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μπεσέρα και Βάντερσον.

ΟΦΗ
: Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Πίτσος, Ούκαρ, Κάλαϊτζιτς, Βεζυρίδης, Μπόντορ, Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς, Ζόρντι Λόπες, Χόρχε Λόπεθ, Μάντζιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
: Πιέρ, Κούτσι, Ρόβας, Κουλουχέρης, Σκέμπρι, Ντιμπαλά.

ΚΕΡΚΥΡΑ
: Ιωάννου, Τσίγκας, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Μίχος.

ΑΡΗΣ
: Πρίττας, Ακόστα, Σανκαρέ, Ντίκο, Φατί, ενώ υπενθυμίζεται πως υπάρχουν και οι προσφυγές των Κατίδη, Σηφάκη

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου