ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τελικοί μπάσκετ και ...αντίο στα αθλητικά η ΝΕΤ!

Τελικοί μπάσκετ και ...αντίο στα αθλητικά η ΝΕΤ! 

29/5/2012

Τελικοί μπάσκετ και ...αντίο στα αθλητικά η ΝΕΤ!
Ο τέταρτος και (αν χρειαστεί) ο πέμπτος τελικός της Α1 μπάσκετ (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός) θα αποτελέσουν το «κύκνειο άσμα» της ΝΕΤ στις αθλητικές μεταδόσεις ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Από Δευτέρα, το δεύτερο κρατικό κανάλι αφοσιώνεται πλήρως στην πολιτική επιακαιρότητα. Προεκλογική σε πρώτη φάση και ...βλέπουμε μετά την 17η Ιουνίου.

Όπως πρώτο το sport-fm.gr έχει γράψει, η τελική φάση του Euro 2012 θα μεταδοθει όλη απ' την ΕΤ1, το ίδιο θα γίνει με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου (στο Ελσίνκι), αλλά και τις υπόλοιπες αθλητικές μεταδόσεις, στις οποίες θα βοηθήσουν η ΕΤ3 και το ERT HD.

Ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά ως προς την τηλεοπτική τους εκμετάλλευση απ' την δημόσια τηλεόραση. Αυτό διότι όλα θα εξαρτηθούν απ' τις πολιτικές εξελίξεις και στην δυνατότητα-ευχέρια που θα υπάρξει απ' το δεύτερο κρατικό κανάλι να αφοσιωθεί στο συγκεκριμένο (σύνθετο) αθλητικό γεγονος.

Η πρώτη συνεδρίαση...
Την Τετάρτη (30/5) θα συνεδριάσει το πρώτο Δ. Σ. του ΠΣΑΤ μετά τις εκλογές της περασμένης Δευτέρας, δηλαδή με τη νέα του σύνθεση. Τα αποτελέσματα τα γράψαμε, αναλυτικά, το πρωί. Αργότερα, το απόγευμα, στην κλήρωση που έγινε, ανάμεσα στον Κώστα Πιτιακούδη και τον Δημήτρη Κανελλάκη, οι οποίοι έλαβαν τον ίδιο αριθμό ψήφων, πρώτος βγήκε «νικητής» και θα είναι μέλος του νέου Δ. Σ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου