ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σκάνδαλο μεγατόνων στα "σκαριά"!

Σκάνδαλο μεγατόνων στα "σκαριά"!

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού απειλούσαν θεούς και δαίμονες στα γραφεία της ΕΠΟ, πιέζοντας με κάθε τρόπο τον Πιλάβιο να εγκρίνει την αδειοδότηση του "τριφυλλιού", πατώντας πάνω σε φάκελο - "φάντασμα"!
Άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (30/5) στα γραφεία της ΕΠΟ και απειλούσαν θεούς και δαίμονες έτσι ώστε να πείσουν για να πάρει η ομάδα τους την αδειοδότηση.
Η βάση του φακέλου του Παναθηναικού είναι σίγουρα η δανειοδότηση (5 εκατ. ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς), η οποία όμως είναι... φάντασμα και διαψεύδεται και από την ίδια την τράπεζα!

Οι πράσινοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι θα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ να μην πάρουν στην ΕΠΟ την απόφαση που θέλουν, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ να πάρουν αδειοδότηση ενώ ΔΕΝ έχουν το δάνειο!

Και αυτό γεννά και ερωτήματα. Τι χαρτιά είναι αυτά που παρουσίασαν στον φάκελο για την αδειοδότηση και από ποιόν;

Επίσης αυτοί οι "άνθρωποι" του Παναθηναϊκού (και κάποιοι... χθεσινοί στο ποδόσφαιρο), πως νομιμοποιούνται να κάνουν μαγκιές και να καθυβρίζουν; Από που και ως πού απειλούν;

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι έτοιμος να προσθέσει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των σκανδάλων της πράσινης ΕΠΟ και αν πάρει άδεια ο ΠΑΟ θα είναι τρομακτική αδικία και για τις άλλες ομάδες!

Γιατί δηλαδή να μη βγει ο Ατρόμητος στην Ευρώπη στη θέση του; Ο Σπανός ήταν ηλίθιος που πλήρωνε;

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου