ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΡΟΤΖΕΡΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΣΚΟΟΥΛΣ,ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΜΠΝΕΥΣΗ Ο ΜΕΣΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

ΡΟΤΖΕΡΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΣΚΟΟΥΛΣ,ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΜΠΝΕΥΣΗ Ο ΜΕΣΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ

30/5/2012

Yπέγραψε ο Ρότζερς στη Λίβερπουλ!


Υπέγραψε ο Ρότζερς στη Λίβερπουλ!

Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «BBC», η συνάντησή του με τους ανθρώπους του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ ολοκληρώθηκε με την υπογραφή τριετούς συμβολαίου, αφού πρώτα οι «κόκκινοι» είχαν συμφωνήσει και με τη Σουόνσι στο ποσό της αποζημίωσης!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Μπρένταν Ρότζερς βρέθηκε στα γραφεία της νέας του ομάδας, συζήτησε με τους ανθρώπους του συλλόγου και σύμφωνα με όσα μεταφέρει το «BBC», έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που του προσφέρθηκε.

Λίγο νωρίτερα, η Λίβερπουλ είχε συμφωνήσει και με τη Σουόνσι στο ποσό της αποζημίωσης, που έφτασε στα 5 εκατ. λίρες.

Η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί έγινε γνωστό ότι ο Ρομπέρτο Μαρτίνες έδωσε αρνητική απάντηση στον Τζον Χένρι, εξέλιξη που έστρεψε τους ιθύνοντες των «κόκκινων» αποκλειστικά στον Μπρένταν Ρότζερς.

Ο τελευταίος, μετά τις συνεχείς επαφές που είχε μαζί του η διοίκηση της Λίβερπουλ, πείστηκε για το πλάνο που του παρουσίασαν οι άνθρωποι της ομάδας και δέχτηκε να αντικαταστήσει τον Κένι Νταλγκλίς, αναλαμβάνοντας το πιο δύσκολο έργο της προπονητικής του καριέρας.

Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Σκόουλς!


Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Σκόουλς!
Την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο τον κρατά στο «Old Trafford» για ακόμη ένα χρόνο έβαλε ο Πολ Σκόουλς, με τον Άγγλο άσο να κάνει πράξη την επιθυμία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ανανέωσε και ο Μπεν Άμος, τον οποίο ο Σκωτσέζος τεχνικός υπολογίζει αρκετά.

Όσον αφορά στον νεαρό τερματοφύλακα, το νέο του συμβόλαιο είναι 3ετές και λήγει το 2015. Ο Άμος έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι κόντρα στην Στόουκ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον «αναγκάστηκε» να τονίσει αρκετές φορές το πόσο τον πιστεύει.

Αντίθετα, ο Σκόουλς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία του Φέργκιουσον να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο.

Ο βετεράνος Άγγλος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2011, ωστόσο ο προπονητής της Γιουνάιτεντ τον έπεισε τον περασμένο Ιανουάριο να επιστρέψει και να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Παγκόσμια η κυριαρχία των «κόκκινων διαβόλων»


Παγκόσμια η κυριαρχία των «κόκκινων διαβόλων»
Σε έρευνα που διεξήχθη σχετικά με το ποια ομάδα έχει τους περισσότερους οπαδούς παγκοσμίως, κορυφαία αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ένας στους δέκα υποστηρίζει τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τους φίλους τους τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σε 659 εκατομμύρια υπολογίζονται οι οπαδοί της ομάδας, δηλαδή περίπου το ένα δέκατο του παγκόσμιου πληθυσμού (7 δισεκατομμύρια).

Οι πιο «επικίνδυνοι» αντίπαλοι σε αυτήν την έρευνα αποδείχθηκαν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, αλλά η Γιουνάιτεντ έχει τη διπλάσια απήχηση από τους «μπλαουγκράνα» στην Ασία.

«Το γεγονός πως ο κόσμος που μας υποστηρίζει διπλασιάστηκε σε πέντε χρόνια είναι πολύ σημαντικό και θετικό στοιχείο για το σύλλογο και δυναμώνει τη σχέση μεταξύ ομάδας και των οπαδών», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ.

Βέβαια η έρευνα διεξήχθη την περίοδο μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου του προηγούμενου χρόνου, όταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας και έφτασε στον τελικό του Champions League.

Ωστόσο, το γεγονός πως φέτος η ομάδα δεν συνέχισε τις επιτυχίες, σύμφωνα πάντα με τον Άρνολντ, δε θα επηρεάσει το ποσοστό των φιλάθλων της ομάδας, αφού όπως ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι ένας από τους μεγαλύτερους μύθους αυτός σχετικά με το ότι οι οπαδοί είναι άστατοι»

Μέσι και Ρονάλντο… εμπνέουν τον Αζάρ


Μέσι και Ρονάλντο… εμπνέουν τον Αζάρ
Το νέο απόκτημα της Τσέλσι παραδέχεται πως βλέπει βιντεάκια με τον Μέσι και τον Ρονάλντο, θεωρεί καλύτερο συμπαίκτη του μέχρι τώρα τον Κουασί Ζερβίνιο και απαντά σε όσους έχουν αμφιβολίες για τον χαρακτήρα του. Ο λόγος για τον Έντεν Αζάρ, ο οποίος πιστεύει πως ξεχώρισε εξαιτίας της σοβαρής δουλειάς του.

«Πολλοί παίκτες βλέπουν βίντεο με άλλους ποδοσφαιριστές. Δε φοβάμαι να παραδεχτώ πως παρακολουθώ κάποια με τον Μέσι και τον Ρονάλντο και προσπαθώ να εμπνευστώ από αυτούς», δήλωσε ο 21χρονος επιθετικός για να συνεχίσει:

«Οι σπουδαίοι παίκτες σε εμπνέουν. Ο καλύτερος συμπαίκτης μου ήταν ο Ζερβίνιο. Δεν είχαμε τα ίδια χαρακτηριστικά ως ποδοσφαιριστές, αλλά και οι δύο προσπαθήσαμε να κάνουμε τη διαφορά. Μου έχει διδάξει αρκετά πράγματα».

Και ενώ το ταλέντο του Αζάρ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, αμφιβολίες έχουν προκύψει σχετικά με τον χαρακτήρα του Βέλγου ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως ισχυρίστηκε πως πάντα προσπαθεί να είναι όσο πιο σωστός γίνεται:

«Είπα κάποια στιγμή πως προτιμώ να παίζω σε αγώνες, παρά να προπονούμαι. Πολλοί το εξέλαβαν αυτό ως άρνηση στην σκληρή δουλειά. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Δουλεύω σοβαρά και αυτό με βοήθησε να φτάσω εδώ που είμαι. Η πολύ σκληρή προπόνηση και η δουλειά με ώθησαν στο να κάνω ένα βήμα πιο πέρα», ήταν τα λόγια του.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου