ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΚΑΚΑ

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΣΕΙΓ,ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΓΙΑ ΚΑΚΑ

29/5/2012

Αμφίβολο το μέλλον του Αμαλφιτανό στη Μαρσέιγ

Αμφίβολο το μέλλον του Αμαλφιτανό στη Μαρσέιγ
Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Μοργκάν Αμαλφιτανό στους Μαρσέιγ, ένα χρόνο μετά την ενσωμάτωσή του σε αυτή. Σύμφωνα με την «Equipe», ο 27χρονος μέσος ζήτησε να μπει στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, προκειμένου να παραχωρηθεί σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Απ΄ τη μια η κακή χρονιά της Μαρσέιγ στο φετινό πρωτάθλημα και η αποτυχία να προκριθεί στο Tσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν και από την άλλη η κακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια, είναι οι αιτίες που οδηγούν τον ποδοσφαιριστή στην απόφασή του να φύγει.

Παρόλα αυτά, πηγές από τη διοίκηση της Ολιμπίκ αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Αμαλφιτανό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, παρά μόνο αν έρθει κάποια μεγάλη προσφορά.

Πάντως, σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στο Γάλλο διεθνή, ομάδες τόσο από την Ισπανία όσο και από την Αγγλία, φέρονται να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Ο Αμαλφιτανό αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ πέρυσι το καλοκαίρι, αφού πρώτα είχε μείνει ελεύθερος από τη Λοριάν.

Λεονάρντο: «Εξαιρετικός ο Κακά»

Λεονάρντο: «Εξαιρετικός ο Κακά»
Οι φήμες θέλουν τον Κακά να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να αποτελεί έναν από τους πιθανούς προορισμούς του. Ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, ο Λεονάρντο, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του, χαρακτηρίζοντάς τον παίκτη που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά, παρά τους τραυματισμούς που είχε.

«Ο Κακά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με πολύ μεγάλο ταλέντο. Ωστόσο, οι τραυματισμοί που είχε δεν τον βοήθησαν στη Ρεάλ, η οποία είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα στην οποία όλα γίνονται με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την όρεξή του για ποδόσφαιρο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Επιπλέον μίλησε και για τη σχέση που έχει με τον 30χρονο μέσο των Μαδριλένων, λέγοντας: «Έχουμε πολύ καλή σχέση από την αρχή της καριέρας του. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος είναι πολύ καλός ακόμα και όταν δεν μπορεί να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του».

Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για τους μεταγραφικούς στόχους της Παρί, ο Λεονάρντο τόνισε: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα να αγοράζουμε παίκτες. Η ομάδα μας, πλέον, βρίσκεται στο γκρουπ αυτών που αγοράζουν. Μας έχουν συνδέσει με πολλούς μεγάλους ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε επενδύσεις αλλά ακόμα τηρούμε στάση αναμονής».
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου