ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αμανατίδης: Ο Φετφατζίδης είναι μεγάλο παράδειγμα"

Αμανατίδης: Ο Φετφατζίδης είναι μεγάλο παράδειγμα"

Τον Γιάννη Φετφατζίδη έφερε ο Γιάννης Αμανατίδης ως καλύτερο παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.
Ο τεχνικός σύμβουλος των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα camp που λειτουργούν τον Ιούνιο, όπου τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος.
Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γιάννη Αμανατίδη στον "NovaΣΠΟΡ FM":

Για την προσπάθεια ελληνοποίησης του ρόστερ του Ολυμπιακού: "Τα camp είναι ένα κομμάτι αυτής της προσπάθειας προκειμένου να βγουν παιδιά από τις Ακαδημίες, ώστε να καταλάβουν τι σημαίνει Ολυμπιακός και πόσο σπουδαίο είναι να φορούν τη φανέλα του".

Για τις προσφερόμενες παροχές αλλά και όσα ισχύουν σχετικά με τις εγγραφές: "Οι περίοδοι είναι από 18 έως 22 Ιουνίου και από 25 έως 29 του ίδιου μήνα στου Ρέντη. Καθημερινά με τηλέφωνο ή mail μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμετοχή, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές λόγω των συνθηκών. Είμαστε δίπλα σε κάθε γονιό, ενώ κάθε χρόνο κάνουμε και κάτι καλύτερο. Φέτος θα υπάρχει τμήμα τερματοφυλάκων, ενώ θα λειτουργήσει και τμήμα υγρών σπορ. Ακόμη τα παιδιά θα ξεναγούνται στο Καραϊσκάκη για να έρχονται πιο κοντά την πρώτη ομάδα, αλλά και ξενάγηση στο μουσείου του Ολυμπιακού, ανεξάρτητα με το αν είναι φίλαθλοι της ομάδας ή όχι".

Για το παράδειγμα του Φετφατζίδη: "Από το περσινό camp δύο παιδιά εντάχθηκαν στα τμήματα του Ολυμπιακού. Παίρνουμε τα στοιχεία των παιδιών και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον προχωράμε. Η εξέλιξη των συγκεκριμένων είναι εκπληκτική. Ο Φετφατζίδης είναι μεγάλο παράδειγμα που κατάφερε ξεκινώντας από της Ακαδημίες να φτάσει στο Euro. Είδαμε ακόμη τον Ποτουρίδη, είναι κι άλλοι όπως ο Διαμαντάκος, ο Λυκογιάννης και άλλα παιδιά με λαμπρό μέλλον. Κυρίως οι γεννηθέντες το 2000-01 μας απασχολούν, εκεί φαίνεται το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Σε αυτές της ηλικίες επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας γιατί μπορούν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά μιλάμε και σε θέματα ψυχολογίας, προκειμένου να αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου