ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League

Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 

29/5/2012

Aναμεσα σε αλλες αποφασεις ειναι και η κληρωση του Πρωταθλήματος 2012-13

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Σουπερ Λιγκ η κλήρωση του Πρωταθλήματος 2012-13 θα πραγματοποιηθεί στις 11/7.

Η ανακοινωση αναλυτικα

Το Δ.Σ. της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Διευκρινίστηκαν τα ακόλουθα, σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ περί εφαρμογής του νέου συστήματος αδειοδότησης, αναφορικά με τις ΠΑΕ που δε θα λάβουν άδεια (εισήγηση προς ΕΠΟ):

α/ «Κάτω των 22 ετών» λογίζονται οι Έλληνες ή γηγενείς, γεννηθέντες από 1/1/1990
β/ Η παρακράτηση 20% επί των τηλεοπτικών και λοιπών δικαιωμάτων θα γίνεται αναφορικά με ήδη εκδοθείσες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, επί τη βάσει των οποίων δεν εδόθη άδεια σε συγκεκριμένη ΠΑΕ.
γ/ Απαγορεύονται οι ανανεώσεις και οι τροποποιήσεις συμβολαίων, πλην τροποποιήσεων με τις οποίες δεν αυξάνονται οι αποδοχές των παικτών ή η διάρκεια των συμβολαίων.

2. Επικυρώθηκαν οι θέσεις 1 έως και 11 του βαθμολογικού πίνακα [τελική κατάταξη κανονικής περιόδου και βαθμολογία αγώνων κατάταξης (play off)]. Οι θέσεις 12 έως και 16 (σύμφωνα με το άρθρο 20, παρ. 3 του ΚΑΠ) θα επικυρωθούν μετά την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της προσφυγής που κατέθεσε σήμερα η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος, ενώπιον της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

3. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος αποφασίστηκε κατ’ αρχήν όπως διεξαχθεί στις 11 Ιουλίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου