ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό με το φύλλο αγώνα

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό με το φύλλο αγώνα

Στον Ολυμπιακό "βράζουν" με το φύλλο αγώνα, καθώς δεν γράφτηκε πουθενά τόσο το "ξύλο" που δέχτηκε στη φυσούνα ο διαιτητής Σχινάς, όσο και η παράνομη είσοδο του Γιαννακόπουλου στο παρκέ.
Έντονα δυσαρεστημένοι είναι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο με το φύλλο αγώνα. Και αυτό διότι δεν γράφτηκε τόσο το "ξύλο" που δέχτηκε στην φυσούνα ο διαιτητής Σχινάς, όσο και η παράνομη είσοδο του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο παρκέ, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τους διαιτητές.
Οι Μίλαν Τόμιτς και Χρήστος Σταυρόπουλος όταν ενημερώθηκαν για το τι έγραψαν οι διαιτητές, λαμβάνοντας στα χέρια τους το φύλλο αγώνα, απόρησαν με το γεγονός πως οι ρέφερι δεν ανέφεραν πουθενά την επίθεση που δέχτηκαν στην φυσούνα, καθώς σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, ο διαιτητής Σχινάς δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα μιλώντας στον κομισάριο ο κ. Τόμιτς είπε ειρωνικά: "Εσείς στα βόρεια προάστια έχετε πρόβλημα και δεν γράφεται τα όσα συμβαίνουν;", καθώς όταν ο κομισάριος ρωτήθηκε για το αν είδε την επίθεση στο ημίχρονο, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να κάνει έφοδο, απάντησε: "Είδα μία αναστάτωση, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς έχει γίνει" , με τον κ. Σταυρόπουλο να τονίζει: "Nα αποκτήσετε, επιτέλους, το θάρρος να γράψετε τα όσα συμβαίνουν και να μην φοβάστε".

Οι διαιτητές Μπίτης, Αναστόπουλος και Σχινάς, λοιπόν, δεν κατέγραψαν τα πράγματα ως έχουν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να "προστατέψουν" τους πράσινους, σύμφωνα με τους Πειραιώτες. Στο φύλλο σημειώθηκε, πάντως, η ρίψη αντικειμένων και κροτίδων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου