ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Θέλει μεγάλη προσοχή η "υπόγεια" τακτική του Παναθηναϊκού!

Θέλει μεγάλη προσοχή η "υπόγεια" τακτική του Παναθηναϊκού!

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως αγωνιστικά είναι κατά πολύ υποδεέστεροι τη δεδομένη στιγμή από τον Ολυμπιακό και προετοιμάζουν ήδη προβοκατόρικες καταστάσεις στο ΣΕΦ. Γιατί δεν πρέπει να "τσιμπήσει" ο κόσμος και τι πρέπει να προσέξουν όσοι βρεθούν το Σάββατο (2/6) στο Φάληρο.
Το Σάββατο (2/6, 19:00) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1, όπου ο νικητής θα αναδειχθεί και Πρωταθλητής Ελλάδας.

Το μοναδικό σίγουρο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος από τα πρώτα 4 παιχνίδια των τελικών, είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον αντίπαλο του και ελέω ορισμένων "λεπτομερειών" θα μπορούσε ήδη να είναι Πρωταθλητής Ελλάδας, ακόμη και με 3-0 νίκες.

Ωστόσο, τα πράγματα έφτασαν σε 5ο τελικό και σε ένα ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και ο θεωρητικά και πρακτικά, χειρότερος Παναθηναϊκός, έχει τις πιθανότητες του. Επειδή όμως στο "τριφύλλι" αντιλαμβάνονται πως αυτές οι πιθανότητες είναι από λίγες ως ελάχιστες, έχουν ξεκινήσει να παίρνουν τα "μέτρα" τους. Και τι σημαίνει αυτό;

Πως οι πράσινοι αντιλαμβανόμενοι πως αγωνιστικά δεν μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό σε 40 λεπτά παιχνιδιού και ειδικότερα στο ΣΕΦ, θα επιστρατεύσουν άλλες "μεθόδους" για να προσπαθήσουν δύο πράγματα! Ή να μείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στο σκορ και να αποδώσουν μια ενδεχόμενη οριακή ήττα τους σε "ζούγκλα" και διαιτησία (εδώ γελάνε και οι κάτοικοι του 13ου πλανήτη, στο 28ο ηλιακό σύστημα, του 57ου γαλαξία που απέχει 4725693651365965 έτη φωτός από τη Γη...), ή, το ακόμη καλύτερο για τους ίδιους, να πραγματοποιήσουν μια "ηρωική έξοδο"!

Ναι, ακριβώς! Μελετώντας τα "σημάδια" από τους τέσσερις πρώτους τελικούς, εύκολα καταλήγει κανείς σε ένα συμπέρασμα: ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ μπορεί! Κι επειδή ΔΕΝ μπορεί, μόλις αντιληφθεί πως το πράγμα πάει να ξεφύγει στο ΣΕΦ, θα επιχειρήσει να "μπουρλωτιάσει" το ματς!

Τρεις συγκεκριμένοι παίκτες του Ολυμπιακού προκαλούνται συστηματικά από τους παίκτες του ΠΑΟ. Σπανούλης, Ντόρσεϊ και Άντιτς. Οι δύο πρώτοι επειδή θεωρούνται παίκτες - "κλειδιά" των ερυθρολεύκων και ο τρίτος επειδή αποτελεί "εύκολο" στόχο εξαιτίας κυρίως του εκρηκτικού χαρακτήρα του. Θυμηθείτε από την αρχή των τελικών τους θεατρινισμούς και τις προκλήσεις των Γιασικεβίτσιους (σε Σπανούλη και Άντιτς), Διαμαντίδη (σε Άντιτς και Ντόρσεϊ), Καϊμακόγλου (σε Άντιτς και Ντόρσεϊ), Τσαρτσαρή και Σμιθ (σε Ντόρσεϊ), οι οποίοι προφανώς προέρχονται από τις εντολές του πάγκου!

Εξάλλου μην ξεχνάτε πως Ομπράντοβιτς και Ιτούδης είχαν δώσει εντολή στους παίκτες του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου, να προσποιηθούν (!) στην άμυνα μήπως κερδίσουν επιθετικό φάουλ!!! Οπότε, το θέατρο είναι μέσα στο DNA του μπασκετικού ΠΑΟ, όπως και οι προκλήσεις.

Και βέβαια μην ξεχνάμε πως στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, είχαμε το "ντου" από Ομπράντοβιτς και Θανάση Γιαννακόπουλο στον διαιτητή Μπήτη (καταλάβατε, έτσι; Την "πέσανε" στον πιο άπειρο για να τον τρομοκρατήσουν και "δικαιώθηκαν" στο δεύτερο ημίχρονο...), αλλά και τον προπηλακισμό των άλλων δύο (Σχινάς, Αναστόπουλος) στη φυσούνα! Πράγμα που στέλνει διπλό μήνυμα. Το ένα είναι "ή μας σφυρίζετε όπως θέλουμε ή θα έχετε πρόβλημα" και το άλλο "μας σφάζει η διαιτησία και γι' αυτό χάνουμε το πρωτάθλημα". Και ότι από τα δύο πιάσει! Ή εμφανίζονται διαιτητές - κομάντο στο ΣΕΦ και ρημάζουν τον Ολυμπιακό ή "ταΐζουμε" τον κόσμο ότι χάσαμε το πρωτάθλημα από την διαιτησία...

Στον Παναθηναϊκό όμως δεν σταματάνε εκεί! Έβγαλαν και μια εντελώς ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ανακοίνωση λέγοντας στο "Φάληρο ερχόμαστε...", θέλοντας από τώρα να βάλουν "φωτιά" στον πέμπτο τελικό, βάζοντας μάλιστα και σαν αρχηγό αποστολής τον κατ' επανάληψη εριστικό Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να δημιουργήσει "περίεργες" καταστάσεις στο ΣΕΦ, προκαλώντας τον κόσμο, αναζητώντας μια αφορμή για να πραγματοποιήσει "ηρωϊκή έξοδο"! Να υποτιμήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να βγει "αδικημένος και κυνηγημένος στο Φάληρο", σε μια προσπάθεια να καλύψει την αγωνιστική του γύμνια.

Γι' αυτό όσοι βρεθούν στο Φάληρο το Σάββατο ΔΕΝ πρέπει να "τσιμπήσουν"! Να υποστηρίξουν την ομάδα από το πρώτο δευτερόλεπτο και να την ωθήσουν να ΛΙΩΣΕΙ τον Παναθηναϊκό. Ο τελικός να διεξαχθεί σε κόσμια ατμόσφαιρα και φωνές, ΜΟΝΟ φωνές υπέρ του Θρύλου και των παικτών του. Οι πράσινοι είναι ανήμποροι αγωνιστικά και δεν πρέπει να αποκτήσουν ΚΑΝΕΝΑ άλλοθι για την συντριβή που τους περιμένει!

Από νωρίς όλοι το Σάββατο στο ΣΕΦ, σήμανε ΩΡΑ ΤΙΤΛΟΥ!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου