ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Όχι» σε όλους, αλλά… κοντά ο ΠΑΟ!

«Όχι» σε όλους, αλλά… κοντά ο ΠΑΟ! 

31/5/2012

Αρνητική είναι η εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης και για τις επτά ομάδες που εξετάστηκαν από τη δευτεροβάθμια επιτροπή! Ωστόσο, η απόφαση αναμένεται να είναι θετική για τον Παναθηναϊκό και ίσως για την Κέρκυρα. Απίθανο για ΑΕΚ και ΟΦΗ! Παλεύουν Άρης, Πανιώνιος ΠΑΣ Γιάννινα! Έτοιμος για Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης!

Την Πέμπτη θα εκδώσει τις αποφάσεις της η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης, αναφορικά με τις εφέσεις που έχουν καταθέσει οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Κέρκυρα και την έφεση του διευθυντή αδειοδότησης για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι υποθέσεις τους εξετάστηκαν την Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, εισηγήθηκε αρνητικά και για τις επτά περιπτώσεις! Πέραν του ότι βάσει του κανονισμού, οι όποιες προσθήκες έγιναν στα στοιχεία ήταν εκπρόθεσμες, ο κ. Δημητρίου έκρινε πως για όλους υπήρχαν και επί μέρους προβλήματα.

Οι εισηγήσεις του διευθυντή αδειοδότησης, ωστόσο, δεν είναι δεσμευτικές (για παράδειγμα, στο πρωτοβάθμιο εισηγήθηκε αρνητικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως πήρε την άδεια). Τον τελευταίο λόγο τον έχει αρμόδια δευτεροβάθμια επιτροπή που είναι τριμελής.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΠΟ, πιο κοντά απ’ όλες τις ομάδες για να λάβει την άδεια (συνεπώς να απορριφθεί η εισήγηση), είναι ο Παναθηναϊκός. Ο διευθυντής αδειοδότησης, εκτός του ότι έκρινε πως υπάρχει εκπρόθεσμη προσκόμιση στοιχείων, διαπίστωσε ότι υπάρχουν ζητήματα και με το πλάνο βιωσιμότητας του «τριφυλλιού», το οποίο δεν τον έπεισε. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι οι πληροφορίες λένε πως η επιτροπή θα λάβει υπόψη της το γεγονός ότι βρέθηκαν χρήματα και καλύφθηκαν οι υποχρεώσεις και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χορηγήσει την άδεια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι σε καλό δρόμο βρίσκεται και η ΠΑΕ Κέρκυρα.

Απίθανο να αδειοδοτηθούν, είναι η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ, καθώς τα προβλήματα στους φακέλους τους, κρίνονται ως αξεπέραστα. Ειδικά για την ΑΕΚ, λέγεται ότι η έφεσή της, δεν συνοδεύτηκε ούτε από ένα –έστω- συμπληρωματικό στοιχείο. Όσο για το αίτημα της να λάβει παράταση ενός μήνα, ούτε λόγος…

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τις ΠΑΕ Άρης, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα. Κάποιοι μιλούν για πιθανότητες 50-50, ωστόσο αξιόπιστες πηγές από την ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι το να αδειοδοτηθούν, είναι από χλωμό έως αδύνατο!

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το πρωί της Πέμπτης που θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις. Οι ομάδες που δεν αδειοδοτηθούν, θα τιμωρηθούν με απαγόρευση μεταγραφών, απαγόρευση ανανέωσης συμβολαίων και παρακράτηση του 20% του τηλεοπτικού τους συμβολαίου. Θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μονάχα μεταγραφές γηγενών παικτών μέχρι 22 ετών.



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου