ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έχουν έτοιμο το μεταγραφικό πλάνο

Έχουν έτοιμο το μεταγραφικό πλάνο

1/6/2012

Έχουν έτοιμο το μεταγραφικό πλάνο  
Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης σεζόν συζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρα ο Ζήσης Βρύζας με τον Γιώργο Δώνη.

Όλα δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να κάνουν τρεις-τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ τους και εξετάζονται οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι, λόγω της υπόθεσης των αδειοδοτήσεων.

Μία από αυτές είναι του Ρικάρντο Φατί του Άρη, ο οποίος αποτελεί μία ενδιαφέρουσα επιλογή για τον 43χρονο προπονητή.

Ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει θέσει έναν σημαντικό όρο: την απόκτηση παικτών που μπορούν να παίξουν και να αποδώσουν σε διαφορετικές θέσεις, ακόμη και αν μιλάμε για τη διάρκεια του ίδιου αγώνα.

Ο Έλληνας προπονητής πρότεινε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν από τον ΠΑΟΚ και η διοίκηση επεξεργάζεται τα «θέλω» του.

Οσον αφορά τις προπονήσεις και την προετοιμασία, οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού οριστικοποιηθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει να παίζει στην Ευρώπη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δηλαδή στις 2 και 9 Αυγούστου.

  Κάποια διαδικαστικά θέματα έχουν απομείνει για τη λύση της συνεργασίας του Λάζλο Μπόλονι με τον ΠΑΟΚ. Αυτούς τους όρους διαπραγματεύεται ο Γάλλος δικηγόρος του 59χρονου προπονητή και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση. Από την πλευρά του, ο Ρουμάνος τεχνικός παραμένει στη Θεσσαλονίκη και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου