ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!


Ερχονται οι αλογοτροφες στο Σ.Ε.Φ. σημερα Σαββατο για τον 5ο τελικο αδερφια στις 7μμ.Και επειδη ειναι μεγαλο το αγχος τους για την επερχομενη φαπα που θα τους ερθει για να μην πω και η "φιγουρα" στο πισω μερος απτο παντελονακι τους,επιστρατευσαν και τον...Δημητρακη.
Ξεκινησαν τα δικα τους επικοινωνιακα τρυκ με σκοπο να δυναμιτισουν το κλιμα ετσι ωστε να τιναξουν το παιχνιδι στον αερα.
Αφου πρωτα υπεγραψε ο Ομπραντοβιτς και μεινανε οι Παυλοθανασηδες στο τιμονι της ψαροτρατας( εεε ρε κουτοχορτο ) αποφασισαν να στειλουν τον ανθρωπο που εχει αντιληψη...που ποτε δεν τον γελαει η...μυτη του,να συνοδευσει την αποστολη του ΠΟΑ στο Σ.Ε.Φ. τον Δημητρακη...ελα λεβεντη μου...αν και περασαν τα Χριστουγεννα και αργουν να ερθουν τα επομενα εμεις θα σου εχουμε και κουραμπιε.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ...ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΑ,ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ...ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ...ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΙΝΙ....ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ...ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ...ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ ΜΑΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου