ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Oι πιθανοί διαιτητές του πέμπτου τελικού

Oι πιθανοί διαιτητές του πέμπτου τελικού

Στον Ολυμπιακό αναμένουν με αγωνία την τριάδα διαιτητών στον πέμπτο τελικό. Φημολογείται πως στην κληρωτίδα θα μπουν οι Χριστοδούλου, Τανατζής, Γκόντας, Σχινάς, Αναστόπουλος και Φούφης.
Το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου (2/6) στα γραφεία της ΚΕΔ στο ΟΑΚΑ θα γίνει η κλήρωση των διαιτητών για τον πέμπτο τελικό των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν τις αντιρρήσεις τους για κάποιους διαιτητές, και αναμένεται να ζητήσουν την εξαίρεση ορισμένων ρέφερι για τον πέμπτο τελικό από την ΚΕΔ. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, αναμένουν με αγωνία το ποιοι θα είναι οι τρεις "γκρι" οι οποίοι θα σφυρίξουν το κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι στο Φάληρο, το οποίο και θα αναδείξει τον Πρωταθλητή Ελλάδας.

Φημολογείται πως οι υποψήφιοι για την κληρωτίδα θα είναι οι Τανατζής, Γκόντας, Σχινάς, Αναστόπουλος, Χριστοδούλου και Φούφης, ενώ δεν θα είναι σε θέση να σφυρίξουν οι Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Κορομηλάς, λόγω ότι θα βρίσκονται στο Μόναχο για το σεμινάριο διαιτησίας της FIBA.

Και στον Ολυμπιακό εκφράζουν την απορία τους για το σεμινάριο το οποίο προέκυψε ξαφνικά, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί νωρίτερα για το γεγονός. Διότι έτσι περιορίζεται η λίστα με τους υποψήφιους διαιτητές για ένα τόσο κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι, στο οποίο θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητές Ελλάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου