ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Ο Μπόλονι είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό"

"Ο Μπόλονι είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό"

Ο Τύπος της Ρουμανίας υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λάσλο Μπόλονι, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr.
Την Παρασκευή (25/5), ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκάλυψε πως η λύση του Λάσλο Μπόλονι εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη θέση του προπονητή.
Τη Δευτέρα (28/5), ρουμανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο 59άχρονος τεχνικός, που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ρουμανίας, "evz.ro", ο Μπόλονι δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών που του προτάθηκε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, σε άλλη ρουμανική ιστοσελίδα (sport.ro), φιλοξενούνται δηλώσεις του έμπειρου προπονητή, που δηλώνει πως το τηλέφωνό του είναι... ανοικτό για τη Ραπίντ Βουκουρεστίου.

"Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα, το τηλεφωνό μου είναι τώρα ανοικτό για τη Ραπίντ", είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός, ενώ στο συγκεκριμένο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ο Μπόλονι περιμένει επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου