ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μέχρι τις 6 Ιουνίου η ανανέωση

Μέχρι τις 6 Ιουνίου η ανανέωση

Έως τις 6 Ιουνίου, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν την παρουσία τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υπενθυμίζει στους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι η ανανέωσή τους συνεχίζεται μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι η ανανέωση τους συνεχίζεται μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Σχετικά με την ανανέωση ισχύουν τα ακόλουθα:

Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Έτσι, στο ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στο Καραϊσκάκη θα λειτουργεί και τμήμα εγγραφής - ανανέωσης μελών. Το ποσό των 60 ευρώ που αφορά στη συνδρομή Μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και κάθε κάτοχος - μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.

Στο Καραϊσκάκη λειτουργεί περίπτερο της Citibank για όσους επιθυμούν να εκδώσουν πιστωτική κάρτα Ολυμπιακός Citibank Visa. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και τελευταίο Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας.

Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με την χρήση Ολυμπιακός Citibank Visa υπάρχει η δυνατότητα δώδεκα άτοκων δόσεων.

Οι ανανεώσεις μπορούν να γίνουν μέσω του site του Ολυμπιακού (olympiacos.org), τηλεφωνικά στο 210-4800920, μέσω φαξ στο 210-4800981-2 και στην αίθουσα Τύπου του Καραϊσκάκη, μέχρι τις 6 Ιουνίου.

Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή καταθετηρίου με φαξ, με πιστωτική κάρτα και επιταγή ημέρας σε διαταγή ΠΑΕ Ολυμπιακός".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου