ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Υποψήφιοι για το βραβείο του "παράγοντα της χρονιάς" οι Αγγελόπουλοι!

Υποψήφιοι για το βραβείο του "παράγοντα της χρονιάς" οι Αγγελόπουλοι!

Ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του "παράγοντα της χρονιάς" συμπεριέλαβε η Euroleague τους προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Η καταπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην Euroleague που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του τροπαίου στο Final - 4 της Κωνσταντινούπολης, απασχόλησε για πολλές μέρες την Ευρώπη και φυσικά την διοργανώτρια αρχή που αφιέρωσε διθυραμβικά σχόλια μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της για αυτό το κατόρθωμα των ερυθρολεύκων.
Η προσπάθεια των Πειραιωτών σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κατέληξε σε ένα Πρωτάθλημα Ευρώπης, στο οποίο τεράστιο μερίδιο είχαν και οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δύο άνθρωποι που συντηρούν το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού εδώ και πολλά χρόνια, σπαταλώντας τεράστια ποσά και προσωπικό χρόνο, κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ, δίχως να προκαλούν, συνεργάσιμοι στους τρόπους ανάπτυξης του αθλήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο και με ανάμειξη ΚΑΘΑΡΑ και μόνο σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος της ομάδας και των διοργανώσεων που λαμβάνει μέρος.

Συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω, η Euroleague αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του "παράγοντα της χρονιάς", μαζί με τους προέδρους της ιταλικής Καντού και της τουρκικής Γαλατάσαραϊ.

Ένα βραβείο που αξίζουν 1000% οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού για την προσφορά τους στο άθλημα και βέβαια την φανταστική φετινή πορεία των ερυθρολεύκων που έφτασε ως την κορυφή της Ευρώπης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου