ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

«Βλέπει» Ματιέ η Μπάγερν

«Βλέπει» Ματιέ η Μπάγερν

28/5/2012
«Βλέπει» Ματιέ η Μπάγερν
Την περίπτωση του Ζερεμί Ματιέ για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα εξετάζει η Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με την «As» οι Βαυαροί μετά από μια χρονιά που ολοκληρώθηκε χωρίς να κατακτήσουν κάποιον τίτλο, επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γάλλο αμυντικό της Βαλένθια.

Οι δευτεραθλητές Γερμανίας έχουν ήδη αποκτήσει τους Σακίρι, Ντάντε, Στάρκε και Πισάρο αλλά δε σταματούν τη μεταγραφική τους ενίσχυση, ώστε να επανέλθουν δριμύτεροι την επόμενη σεζόν.

Έτσι σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As» επόμενος μεταγραφικός στόχος είναι ο Ματιέ της Βαλένθια που αγωνίζεται στα αριστερά της άμυνας.

Ο 29χρονος άσος των «νυχτερίδων» τη φετινή σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ισπανικής ομάδας , η οποία επιθυμεί να τον κρατήσει αλλά δε θα έλεγε όχι σε κάποια αξιόλογη πρόταση, που θα τη συνέφερε οικονομικά.

Ο Γάλλος είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να παραμείνει στο «Μεστάγια», αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «As» ένα ποσό γύρω στα δέκα εκατομμύρια ευρώ είναι πιθανό να δελεάσει τον ισπανικό σύλλογο για να τον παραχωρήσει.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου