ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ",ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ ΟΠΩΣ...ΑΝΤΙ-ΛΑΒΕΤΣΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ,ΠΙΖΑΡΟ ΘΕΛΕΙ ΡΟΜΑ

Ο ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ",ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ ΟΠΩΣ...ΑΝΤΙ-ΛΑΒΕΤΣΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ,ΠΙΖΑΡΟ ΘΕΛΕΙ ΡΟΜΑ

28/5/2012

«Ο Κόντε θα αποδείξει την αθωότητά του»


«Ο Κόντε θα αποδείξει την αθωότητά του»

Ουδεμία σχέση με το κύκλωμα με στημένα παιχνίδια δεν έχει ο Αντόνιο Κόντε, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Αντόνιο ντε Ρέντσις, στον απόηχο της έρευνας που έγινε στην οικία του προπονητή της Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνικός θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή ή απλώς γνώση χειραγώγησης αγώνων όταν εργαζόταν στη Σιένα.

«Η αντίδραση του Αντόνιο Κόντε σε όλα αυτά είναι πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση και είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του», ανέφερε ο δικηγόρος του ανθρώπου που φέτος οδήγησε τη «Γιούβε» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γιόβετιτς, ο αντι-Λαβέτσι


Γιόβετιτς, ο αντι-Λαβέτσι

Ο Στέφαν Γιόβετιτς φέρεται να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Εζεκιέλ Λαβέτσι για την επίθεση της Νάπολι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, το «Sky Sport Italia» αναφέρει ότι έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Αργεντινός φορ (υπάρχει ενδιαφέρον από την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ανζί) από το Σαν Πάολο και οι Ναπολιτάνοι ψάχνονται ήδη για τον διάδοχό του.

Οι «παρτενοπέι» σκοπεύουν να αξιώσουν 32 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θα τα διαδέσει για τον αντικαταστάτη του.

Όλα δείχνουν ότι αυτός είναι ο Γιόβετιτς, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν στην μέτρια σε γενικές γραμμές Φιορεντίνα.

Εκτός, όμως, από τη Νάπολι, ενδιαφέρον για την νεαρό Μαυροβούνιο φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Γιουβέντους, η Ρόμα και η Τσέλσι. Τη φετινή σεζόν 22χρονος φορ έπαιξε σε 27 αγώνες της Φιορεντίνα στο ιταλικό πρωτάθλημα και πέτυχε 14 γκολ, ενώ μοίρασε 6 ασίστ.

«Σεισμός» από τα σκάνδαλα στην Ιταλία


«Σεισμός» από τα σκάνδαλα στην Ιταλία

Σε 19 ακόμη συλλήψεις ατόμων που είχαν συμμετοχή στη χειραγώγηση αγώνων προχώρησαν οι ιταλικές αρχές. Ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι και ο αρχηγός της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι! Παράλληλα, έγινε έρευνα στην οικία του προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θεωρείται ύποπτος μετά από καταγγελίες σε βάρος του, ενώ έφοδος έγινε στο δωμάτιο του Ντομένικο Κρισίτο στο προπονητικό κέντρο, όπου προετοιμάζεται με την εθνική Ιταλίας για το Euro 2012!

Ο υπεύθυνος των ερευνών, Γκουίντο Σαλβίνι, διέταξε τη σύλληψη του αρχηγού της Λάτσιο, Στέφανο Μάουρι, καθώς και ακόμη 10 πρώην και νυν ποδοσφαιριστων. Πρόκειται για τους Ομάρ Μιλανέτο (μέσος της Πάντοβα και πρώην της Τζένοα), Κριστιάν Μπεράνι (επιθετικός της Σαμπντόρια και πρώην της Νοβάρα), Πάολο Ακέρμπις (τερματοφύλακας της Βιτσέντζα), Αλεσάντρο Πελικόρι (πρώην επιθετικός της Τορίνο), Μάρκο Τουράτι (αμυντικός της Μόντενα), Ματέο Γκρίτι (τερματοφύλακας της Πετρολούλ Πλοϊέστι) και Ιβάν Τίσι (πρώην μέσος και τώρα διοικητικό στέλεχος).

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές από τις ιταλικές αρχές, αλλά ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχουν προκύψει σε βάρος τους στοιχεία πως δωροδοκούνταν για να χειραγωγούν αποτελέσματα αγώνων προς όφελος παράνομων εταιρειών στοιχήματος στην Ασία και κυρίως στη Σιγκαπούρη.

Παράλληλα, έγινε έρευνα στο σπίτι του προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, καθώς υπάρχουν υποψίες πως στο διάστημα που ήταν προπονητής της Σιένα, είχε συμμετοχή ή τουλάχιστον γνώση για τη χειραγώγηση των αναμετρήσεων με τη Νοβάρα και την Αλμπινολέφε.

Νωρίς το πρωί η αστυνομία έκανε έρευνα στο δωμάτιο του Ντομένικο Κρισίτο στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η εθνική Ιταλίας για το Euro 2012. Ο διεθνής αμυντικός της Ζενίτ είναι ύποπτος μαζί με τον τότε συμπαίκτη του στην Τζένοα Κάχα Καλάτζε για χειραγώγηση αγώνων. Στο προπονητικό κέντρο έφτασαν στις 6:15 το πρωί δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας και πέντε άνδρες έκαναν την έρευνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τον Κρισίτο προκύπτουν στοιχεία πως είχε προσυνεννοηθεί με τον Τζουζέπε Σκούλι (παίκτης της Τζένοα, που τότε αγωνιζόταν στη Λάτσιο) για αποτέλεσμα αγώνα.

Πιζάρο: «Θέλω να γυρίσω στη Ρώμη»


Πιζάρο: «Θέλω να γυρίσω στη Ρώμη»

Την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στη Ρόμα εξέφρασε ο Νταβίντ Πιζάρο, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». Ο Χιλιανός επιθετικός αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού στην Μάντσεστερ Σίτι και τώρα θέλει να επιστρέψει στη Ρώμη.

«Θα επιστρέψω στη Ρόμα και είμαι χαρούμενος για αυτό, αφού σε εκείνη θα τελειώσω τν καριέρα μου. Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και ο δανεισμός μου στη Μάντσεστερ Σίτι ήταν μόνο για έξι μήνες», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Η γυναίκα μου και εγώ θέλουμε το τρίτο μας παιδί να γεννηθεί στη Ρώμη και να μην φύγουμε από εκεί ξανά».

Στη συνέχεια, ο Πιζάρο τόνισε: «Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια στο Ούντινε. Τώρα εκεί υπάρχει ακόμη ένας Χιλιανός, ο Μαουρίσιο Ίσλα, που αξίζει να έχει σπουδαία καριέρα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, αφού θέλω να μείνω στη Ρόμα ή αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεσή μου. Στο μέλλον θα επιστρέψω στη Χιλή και θα αναλάβω κάποιο σημαντικό πόστο, αλλά δεν θα γίνει προπονητής».

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου