ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μιραλάς: "Όνειρο να παίξω στη Μπάγερν"

Μιραλάς: "Όνειρο να παίξω στη Μπάγερν"

Ο Κέβιν Μιραλάς συνεχίζει το γαϊτανάκι των δηλώσεων που αφορούν το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για το πρόσωπο του, τονίζοντας πως θα ήταν όνειρο για τον ίδιο να αγωνιστεί στον γερμανικό σύλλογο.
"Εργολαβία" φαίνεται να έχει πάρει ο Κέβιν Μιραλάς τις δηλώσεις που αφορούν μια πιθανή μετακίνηση του σε ένα μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης και ειδικότερα σε αυτό της Μπάγερν Μονάχου.
Τις τελευταίες ημέρες ο Βέλγος επιθετικός επαναλαμβάνει διαρκώς πως ο γερμανικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον ίδιο και σε νέες του δηλώσεις στον βελγικό Τύπου υποστηρίζει πως θα ήταν όνειρο για τον ίδιο να αγωνιστεί στην Μπάγερν μαζί με τον Ματίας Σουάρες της Άντερλεχτ...

"Θα ήταν όνειρο να έπαιζα μαζί με τον Σουάρες στη Μπάγερν. Το ενδιαφέρον της Μπάγερν με τιμά. Ωστόσο παραμένω παίκτης του Ολυμπιακού. Υπάρχουν κάποιες ομάδες στην Ευρώπη που θα ήταν όνειρο να έπαιζες. Η Μπάγερν είναι μια από αυτές. Βέβαια, λόγο σε κάτι τέτοιο έχει και η οικογένειά μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ναι μεν αναφέρει πως είναι παίκτης του Ολυμπιακού και περνάει καλά στον Πειραιά αλλά δεν παύει συνεχώς να σκέφτεται μια μετακίνηση σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου