ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Φαβορί ο Θεοδωρίδης για πρόεδρος

Φαβορί ο Θεοδωρίδης για πρόεδρος

Στο ενδεχόμενο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισημοποιήσει την -τυπική- αποχώρηση του από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τότε φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Όπως δήλωσε στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων εξέφρασε την διάθεση του να αποχωρήσει -τυπικά- από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λόγω του νέου αθλητικού νόμου-τερατούργημα, ο οποίος φέρνει τους προέδρους της κάθε ομάδας "αγκαλιά" με ποινικές διώξεις σε περιπτώσεις επεισοδίων από οπαδούς στα γήπεδα.

Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και να επισημοποιήσει την αποχώρηση του από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός (καθαρά για τυπικούς λόγους, καθώς θα παραμείνει ενεργός διοικητικά και πάντα κοντά στην ομάδα) και στον Πειραιά θα συζητήσουν για το ποιος θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα τον διαδεχθεί.

Αυτή την στιγμή πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας για αντιπροέδρους τους εξής: Ως Α' τον Σωκράτη Κόκκαλη jr. (τον υιό), ως Β' τον Σάββα Θεοδωρίδη, ως Γ' τον Γιώργο Λούβαρη και ως Δ' τον Γιάννη Μώραλη. Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Γιάννης Βρέντζος, ενώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου απαρτίζονται από τους Σωκράτη Κόκκαλη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, Σταύρο Νταϊφά, Κωνσταντίνο Μπαρμπή, Μιχάλη Κουντούρη (πρόεδρος του Ερασιτέχνη), Ανδρέα, Νάσικα, Νικόλαο Τραυλό, Αναστάσιο Τσούφη και Χρήστο Μητριώτη.

Το πιθανότερο είναι πως ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα είναι ένας εξ αυτών, με τον Β' αντιπρόεδρο των ερυθρολεύκων, αυτή την στιγμή, Σάββα Θεοδωρίδη, να είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί στην ηγεσία τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλωστε, οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών είναι άριστες, με τον έναν να τρέφει τεράστιο σεβασμό και εμπιστοσύνη για τον άλλον, ενώ και τα περισσότερα άτομα που συνθέτουν την διοίκηση των Πειραιωτών υποστηρίζουν την άποψη πως ο κ. Θεοδωρίδης μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του πόστου.

Η καρτέλα με τους ανθρώπους που απαρτίζουν την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου