ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Στις 05:30 το ραντεβού στο αεροδρόμιο για Πορτογαλία

Στις 05:30 το ραντεβού στο αεροδρόμιο για Πορτογαλία

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα συναντηθεί το πρωί (05:30) της Δευτέρας (23/7) στο "Ελ. Βενιζέλος" και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία. Καθησυχασμός για τις φωτιές στην χώρα.
Η αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού έχει δώσει ραντεβού στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στις 05:30 το πρωί της Δευτέρας (22/7), προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να αναχωρήσουν από την Ελλάδα για την Πορτογαλία, όπου και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας τρία φιλικά παιχνίδια.

Η πτήση για την Λισαβόνα είναι προγραμματισμένη για τις 06:30 το πρωί, αλλά γνωστοποιήθηκε σε όλους πως θα πρέπει να βρίσκονται στο "Ελ. Βενιζέλος" από τα χαράματα. Αφού οι Πειραιώτες φτάσουν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας οδικώς θα πάνε στο νοτιότερο μέρος της Πορτογαλίας, στην περιοχή Φάρο, η οποία την τελευταία εβδομάδα αντιμετώπισε καταστροφικές πυρκαγιές.

Τα πράγματα βέβαια με τις φωτιές βελτιώθηκαν, καθώς οι πυρκαγιές τέθηκαν υπό έλεγχο και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνος.

Οι Πορτογάλοι δήλωσαν πως οι πυρκαγιές ξεκίνησαν από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και από τους ισχυρούς ανέμους, οι οποίες έπληξαν και περιοχές του νησιού Μαδέιρα, μέρος στο οποίο βρίσκεται το σπίτι του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Από τον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι για την κατάσταση με τις φωτιές στην Πορτογαλία, με τους ανθρώπους στην χώρα να ενημερώνουν τους Πειραιώτες πως δεν συντρέχει, πλέον, λόγος ανησυχίας, τονίζοντας τους πως οι φιλικοί αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά.

Η 24μελής αποστολή των παικτών: Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Λυκογιάννης.

Εκτός έμειναν οι: Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας (τραυματίες και αποθεραπείες), Χαβίτο, Δασκαλάκης (δεν υπολογίζονται), Διαμαντάκος (υπολογίζεται για την ομάδα Νέων).

Τα τρία φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στον πορτογαλικό νότο:

*Τρίτη, 24 Ιουλίου,  Φαρένσε - Ολυμπιακός (Σάο Λούις, Φάρο), 22.00
*Πέμπτη 26 Ιουλίου, Μπράγκα - Ολυμπιακός (Αλγκάρβε) , 22.45
*Παρασκευή 27 Ιουλίου, Νιουκάστλ - Ολυμπιακός (Αλγκάρβε), 22.45


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου