ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Άριστες οι εξετάσεις του Γκρέκο και ανακοινώνεται

Άριστες οι εξετάσεις του Γκρέκο και ανακοινώνεται

Ο Λεάντρο Γκρέκο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Την Δευτέρα (23/7) θα υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.
Με απόλυτη επιτυχία πέρασε το μεσημέρι της Κυριακής (22/7) ο Λεάντρο Γκρέκο τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού πήγε μαζί με ανθρώπους των Πειραιωτών σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και έκανε τα απαραίτητα τεστ. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, αλλά και πως χαίρει άκρας υγείας.

Την Κυριακή (22/7), βέβαια, πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος των τεστ και την Δευτέρα (23/7) θα συνεχίσει την δεύτερη φάση των ιατρικών εξετάσεων.

Αφού ολοκληρώσει και τις εναπομείναντες εξετάσεις ο Λεάντρο Γκρέκο, στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Καστέλα του Πειραιά ώστε να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο (έως το 2015) με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο από την Ρόμα και όχι για τον δανεισμό του από την ιταλική ομάδα, με τον ποδοσφαιριστή να αποτελεί επιλογή του προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς τον υπολογίζει για τον βασικό αριστερό κεντρικό χαφ στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει και επίσημα ακόμη, τόσο λόγω ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει και τυπικά να κάνει και τις τελευταίες εξετάσεις, όσο και επειδή η ομάδα-διοίκηση της Ρόμα βρίσκεται στις ΗΠΑ και η ελληνική πλευρά περιμένει την επιστροφή της στην Ιταλία, ώστε να τακτοποιηθούν και οι εναπομείναντες λεπτομέρειες. 

Πειραιώτες και Ρωμαίοι έχουν ήδη συμφωνήσει σε όλα προφορικά και αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Λεάντρο Γκρέκο, στη συνέχεια η πειραϊκή ΠΑΕ θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του 26χρονου Ιταλού μέσου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ (23:30) του Σαββάτου (21/7).

Αφιερωματικό βίντεο στον Γκρέκο:
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου