ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

"Ο Ολυμπιακός ρώτησε για Κανού"

"Ο Ολυμπιακός ρώτησε για Κανού"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κανού για τη θέση του στόπερ, σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικής εφημερίδας, το Σάββατο (28/7).
Σύμφωνα με τον Τύπο του Βελγίου, ο Κανού (Αντόνιο Εντουάρντο Περέιρα ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του) παραμένει ψηλά στη λίστα του προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό προ ενάμιση έτους στην πορτογαλική Μπέιρα Μαρ.


Η εφημερίδα του Βελγίου, "Sud Presse", στη σαββατιάτικη (28/7) έκδοσή της, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει, ήδη, καταθέσει επίσημη πρόταση στην Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του 28άχρονου (13/5/1984) στόπερ.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η διοίκηση της Σταντάρ επιβεβαιώνει ότι έχει δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό για τον Κανού, αλλά υποστηρίζει ότι η πειραϊκή ομάδα δεν έκανε επίσημη πρόταση.

Απλά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να ρωτήσουν για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής και να ενημερωθούν για τις προθέσεις του βελγικού συλλόγου.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου