ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Αναχώρησε για Πορτογαλία

Αναχώρησε για Πορτογαλία

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Πορτογαλία το πρωί (06:30) της Δευτέρας (23/7). Πρώτη στάση η Λισαβόνα και μετά οδικώς στο Φάρο, όπου και θα εγκατασταθούν εκεί οι Πειραιώτες. Τρία φιλικά ματς θα δώσουν.

Η αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού έδωσε ραντεβού στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στις 05:30 το πρωί της Δευτέρας (22/7) και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν (06:30) από την Ελλάδα για την Πορτογαλία, όπου και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας τρία φιλικά παιχνίδια.

Η πτήση για την Λισαβόνα ήταν προγραμματισμένη για τις 06:30 το πρωί, αλλά γνωστοποιήθηκε σε όλους πως θα έπρεπε να βρίσκονται στο "Ελ. Βενιζέλος" από τα χαράματα. Αφού οι Πειραιώτες φτάσουν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας στη συνέχεια θα πάνε οδικώς στο νοτιότερο μέρος της Πορτογαλίας, στην περιοχή Φάρο, η οποία την τελευταία εβδομάδα αντιμετώπισε καταστροφικές πυρκαγιές.

Τα πράγματα βέβαια με τις φωτιές βελτιώθηκαν, καθώς οι πυρκαγιές τέθηκαν υπό έλεγχο και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνος.

Οι Πορτογάλοι δήλωσαν πως οι πυρκαγιές ξεκίνησαν από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και από τους ισχυρούς ανέμους, οι οποίες έπληξαν και περιοχές του νησιού Μαδέιρα, μέρος στο οποίο βρίσκεται το σπίτι του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Από τον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι για την κατάσταση με τις φωτιές στην Πορτογαλία, με τους ανθρώπους στην χώρα να ενημερώνουν τους Πειραιώτες πως δεν συντρέχει, πλέον, λόγος ανησυχίας, τονίζοντας τους πως οι φιλικοί αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά.

Επί πορτογαλικού εδάφους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς από αυτά τα ματς, ουσιαστικά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αποφασίσει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό για το ποιους παίκτες θα κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και το ποιους θα "κόψει". Οι Πειραιώτες, λοιπόν, θα περάσουν από... εξετάσεις, με τον 38χρονο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να δουλέψει, πλέον, και με τους Έλληνες διεθνείς οι οποίοι ενσωματώθηκαν με την ερυθρόλευκη αποστολή.

Η 24μελής αποστολή των παικτών: Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Λυκογιάννης.

Εκτός έμειναν οι: Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ζαραδούκας (τραυματίες και αποθεραπείες), Χαβίτο, Δασκαλάκης (δεν υπολογίζονται), Διαμαντάκος (υπολογίζεται για την ομάδα Νέων).

Τα τρία φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στον πορτογαλικό νότο:

*Τρίτη 24 Ιουλίου,  Φαρένσε - Ολυμπιακός (Σάο Λούις, Φάρο), 22.00 (ΝΟVA)
*Πέμπτη 26 Ιουλίου, Μπράγκα - Ολυμπιακός (Αλγκάρβε), 22.45 (NOVA)
*Παρασκευή 27 Ιουλίου, Νιουκάστλ - Ολυμπιακός (Αλγκάρβε), 22.45 (NOVA)


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου