ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Υπογράφει και πάει στο Φάρο ο Γκρέκο

Υπογράφει και πάει στο Φάρο ο Γκρέκο

Αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό ο Λεάντρο Γκρέκο, ο Ιταλός θα ταξιδέψει στο Φάρο ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή. Ξεναγήθηκε στο Ρέντη και στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Όπως σας ενημερώσαμε ο Λεάντρο Γκρέκο πέρασε με επιτυχία το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων το μεσημέρι της Κυριακής (22/7), με τον Ιταλό χαφ να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ (23:30) του Σαββάτου (21/7) υπό άκρα μυστικότητα.

Ο Λεάντρο Γκρέκο την Κυριακή (22/7) ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τόσο στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στο Ρέντη, όσο και στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Λεάντρο Γκρέκο να παίρνει μία πρώτη γεύση από τις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.

Αφού υπογράψει ο Ιταλός χαφ το νέο του τριετές συμβόλαιο (έως το 2015) με τους ερυθρόλευκους, ο 26χρονος στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία, έχοντας ως τελικό προορισμό την περιοχή Φάρο, ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία εκεί θα δώσει ορισμένα φιλικά παιχνίδια.

Αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από τη Ρόμα, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο. Το κόστος θα φτάσει τις 800.000 ευρώ, ενώ το ετήσιο κασέ του Λεάντρο Γκρέκο στις 650.000 ευρώ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου