ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Προχωράει για Κρίστμας

Προχωράει για Κρίστμας 

23/7/2012

Ο Αμερικανός είναι φθηνός και καλός και στο Λας Βέγκας έγιναν επαφές με τον ατζέντη του.

Το όνομα του δεν προκαλεί φρενίτιδα ενθουσιασμού, ούτε και το ύψος του. Πλην όμως ο Ντιόντε Κρίστμας προέρχεται από μια εντυπωσιακή χρονιά στην Α1 με το Ρέθυμνο κι έχει συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς στο σάμερ-λιγκ του Λας Βέγκας με τους Μπόστον Σέλτικς. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προκρίνει την περίπτωση του και ήδη έγιναν οι πρώτες συζητήσεις με τον ατζέντη του.
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε στο Λας Βέγκας με τον Αντρέ Μπακ που τον εκπροσωπεί και το νούμερο που του ζήτησε είναι μέσα σε λογικά πλαίσια. Φυσικά τόσο ο ατζέντης, όσο και ο παίκτης θα προσπαθήσουν να αυξήσουν την... τιμή και σε αυτό το πλαίσιο ο Κρίστμας δήλωσε την Κυριακή (22/7) πως έχει προτάσεις και από την ΤΣΣΚΑ και την Σιένα.
Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, δεν πρόκειται να μπουν σε παζάρια και μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσουν τις επαφές για να «κλείσουν» τον παίκτη. Παράλληλα την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και ο βοηθός του Μπαρτζώκα Χρήστος Μαρμαρινός ο οποίος παρακολούθησε ενδελεχώς τον  Κρίστμας ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των Σπερς.
Ο Κρίστμας είναι κοντός για τη θέση «3» με ύψος 1,95, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλή άμυνα απέναντι σε «δυάρια», πράγμα που δεν έχει την ικανότητα ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Έτσι απέναντι σε κανονικούς σμολ φόργουορντ θα χρησιμοποιείται ο Παπανικολάου και κατά περίσταση ο Πρίντεζης. Στο Λας Βέγκας έχει εντυπωσιάσει, καθώς σε τέσσερα ματς με τους Σέλτικς έχει 16,6 πόντους (με 47% στα τρίποντα και 72% στις βολές), 4,5 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ μέσο όρο!
Σύμφωνα με πληροφορίες του «olympiacos24.gr», ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά σε διεθνή παίκτη συλλόγου της Ευρωλίγκα, αλλά το συμβόλαιο που είχε με την ομάδα του «χάλασε» τη δουλειά. Έτσι έχει στραφεί στον Κρίστμας και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις. 

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου