ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Μαρτύρησε ο Φερέιρα για Θρύλο!

Μαρτύρησε ο Φερέιρα για Θρύλο!

Ο Φερέιρα τόνισε πως ο Ζαρντίμ έχει περισσότερες πιθανότητες στο να πάρει το πρωτάθλημα, όπως και κάθε προπονητής που έχει μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Τι είπε στον κόουτς του Θρύλου.
Πορτογαλικό δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος μίλησε για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Στα σχόλια του ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε πως ο κάθε προπονητής έχει περισσότερες πιθανότητες στο να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα, ο κόουτς των πρασίνων αποκάλυψε πως πρόσφατα είχε και μία συζήτηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, στον οποίο τόνισε πως ναι μεν αυτή θα είναι η πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα έχει περισσότερες πιθανότητες από εκείνον ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς είναι προπονητής στον Ολυμπιακό!

Το κείμενο έχει τίτλο: "O Oλυμπιακός του Ζαρντίμ είναι το φαβορί" και αυτή είναι η απάντηση του Ζεσουάλντο Φερέιρα σε ερώτηση για το ποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα την ερχόμενη σεζόν.  Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναγνώρισε την αγωνιστική ανωτερότητα των Πειραιωτών, σχολιάζοντας: "Παρά το γεγονός πως αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά του Λεονάρντο Ζαρντίμ στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσει. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί.

Και πιστεύω πως ο κάθε προπονητής που θα του δοθεί η ευκαιρία να έχει μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, θα έχει πάντα περισσότερες πιθανότητες ώστε να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα".

Στη συνέχεια ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, ανέφερε: "Έχω μιλήσει άλλωστε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και του το είπα ξεκάθαρα πως έχει περισσότερες πιθανότητες από εμένα ώστε να γίνει Πρωταθλητής. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, μπορείς να φτάσεις πιο εύκολα στον τίτλο. Εύχομαι, πάντως, τα καλύτερα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ", τον οποίο ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου