ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012

13/8/2012

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για τους Ολυμπιακους αγωνες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgd2bXnYq3WG_MbnS9HZgXQFY0MPdVBBwj4tGU3W-2tAao-FY7eVLsBxOuEikfoifucwe9ibo9NG_TCW2igMmMtg1V9kRUOy8CWoXCjEWLkhOgCIGqm6AEGREi2yDjlHPME6ftJr9Iqi7k/s1600/imageslondon.jpg



Επέστρεψε η ελληνική αποστολή

13/8/2012
Επέστρεψε η ελληνική αποστολή (pics)

Στην Αθήνα επέστρεψαν και τα τελευταία μέλη της ολυμπιακής αποστολής από το Λονδίνο. Μετά την αυλαία που «έπεσε» στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή, ήταν η σειρά των Ελλήνων πρωταθλητών να… πατήσουν Ελλάδα.

Μεταξύ των αθλητών ήταν οι δύο σημαιοφόροι τελετής έναρξης και λήξης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Σπύρος Γιαννιώτης αντίστοιχα. Μαζί τους το ελληνικό ντουέτο συγχρονισμένης κολύμβησης, Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη, η Εθνική ανσάμπλ, καθώς και η Εθνική ομάδα πόλο. Παρόντες φυσικά ήταν ο αρχηγός αποστολής, κ. Κούβελος και ο πρόεδρος της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τους υποδέχθηκε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι Έλληνες αθλητές, τονίζοντας:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τους αθλητές, που μας εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Πάνω από όλα, αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια. Μπορεί να μην ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες, όμως υπήρξαν πλασαρίσματα αθλητών, σε καλές θέσεις, τις οποίες πολλοί δεν περίμεναν» και πρόσθεσε:

«Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι δεν δόθηκαν αρκετά χρήματα στους αθλητές για την προετοιμασία τους, εκείνοι έκαναν το καλύτερο δυνατό. Εμείς έχουμε την υποχρέωση ως Πολιτεία, να δώσουμε κίνητρα στους αθλητές, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και αυτό θα κάνουμε».


Αφαιρέθηκε το χρυσό μετάλλιο από την Όσταπτσουκ

13/8/2012
Αφαιρέθηκε το χρυσό μετάλλιο από την Όσταπτσουκ
Δεν κράτησε πολύ η χαρά της Ναντζέγια Όσταπτσουκ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη σφαίρα αφού, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η αθλήτρια από τη Λευκορωσία βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία ύστερα από έλεγχο ντόπινγκ και έτσι η διάκριση που πέτυχε στο Λονδίνο της αφαιρείται.

Η Όσταπτσουκ είχε καταφέρει να βρεθεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου ύστερα από βολή στα 21 μέτρα και 36 εκατοστά, όμως η μεθενολόνη που ανιχνεύτηκε σε δείγμα ούρων που έδωσε καθιστά άκυρη την επιτυχία της.

Το χρυσό μετάλλιο πλέον θα κατακυρωθεί στη Νεοζηλανδή Βάλερι Άνταμς η οποία στον αγώνα είχε αναδειχθεί δεύτερη πίσω από την Λευκορωσίδα με βολή στα 20 μέτρα και 70 εκατοστά.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου