ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Διαφορα απο την Superleague

14/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Μαγικό ματς ο Κουτρουμπής»

14/8/2012
«Μαγικό ματς ο Κουτρουμπής»

Τον νεοαποκτηθέντα και σκόρερ της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργο Κουτρουμπή αποθέωσε ο Βαγγέλης Βλάχος μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Έλληνας τεχνικός, καθώς αν και οι παίκτες του αγωνίζονταν μπροστά στον κόσμο της ομάδας, δεν είχαν άγχος και έδειξαν διάθεση για καλό ποδόσφαιρο.

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, όπου είχαμε το άγχος ότι παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας για πρώτη φορά, το οποίο θα έχουμε φέτος, στην συνέχεια πήγαμε καλά. Ελέγξαμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να μάθουμε να αξιοποιούμε τις φάσεις που κάνουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση, είχαν πάθος και όρεξη και δώσανε και την ψυχή τους για την νίκη. Αυτό είναι το σημαντικό, είτε παίζουμε φιλικό, είτε επίσημο, να παλεύουμε για την νίκη» και πρόσθεσε για τον Γιώργο Κουτρουμπή:

«Είναι ένας παίκτης που τον ήθελα πολύ. Παρά το γεγονός ότι είναι λίγο πίσω και θέλει δουλειά, για πρώτο ματς έπαιξε εξαιρετικά, έκανε ένα μαγικό ματς δεδομένων των συνθηκών».

Στο δεύτερο ήταν ΠΑΟΚ

14/8/2012
Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, θύμισε τον κανονικό ΠΑΟΚ κόντρα στη SKODA Ξάνθη. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 2-1 των ακριτών στην Τούμπα στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που είχε πολύ καλό θέαμα, προβληματικές άμυνες και ικανοποίησε όσους το παρακολούθησαν.

Ο Γιώργος Δώνης κατέβασε μια πειραματική ενδεκάδα, λόγω των πολλών απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει, αφήνοντας τους βασικούς του αμυντικούς στον πάγκο, ενώ έλειπαν και οι δύο βασικοί αμυντικοί χάφ, οι Γκαρσία και Λάζαρ. Έτσι, στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πολύ καλύτεροι επιθετικά και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Γλύκου. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρήκαν τις ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πάλι «φουριόζοι» και κατάφεραν να προηγηθούν με φοβερή προσπάθεια και σουτ του Ονουάτσι στο 49’. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη άρχισαν να πιέζουν περισσότερο, με τον «Μουμπάρακ» να «ρίχνει» στο ματς τους Ετο, Λίνο και Λόρενς, που έδειξε από νωρίς τα προσόντα του. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε με καταπληκτικό σουτ του Γεωργιάδη, μετά από φάση διαρκείας στο 71’. Η νίκη ήρθε στο 87’, όταν μετά από φάουλ του Λόρενς, ο Δεληγιαννίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τους: Γλύκο, Σταφυλίδη, Γεωργιάδη, Παναγιωτούδη, Ρομπέρ, Φωτάκη, Κάτσε, Κωνσταντινίδη, Κουμάλο, Ιντζίδη και Γιάννου.

Η SKODA ξεκίνησε με τους: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδη, Γκλέισον, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκη, Πλατέλλα, Φλίσκα, Κομεσίδη, Ντάνι και Ονουάτσι.

«Διπρόσωπος» Πλατανιάς

14/8/2012
«Διπρόσωπος» Πλατανιάς
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πλατανιάς νίκησε 3-1 την Επισκοπή στο προτελευταίο του φιλικό ματς πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Το σύνολο του Γιάννη Χατζηνικολάου παρουσίασε τα αδύναμά του σημεία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έβαλε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν αναμένεται να είναι βασικοί ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι Χανιώτες παρουσίασαν ένα σαφώς βελτιωμένο «πρόσωπο».

Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο του «Μάλεμε» οι παίκτες του Πλατανιά ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 9’ με τον Μιρτσέτα. Ωστόσο, στο 39’ ο Τριανταφύλλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Το δεύτερο μέρος είχε έναν και μοναδικό πρωταγωνιστή για τον Πλατανιά. Ο λόγος για τον Νικηφόρο Τσοντάκη, ο οποίος με δύο δικά του γκολ στο 55’ και στο 68’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πλατανιάς: Ζέλουντοκ, Παληγεώργος, Κανακούδης, Τζανής, Δημήτρης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαρτσάκης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Γιακουμάκης.

Επισκοπή: Νικηφόρος, Σταυρακάκης, Μπαμπουλάκης, Μποτωνάκης, Ψωμάς, Δελήμπασης, Πουλάκης, Αντιασβίλι, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου, Τζέκος.

Στην Παιανία και ο Κουίνσι

14/8/2012
Στην Παιανία και ο Κουίνσι

Το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού έδωσε και ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους», χωρίς όμως να προπονηθεί.

Το κεφάλαιο Κουίνσι έκλεισε θετικά γι τον Παναθηναϊκό με τον Γκανέζο να υπογράφει και να ενισχύει το ρόστερ των «πράσινων». Μάλιστα, ο παίκτης πήγε το απόγευμα της Τρίτης και στην Παιανία όπου έγινε η προπόνηση της ομάδας του αλλά δεν γυμνάστηκε. Αυτό αναμένεται να γίνει από αύριο ώστε να ενσωματωθεί σιγά σιγά και να τεθεί στην διάθεση του Φερέιρα.

Κατά τα άλλα, οι διεθνείς των «πράσινων» απουσίαζαν από την προπόνηση λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας που έχει αύριο φιλικό με την Νορβηγία. Οι υπόλοιπο γυμνάστηκαν κανονικά, με έμφαση στην φυσική κατάσταση ενώ έγινε και δίτερμα. Ο Πάπε Σο έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.


Κωστής: «Η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει»

14/8/2012
Κωστής: «Η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει»

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ θα εμφανιστεί αντάξια της ιστορίας της και θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Κωστής, μετά το 1-0 του «Δικεφάλου» επί του Ηρακλή Ψαχνών.

«Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, γιατί η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί και πιστεύω πως θα το κάνει με τη βοήθεια του κόσμου», δήλωσε ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Κωστής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών (1-0): «Είδαμε αρκετά θετικά μηνύματα από το φιλικό αυτό. Τα παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή και τα πήγαν πολύ καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, όπου είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα, όπως είναι η βελτίωση των παικτών, αλλά το θετικό είναι ότι υπάρχουν όλα τα εφόδια για να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, γιατί η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί και πιστεύω πως θα το κάνει με τη βοήθεια του κόσμου».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Όλοι δουλεύουμε για το καλύτερο. Ο κύριος Βλάχος ζήτησε ενίσχυση, για την οποία ασχολούνται οι κύριοι Τσιάρας και Μαύρος, που είναι οι αρμόδιοι για να σας απαντήσουν γι’ αυτό. Η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστήσει να είστε σίγουροι».

Προσωρινές απουσίες στον Ατρόμητο

14/8/2012
Προσωρινές απουσίες στον Ατρόμητο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει Νιούκαστλ για τα πλέι οφ του Europa League, ωστόσο η προπόνηση της Τρίτης πραγματοποιήθηκε χωρίς τους τέσσερις διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική.

Στο απουσιολόγιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς περιλαμβάνεται οι Δημούτσος, ο οποίος είναι στη Νορβηγία με την Εθνική Ανδρών, ενώ και οι Καραγκούνης Μπάλλας απουσιάζουν με την Ελπίδων στην Κοζάνη. Ο τέταρτος της «παρέας» είναι ο Κούτσι, καθώς η εθνική Φινλανδίας δίνει φιλικό αγώνα την Τετάρτη κόντρα στην Πολωνία. Την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψουν και οι τέσσερις και να συνεχιστεί κανονικά η προετοιμασία για τα διπλά παιχνίδια με τους Άγγλους.

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, ενώ στη συνέχεια θα είναι ελεύθεροι λόγω της γιορτής της Παναγίας.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα διεξαχθεί φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου μεταξύ των «κυανόλευκων» και του Αστέρα Τρίπολης στις 20:00.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου