ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Εδειξε το ποιος ειναι με το καλημερα

Άνοιξε λογαριασμό ο Μασάδο!

14/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Άνοιξε λογαριασμό ο Μασάδο!

Ούτε 24 ώρες δεν έχει στην Αθήνα ο Πάουλο Μασάδο, ωστόσο φρόντισε να αφήσει τη… σφραγίδα του από την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μέσος έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς όχι μόνο συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό, αλλά σκόραρε κιόλας. Επίσης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε κανονικά στη διάθεσή του τους Ιμπαγάσα, Γκρέκο και Φουστέρ.

Διπλή ήταν η χαρά που πήρε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην πρώτη προπόνηση, μετά το ρεπό που είχε δώσει χθες (13/8) στους παίκτες του. Από τη μία, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Πάουλο Μασάδο να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ, ενώ από την άλλη, είχε στη διάθεσή του, τους Ιμπαγάσα, Γκρέκο και Φουστέρ.

Συγκεκριμένα στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν οι Ντιόγκο, Τζεμπούρ, Αμπντούν, Μοδέστο, Φουστέρ, Γκρέκο, Φέισα, Τάτος, Παπάζογλου, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Ζαραδούκας, Καραγκούνης, Μανωλάς, Ιμπαγάσα και Μασάδο.

Εκτός ήταν οι διεθνείς Κάρολ, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μιραλάς, Μήτρογλου, Σιόβας, Μανιάτης, ενώ ο Χοσέ Χολέμπας έκανε αποθεραπεία, ύστερα από την κάκωση που αποκόμισε από το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Η επόμενη προπόνηση των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένη για τις 08:30 τα πρωί της Τετάρτης (14/8).


πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου