ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Εναν ψηλο...και τελος

Έναν ψηλό και… τέλος

12/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Έναν ψηλό και… τέλος (Photo: Action Images)

Αντίθετα με τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο, αρκετά νωρίς, σχεδόν όλο το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Στράτο Περπέρογλου, οι ερυθρόλευκοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για μια θέση «ψηλού», η οποία είναι και η τελευταία εκκρεμότητα.

Αυτό που θα ήθελαν όλοι στο… λιμάνι θα ήταν να έχει αποκτηθεί και ο Βασίλης Καββαδάς από τον Πανιώνιο. Η περίπτωσή του, όμως, είναι πιο δύσκολη και από αυτή του Περπέρογλου, και από αυτή του Μαυροειδή.

Ο Πανιώνιος -προς το παρόν τουλάχιστον- διαμηνύει ότι δεν τον παραχωρεί, ενώ από την άλλη πιέζει για την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός.

Το θέμα της μετακόμισης ή όχι του Καββαδά από τη Νέα Σμύρνη αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας, όταν και θα έχει επιστρέψει από το Μονακό, όπου βρίσκεται για διακοπές, το αφεντικό της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μία κενή θέση ξένου, την οποία, όπως έχει λεχθεί, θα καλύψει (αν το κάνει τελικά) κατά τη διάρκεια της σεζόν.




πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ
για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου