ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

17/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

Δύο ερωτηματικά για Φερέιρα 

17/8/2012

Δύο ερωτηματικά για Φερέιρα 
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με την Μάλαγα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League. Οι διεθνείς τέθηκαν από χθες στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όμως από σήμερα θα ξεκινήσουν να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Από τη χθεσινή προπόνηση έλειπε μόνο ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα και το απόγευμα θα είναι στην Παιανία.

Από σήμερα, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει τις δοκιμές για το αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» κόντρα στην ισπανική ομάδα και εννιά από τους ένδεκα παίκτες δείχνουν σίγουροι, ενώ «παίζονται» δύο θέσεις. Η μία αφορά την επίθεση, αφού ο Φορναρόλι – παρότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος – έδειξε στο πρόσφατο φιλικό με την Ανόρθωση τις ικανότητες και ίσως προτιμηθεί έναντι του Τοτσέ.

Η άλλη αφορά μία θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου ο Κατσουράνης διεκδικεί θέση βασικού. Ο διεθνής χαφ είχε κληθεί στην Εθνική Ελλάδας από τον Φερνάντο Σάντος και στο παιχνίδι με τη Νορβηγία έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι σίγουροι μέχρι στιγμής, πάντως, φαίνεται ότι είναι οι Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σισοκό, Βιτόλο, Ζέκα και Χριστοδουλόπουλος. Όσον αφορά τον Πάπε Χαμπίμπ Σο, ακολούθησε ένα πολύ μικρό μέρος της προπόνησης και δεν δείχνει να προλαβαίνει ούτε τη ρεβάνς με τη Μάλαγα.

Δεν βιάζονται για χαφ

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να σημειωθεί εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή. Αυτή στιγμή στο «τριφύλλι» δεν δείχνουν να βιάζονται για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξακολουθεί να ψάχνει τον ιδανικό παίκτη να καλύψει το κενό που υπήρξε μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη.

Από την πλευρά της, η διοίκηση περιμένει το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα, ώστε να φανεί αν αντέχουν να προσθέσουν ακόμη ένα συμβόλαιο στο μπάτζετ της ομάδας. Άλλωστε, όποιος παίκτης αποκτηθεί θα έχει «βαρύ» συμβόλαιο, αφού θα πρόκειται κάποιον που θα κάνει την διαφορά.

Στα 15 εκατ. ευρώ η ΑΜΚ

Στις 17:00 σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το Δ.Σ. στις 26 Ιουλίου είχε αποφασίσει τελικά να προτείνει την επανέγκριση της ΑΜΚ ύψους 15 εκατ. ευρώ με τους ίδιους όρους, αφού δεν είχε περάσει το ενημερωτικό δελτίο από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Έρχεται πρόταση για Καπίνο 

17/8/2012

Έρχεται πρόταση για Καπίνο 
Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμη και σήμερα να φτάσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Στέφανο Καπίνο. Ο διεθνής τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ιταλικών και αγγλικών ομάδων και κάποια από αυτές να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

Ωστόσο, η SportDay αναφέρει ότι αν φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ θα αφορά για δανεισμό του νεαρού γκολκίπερ. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός αναμένεται να απαντήσει αρνητικά.

Άλλωστε, στο «τριφύλλι» πιστεύουν στο ταλέντο του 18χρονου πορτιέρο και τις προηγούμενες μέρες είχαν έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ του για την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου μέχρι το 2016.

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Καπίνο έχουν εκδηλώσει κατά κύριο λόγο η Ίντερ από την Ιταλία και η Φούλαμ από την Αγγλία.

Πέφτουν υπογραφές 

17/8/2012

Πέφτουν υπογραφές
Ημέρα υπογραφών αναμένεται να είναι η σημερινή στην ΑΕΚ, αφού εκτός εκείνης που αναμένεται να βάλει ο Γιάγκο στο συμβόλαιό του ώστε να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του, κάτι ανάλογο θα συμβεί με τον Κουτσιανικούλη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στα Σπάτα προκειμένου να υπογράψει για τρία χρόνια στην «Ένωση». Το παλεύει για Ιωαννίδη.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να συμφωνήσει σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με κλιμακωτές απολαβές, οι οποίες θα ξεκινούν από τις 70.000 ευρώ και θα φτάσουν μέχρι στις 120.000.

Στο «Δικέφαλο» θα χρειαστεί να περιμένουν να τελειώσει το θέμα του Δημήτρη Σιαλμά, προκειμένου να είναι βέβαιο πως θα αποδεσμευτούν τα απαραίτητα χρήματα από το μπάτζετ της ομάδας.

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Παπαδημητρίου, ενώ ανοιχτό παραμένει το ζήτημα του Γιώργου Ιωαννίδη. Φυσικά, για να προχωρήσει η υπόθεση, θα χρειαστεί να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό, ενώ πάντα… «καιροφυλακτεί» και ο ΟΦΗ, ο οποίος επίσης ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή.

Βούκιτς: «Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ» 

17/8/2012

Βούκιτς: «Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ»
Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. «Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο από την ΑΕΚ για να μου κάνει επίσημη πρόταση», ανέφερε αρχικά ο 33χρόνος επιθετικός χαφ της Παρτιζάν και πρόσθεσε: «Θέλω πολύ να έρθω, αφού πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς στην «ΩΡΑ των σπορ»

Υπάρχει μία πληροφορία ότι έχει δείξει ενδιαφέρον η ΑΕΚ για σένα. Γνωρίζεις κάτι τέτοιο;

«Ναι, μου έχουν πει οι μάνατζέρ μου για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο από την ΑΕΚ για να μου κάνει επίσημη πρόταση».

Εσύ, πώς βλέπεις αυτή την προοπτική;

«Οπωσδήποτε και θέλω πολύ να έρθω στην ΑΕΚ, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

Τι ξέρεις για την ΑΕΚ;

«Έχω διαβάσει την ιστορία της ΑΕΚ που είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος της Ελλάδας. Μακάρι να έρθω, αλλά θα δούμε. Έχω έξι μήνες ακόμα συμβόλαιο με την Παρτιζάν, υπάρχει ένα πρόβλημα με την Παρτιζάν και μακάρι να έρθω στην Ελλάδα».

Αυτό το πρόβλημα, τι ακριβώς είναι; Έχει να κάνει με την αγωνιστική σου κατάσταση;

«Όχι. Δεν θα ήθελα να πω. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Την περσινή σεζόν βγήκα πρώτος σκόρερ και με ανέδειξαν MVP του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ καλά».

Είπε «όχι» στον Ολυμπιακό 

17/8/2012

Είπε «όχι» στον Ολυμπιακό
Αρνητικά απάντησε η διοίκηση του Άρη σε πρόταση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του Γιάννη Γιαννιώτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Πειραιώτες πρόσφεραν 350.000 ευρώ (200.000 περισσότερα από όσα προβλέπει η ρήτρα του) και έδιναν ως έμψυχο αντάλλαγμα για έναν χρόνο τον Χαβίτο και άλλους δύο νεαρούς παίκτες για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς είπαν «όχι» στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους μόνο αν επρόκειτο για προσφορά συλλόγου από το εξωτερικού.

Τον Γιαννιώτα φέρονται παρακολουθούν ομάδας από την Ιταλία και τη Γερμανία, όμως εκείνος δείχνει να προτιμάει να παίξει στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ψάχνει ομάδα ο Οικονόμου

17/8/2012

Ψάχνει ομάδα ο Οικονόμου 
Αμοιβαία είναι η επιθυμία του Βαγγέλη Οικονόμου και του Ατρομήτου να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής από την ομάδα του Περιστερίου. Ο 25χρονος αμυντικός, όπως γράφει η SportDay, έχει πάρει άδεια από τους «κυανόλευκους» να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άλλωστε, και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και απλώς θα πιάνει μία θέση στο ρόστερ. Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες θα γλιτώσουν τις 90.000 ευρώ που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Όλα, όμως, δείχνουν ότι ο Οικονόμου θα καταφέρει να βρει ομάδα…

Ελπίζουν ακόμα για Σίσιτς 

17/8/2012

Ελπίζουν ακόμα για Σίσιτς 
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ για την έκβαση της υπόθεση του Μίρνες Σίσιτς. Οι Κρητικοί θεωρούν ότι ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός θα απαντήσει θετικά στην πρόταση τους και, μάλιστα, με τους οικονομικούς όρους της «νέας εποχής».

Ο διεθνής άσος ήθελε 90.000 ευρώ για να συνεχίσει στο Ηράκλειο, όμως οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν μπορούν να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό με τα σημερινά δεδομένα.

Το γεγονός ότι ο παίκτης δεν έχει υπογράψει ακόμα σε άλλη ομάδα τους δίνει το δικαίωμα να πιστεύουν ότι σύντομα θα τελειώσει θετικά η υπόθεσή του.

Εν τω μεταξύ, στο μεταγραφικό στόχαστρο της κρητικής ομάδας είναι κι ο Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος θα αποτελέσει εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει μόνο ο Χρήστος Μπούρμπος.

Δοκιμάζει Βραζιλιάνο ο Τσιώλης 

17/8/2012

Δοκιμάζει Βραζιλιάνο ο Τσιώλης
Την περίπτωση ενός Βραζιλιάνου επιθετικού τσεκάρει ο Σάκης Τσιώλης για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γκάμπριελ, όπως είναι το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στον 53χρονο τεχνικό και θα περάσει από το… μικροσκόπιό του για μερικές μέρες ακόμα.

Άλλωστε, για τον προπονητή των Αρκάδων έχει μεγάλη σημασία η απόκτηση ενός περιφερειακού φορ, ο οποίος δεν θα διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Περόνε.

Αν ο Γκάμπριελ πείσει τον Τσιώλη, τότε αυτός θα αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα.

«Στόχος μας η σωτηρία του ΠΑΟΚ» 

17/8/2012

«Στόχος μας η σωτηρία του ΠΑΟΚ»
Μέσω μηνύματός του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας κάνει συγκινησιακά φορτισμένες αναφορές στους Πόντιους και το πόσο συνδεδεμένοι είναι με τον «Δικέφαλο του Βορρά», τονίζει πως πρόκειται για ένα σύλλογο που κουβαλά την κληρονομιά της Κωνσταντινούπολης και επαναλαμβάνει πως στόχος της κίνησής του είναι η σωτηρία της ομάδας.

Παράλληλα, μίλησε για τους λόγους που καθυστέρησαν οι συζητήσεις τονίζοντας πως κάποιοι μέτοχοι ήθελαν τα χρήματα να καταλήξουν σε αυτούς και όχι στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο Ιβάν Σαββίδης για την απόκτηση του ελληνικού συλλόγου ΠΑΟΚ

Παρακολουθούσαμε στενά την περίπτωση του ΠΑΟΚ από το 2006 και το ενδιαφέρον μας εκφράστηκε σε διάφορες χρονικές περιόδους. Η επιθυμία μου να είμαι κοντά σ' αυτό τον σύλλογο "ακουμπά" στο όνομά του. Ιδρύθηκε το 1926 από Έλληνες πρόσφυγες από την Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια του δεύτερου ελληνοτουρκικού πολέμου. Σ' αυτή την φρικτή περίοδο, άνθρωποι που έμειναν χωρίς τίποτα, πήραν μία γενναία απόφαση και συσπειρώθηκαν γύρω από την ιδέα της ειρήνης και του αθλητισμού.

Σήμερα, ανάμεσα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, βρίσκονται περίπου ένα εκατομμύριο Πόντιοι Έλληνες της προσφυγιάς και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που μιλάνε ρώσικα και ένας τεράστιος αριθμός Ελλήνων από όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με σημερινές ανεπίσημες μετρήσεις, περισσότεροι από εκατό χιλιάδες Έλληνες που μιλάνε ρώσικα, θεωρούν τον εαυτό τους στενά συνδεδεμένο με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο ΠΑΟΚ.

Σε μία κατάσταση όπου η κρίση επηρέασε όλες σχεδόν τις πτυχές της Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα όρια της επιβίωσης. Θα μπορούσα απλά να παρατηρώ όσα γίνονται στον σύλλογο; Νομίζω πως όχι. Και πήρα μια απόφαση: Ο σύλλογος που κουβαλάει την κληρονομιά της Κωνσταντινούπολης και βρίσκεται πνευματικά κοντά σε εμένα προσωπικά και σε χιλιάδες Έλληνες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, πρέπει να ζήσει. Αν είναι να σωθεί κάτι και θα σωθεί, αυτό πρέπει να είναι κάτι που συμβολίζει την ενότητα των δυνάμεων που ενδιαφέρονται για την επιβίωση της Ελλάδας.

Αντιλαμβανόμενος πως σήμερα οι Έλληνες βιώνουν μία κρίση εξαιτίας κάποιων αντικειμενικών αιτιών και η Ελλάδα έχει μεγάλη επιρροή σε Ευρώπη και Αμερική, εμείς μπορούμε να προσφέρουμε σαν μία επιλογή την Σοβιετική ιδεολογία που είναι κοντά στη δική μου γενιά, για παράδειγμα στα σπορ. Και για μένα, έναν επιχειρηματία στη Ρωσία, είναι σημαντικό να υπάρχει ενότητα μεταξύ των δύο κρατών σε διαφορετικά επίπεδα. Μπορούμε να δεσμευτούμε για αυτή την ενότητα στον επιχειρηματικό τομέα, στις κοινωνικές δραστηριότητές μας και στα σπορ.

Είμαι πεπεισμένος πως θα είμαστε ενωμένοι. Σήμερα οι δραστηριότητες στα σπορ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μέρος μίας εξωτερικής πολιτικής. Έτσι, η επένδυση σε μία ποδοσφαιρική ομάδα θα ενισχύσει οικονομικά και πολιτικά τις σχέσεις με την Ελλάδα. Αυτός είναι ένας ακόμα επιπλέον λόγος. Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες πρέπει να χρησιμοποιηθούν σαν ένα εργαλείο επιρροής. Νομίζω πως αυτή η χώρα μπορεί και πρέπει να βγει νικήτρια.

Ο κύριος και αντικειμενικός μας όμως στόχος, που υπήρχε και πριν από εμάς, είναι η σωτηρία του ΠΑΟΚ. Οι καλύτερες παραδόσεις αυτού του συλλόγου πρέπει να αναγεννηθούν, να δυναμώσουν και να οχυρωθούν. Και αν μ' αυτές τις παραδόσεις μπορούμε να φέρουμε και κάτι καινούριο και ενδιαφέρον, αυτό θα με κάνει πολύ χαρούμενο.

Γιατί κράτησαν τόσο καιρό οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ΠΑΟΚ; Θα είμαι ειλικρινής. Συγκεκριμένοι άνθρωποι ήθελαν από εμάς να δώσουμε λεφτά στους κατόχους των μετοχών. Θέσαμε έναν διαφορετικό στόχο και κύρια απαίτησή μας ήταν τα χρήματα να πάνε στον σύλλογο. Έτσι, όλα τα χρήματα θα καταλήξουν στα ταμεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου και όχι στους μετόχους».

Κάντι: «Για αυτό άφησα τη Βέροια» 

17/8/2012

Κάντι: «Για αυτό άφησα τη Βέροια»
Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην αγωνιστεί στη Βέροια εξήγησε ο Κάντι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπίτβεστ Γουίτς (όπου πλέον συνεχίζει την καριέρα του). Ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός τόνισε ότι αντιμετωπίζει κάποια προσωπικά προβλήματα και για αυτό επέστρεψε στην πατρίδα του.

«Είχα οικογενειακά ζητήματα και το γεγονός ότι ήθελα να συνεχίσω τις σπουδές μου ήταν μερικοί από τους κύριους λόγους που επέστρεψα», ανέφερε ο 24χρονος φορ και πρόσθεσε:

«Επίσης, η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ήταν ένας ακόμη λόγος, αλλά κυρίως έφυγα επειδή είχα προσωπικά οικογενειακά ζητήματα και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά».

Υπογράφει ο Χοσέμι 

17/8/2012

Υπογράφει σήμερα ο Χοσέμι
Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτηση του Χοσέμι από τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό στόπερ, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σήμερα ο 32χρονος παίκτης θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «πράσινους» και στη συνέχεια θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Άλλωστε, οι δυο τους γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στον Ηρακλή πριν από μερικά χρόνια.

Εν τω μεταξύ, ο Αχμάντ Ζρέικ (22 ετών από τη Λιβύη) έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον προπονητή του Λεβαδειακού στο διάστημα που δοκιμάζεται και ίσως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα κληθεί από τη διοίκηση για να υπογράψει.

«Κλείνει» σε Κέρκυρα ο Μοντέιρο 

17/8/2012

«Κλείνει»  σε Κέρκυρα ο Μοντέιρο
Τον Έντερ Μοντέιρο ετοιμάζεται να «κλείσει» η Κέρκυρα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει με τους «Φαίακες».

Την ίδια ώρα στον νησί δοκιμάζεται και ο 22χρονος αριστερός μπακ Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, καθώς και ο 24χρονος μέσος Άρης Λώττας που έμεινε ελεύθερος από τον Πανηλειακό.

Στο μεταξύ, η Κέρκυρα αναμένεται να δώσει φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την Κυριακή, ενώ ο Άκης Μάντζιος είδε τον Χρήστο Αρμένη να παθαίνει θλάση και θα στερηθεί των υπηρεσιών του όχι μονο από το εν λόγω παιχνίδι αλλά και από την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο.

Προχωράει για έναν επιθετικό 

17/8/2012

Προχωράει για έναν επιθετικό 
Την πραγματοποίηση τριών μεταγραφών από την Skoda Ξάνθη είχε προαναγγείλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ήδη έχουν αποκτηθεί δύο παίκτες, ύστερα από τις ανακοινώσεις του Γκλέισον και χθες του Άλεξ Καζούμπα.

Επομένως, η ακριτική ομάδα αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Πλέον στην Ξάνθη ψάχνουν για κάποιον επιθετικό, αφού έχει κλείσει το ρόστερ στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ωστόσο, ακόμα και αν η Skoda προλάβει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να πάρει κάποιον παίκτη, δύσκολα θα παίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με Φουρτάδο στην Πάτρα 

17/8/2012

Με Φουρτάδο στην Πάτρα
Κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του θα αγωνιστεί έστω και για λίγο, αφού δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο, ο Φουρτάδο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή. Μέσα και ο Κοντοές, εκτός οι Καλογέρης, Γκερέιρο αλλά και ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Κι ενώ για τους δύο πρώτους αιτία του αποκλεισμού τους είναι το γεγονός ότι ο μεν Καλογέρης υπέστη ένα αιμάτωμα στο γλουτό και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση και για τον Γκερέιρο το ότι συνεχίζει την αποθεραπεία του, σχετικά με τον Σιαλμά μπορεί να θεωρηθεί ως προάγγελος αποχώρησής του από την ομάδα.

Στην τελευταία προπόνηση συμμετείχαν και οι Φουρτάδο, Γιάγκο, Ηλίας Μακρυωνίτης, Μιχάλης Παυλής, Χρήστος Αρκούδας, Γιώργος Κουτρουμπής, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κώστας Κοτσαρίδης, Νίκος Κουρέλλας, Ανδρέας Σταματής, Ντίνος Νικολόπουλος.

Ο Αινείας Καλογέρης υπέστη αιμάτωμα στον γλουτό και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αποστολή για το φιλικό με την Παναχαϊκή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Αρκούδας, Β. Βλάχος, Γροντής, Κοντοές, Κοτσαρίδης, Κουρέλλας, Κουτρουμπής, Λαγός, Μπουγαΐδης, Νικολιάς, Παπαδημητρίου, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φούντας, Φροξυλιάς, Γιάγκο, Φουρτάδο.

Αποφασίζει για Καλογέρη 

17/8/2012

Αποφασίζει για Καλογέρη
Μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν αποφασίσει στην ΑΕΚ αν θα προσφέρουν συμβόλαιο στον Αινεία Καλογέρη.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δοκιμάζεται περίπου έναν μήνα από τον Βαγγέλη Βλάχο και, μάλιστα, έχει δείξει ενθαρρυντικά στοιχεία για την αξία του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στα φιλικά με Πρέστον, Ρέξαμ (σκόραρε σε αυτό το ματς), Μπλάκμπερν και Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Καλογέρης δείχνει ότι μπορεί να σταθεί αυτή τη στιγμή στην «Ένωση», αφού είναι αρκετά ταχύς, έχει σπουδαία τεχνική κατάρτιση και μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον προπονητή του «Δικεφάλου».
Αυτή τη στιγμή ο ταλαντούχος παίκτης ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον αριστερό γλουτό, όμως από Δευτέρα θα τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Αμφίβολος για Μάλαγα ο Λάζαρος 

17/8/2012

Αμφίβολος για Μάλαγα ο Λάζαρος
Πονοκέφαλο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα λίγες ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα από τη σημερινή προπόνηση. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του 26χρονου παίκτη κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Στη διάθεση του 66χρονου προπονητή τέθηκε ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική Βενεζουέλας. Μαζί του οι άλλοι διεθνείς, ο Σπυρόπουλος και ο Κατσουράνης, που ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από την πλευρά του, ο Χαμπίμπ Σο ανεβάζει σταδιακά ρυθμό, αφού σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και έπαιξε για λίγο στο οικογενειακό διπλό.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και έπειτα επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες πριν ολοκληρώσουν με δίτερμα.

Επανέρχεται για Κατσικοκέρη 

17/8/2012

Επανέρχεται για Κατσικοκέρη
Νέα προσπάθεια για να αποκτήσει τον Νίκο Κατσικοκέρη πραγματοποιεί ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να φτάσει σε συνεννόηση με τον Εργοτέλη, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Κρητικοί έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους και αυτήν την ώρα υπάρχει μια διαφορά της τάξεως των 30.000 ευρώ, η οποία δεν μοιάζει ικανή να αποτρέψει το… «γάμο» των δύο πλευρών.

Οι συζητήσεις πάντως, θα συνεχιστούν και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Μιλά για όλα ο Μαύρος 

17/8/2012

Μιλά για όλα ο Μαύρος
Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Θωμάς Μαύρος την Τρίτη 21 Αυγούστου στο προπονητήριο των Σπάτων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για όλα τα θέματα που «καίνε» την Ένωση, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Φυσικά τα οικονομικά προβλήματα θα είναι το κύριο ζήτημα με όλα όσα έχουν άμεση σχέση με αυτό, δηλαδή, τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ.

Ενδεχομένως να διευκρινιστεί και όλα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για βοήθεια στην ΠΑΕ από επιχειρηματίες που δηλώνουν οπαδοί της ομάδας.

«Ας αφήσουν τον Πανιώνιο στην ησυχία του» 

17/8/2012

«Ας αφήσουν τον Πανιώνιο στην ησυχία του»
Απάντησή του στα… τιτιβίσματα του Γιάννη Αλαφούζου για το θέμα των δανεικών παικτών έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με γραπτή του δήλωση. «Ας αφήσουν τον Πανιώνιο στην ησυχία του», αναφέρει ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης ενώ επισημαίνει ότι είναι διαφορετικό να δίδεται ένας ποδοσφαιριστής από την Κ20 δανεικός και μάλιστα μετά από πιέσεις του ίδιου, από τον δανεισμό ενός παίκτη από μια αντρική – επαγγελματική ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Λόγω του ότι ο παλιμπαιδισμός με τα τιτιβίσματα στο twitter έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός να ξεκαθαρίσω ότι έχει να κάνει με την ομάδα μας. Είναι τελείως διαφορετικό να σου στέλνουν δανεικό έναν παίκτη από μία αντρική ομάδα, από το να έρχεται ένα παιδί από την Κ20 μετά από έντονη επιθυμία και πίεση του ίδιου προς τους υπεύθυνους των ακαδημιών που ήταν.

Προφανώς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάποιοι έχουν την πολυτέλεια να σερφάρουν όλη την ημέρα στο internet, ενώ κάποιοι άλλοι πρέπει να μοχθήσουν για 28 παλικάρια απλήρωτα εδώ και αρκετούς μήνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα.

Ας αφήσουν λοιπόν τον Πανιώνιο στην ησυχία του γιατί αυτό που κάνουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είναι να δουλεύουμε με ελάχιστα μέσα αλλά με τεράστια αξιοπρέπεια». 

Συνεχίζει στο νησί ο Γιάντσης 

17/8/2012

Συνεχίζει στο νησί ο Γιάντσης
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γιάντση για ακόμα ένα χρόνο ανακοίνωσε και επίσημα η Κέρκυρα. Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στους Φαίακες και θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και του χρόνου.

Την περασμένη περίοδο στη Σούπερ Λίγκα ο Γιάντσης είχε 18 συμμετοχές, με το σύλλογό του να πιστεύει ιδιαίτερα στις ικανότητές του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Γιάντσης, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους. Ο Γιάντσης, για την προσεχή αγωνιστική σεζόν, πήρε τη φανέλα με το Νο 19».

Παράλληλα, ο κερκυραϊκός σύλλογος επισημοποίησε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στις 19:15.

Εμπλοκή με Κουτσιανικούλη 

17/8/2012

Εμπλοκή με Κουτσιανικούλη 
Στην ΑΕΚ τίποτα δεν είναι πλέον δεδομένο και αυτό έγινε σήμερα ακόμα πιο ξεκάθαρο. Η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη μέχρι χθες ήταν «τελειωμένη» αλλά ο παίκτης σήμερα δεν εμφανίστηκε στα Σπάτα, όπως είχε προγραμματιστεί, για να υπογράψει το προσύμφωνο του και σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την μετακίνησή του στην Ένωση.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τα είχε βρει με την διοίκηση της ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με κλιμακωτές αποδοχές που ξεκινούσαν από 70 χιλιάδες ευρώ. Το μόνο που έμενε ήταν να περάσει την Παρασκευή από τα Σπάτα για να υπογράψει το προσύμφωνό του. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ…

Ο Κουτσιανικούλης επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Ένωσης και εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε αυτήν… Όπως έγινε ξεκάθαρο κυριάρχησαν κάποιες δεύτερες σκέψεις του παίκτη ο οποίος, σημειώνεται, ότι στον Εργοτέλη έχει συμβόλαιο με απολαβές 200 χιλιάδων ευρώ.

Η εμπλοκή που υπάρχει αυτή την στιγμή στην υπόθεση Κουτσιανικούλη… παρασύρει και την υπόθεση του Σιαλμά ο οποίος περίμενε με ανυπομονησία την άφιξη του 24χρονου παίκτη ώστε να αποχωρήσει ο ίδιος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
 

Επιστολή ΠΣΑΤ στην επιτροπή Σταδίου Ιωαννίνων 

17/8/2012

Επιστολή ΠΣΑΤ στην επιτροπή Σταδίου Ιωαννίνων
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίου Ιωαννίνων, Γιώργο Κρανά παίρνοντας θέση για την ανάρτηση του τελευταίου στο προσωπικό του ιστολόγιο, με την οποία αναφερόταν κατά του αθλητικού συντάκτη, Γιάννη Γιαννάκη.

Ο ΠΣΑΤ ζητεί από τον κύριο Κρανά να ανακαλέσει τα όσα έγραψε τόσο για τον Γιάννη Γιαννάκη όσο και για τις Δημοσιογραφικές Ενώσεις.


«Κύριο Γιώργο Κρανά

Πρόεδρο Επιτροπής Σταδίου Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες»


Κοινοποίηση: Ένωση Συντακτών Ηπείρου Πελοποννήσου και Νήσων

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Κύριε Κρανά,

Περιήλθε σε γνώση μας ανάρτηση στο προσωπικό σας ιστολόγιο, με την οποία αναφέρεστε με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, κατά του επαγγελματία Αθλητικού Συντάκτη και μέλους του ΠΣΑΤ Γιάννη Γιαννάκη, αφήνοντας γενικώς και αορίστως υπονοούμενα ότι εξυπηρετεί συμφέροντα, γράφοντας «δεν υπηρετείται η δημοσιογραφική δεοντολογία, αυτή που ασκείται από λειτουργούς που αδιαφορούν για την εξυπηρέτηση συμφερόντων επιχειρηματικών, συχνά μάλιστα διαπλεκομένων ή κομματικών».

Αναφέρεστε επίσης με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς κατά των Δημοσιογραφικών Ενώσεων, γράφοντας «ειλικρινά εύλογα διερωτάται κανείς, τι κάνουν οι δημοσιογραφικές Ενώσεις; Μάλλον θα επιμελούνται τα βραβεία της χρυσής αθλητικής δημοσιογραφικής πέννας.»

Όλα αυτά αντιλαμβάνεστε πως αποτελούν ατόπημα, το οποίο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, στην περίπτωση που προέρχεται από ένα δημόσιο λειτουργό, όπως εσείς. Θα θέλαμε να σας καταστήσουμε σαφές πως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) είναι όχι απλά θεματοφύλακας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της ελεύθερης ενημέρωσης, αλλά προασπίζει με κάθε τρόπο και την τιμή και την υπόληψη των μελών του και αυτό πρόκειται να πράξει και στην προκειμένη περίπτωση, καθώς και το δικαίωμα του δημοσιογράφου να ασκεί κριτική.

Ο ΠΣΑΤ στέκεται και θα το πράξει και στο μέλλον εφόσον χρειαστεί, στο πλευρό του μέλους του Γιάννη Γιαννάκη και το ελάχιστο που μπορούμε να σας ζητήσουμε αυτή τη στιγμή είναι να ανακαλέσετε τα όσα συκοφαντικά αναφέρετε για αυτόν. Σας καλούμε επίσης να ανακαλέσετε και τα όσα ειρωνικά αναγράφετε για τις Δημοσιογραφικές Ενώσεις και θα θέλαμε να σας δηλώσουμε πως, όσο μας αφορά, δεν δεχόμαστε τέτοιους είδους υποδείξεις». 

Αλαφούζος: «Ό,τι γράφω είναι προσωπική άποψη» 

17/8/2012

Αλαφούζος: «Ό,τι γράφω είναι προσωπική άποψη»
Τα… τιτιβίσματα του Γιάννη Αλαφούζου –σύμφωνα με πληροφορίες- αποτέλεσαν θέμα συζήτησης και μιας λεκτικής αντιπαράθεσης με τον Γιάννη Βρέντζο στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να ζήτησε από τον επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μια εξήγηση για τα όσα γράφει μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter για τους δανεισμούς των παικτών και τις… θυγατρικές ομάδες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε… «Ό,τι γράφω είναι προσωπική άποψη. Αυτή εκφράζω», απάντησε και επανέλαβε την άποψη ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να προέρχεται από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό…

«Ο Γιάννης Μώραλης είναι ηθικό στοιχείο. Όμως επιμένω σε αυτό που έχω πει, ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να είναι εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού», υποστήριξε.

Νέος «πονοκέφαλος» λόγω Καρακατσάνη 

17/8/2012

Νέος «πονοκέφαλος» λόγω Καρακατσάνη
Τον κίνδυνο να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με μείον δύο βαθμούς αντιμετωπίζει για άλλη μία φορά ο ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, καθώς ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Πλάτωνας Καρακατσάνης, δεν έχει εισπράξει ακόμη τη δόση των 24 χιλιάδων ευρώ από τις συνολικά 70 που του οφείλονται.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ψύχραιμοι και τονίζουν πως η καταληκτική ημερομηνία για την εξόφληση της δόσης των 24 χιλιάδων ευρώ είναι η 23η Αυγούστου, όπου μέχρι τότε οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν με τον μέσο του Πιερικού θα διευθετηθούν.

Εφόσον αυτό γίνει τότε ο ΟΦΗ δεν κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης βαθμών και θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα.

Με κόσμο στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός 

17/8/2012

Με κόσμο στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός 
Με το… 12ο παίκτη του θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός. Μπορεί το αίτημα για αναβολή του παιχνιδιού με το Λεβαδειακό να μην έγινε δεκτό, ωστόσο όπως αποφασίστηκε το «τριφύλλι» θα πάρει επισήμως 3160 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.

Οι Βοιωτοί θα παραχωρήσουν τα «μαγικά χαρτάκια» στους «πράσινους» για τις ανάγκες των φιλάθλων τους, μετά και τη σύμφωνη γνώμη τόσο των δύο ΠΑΕ, όσο και της αστυνομίας.

Μάλιστα, πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να ζητούν σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι εισιτήρια, ώστε να εξυπηρετούνται οι φίλοι της ομάδας και να ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους.

Αύξηση μεν, μικρότερη δε 

17/8/2012

Αύξηση μεν, μικρότερη δε 
Ανατροπή δεδομένων στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής. Μετά από πρόταση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» η ΑΜΚ ορίστηκε στα 6 εκατ. ευρώ και όχι στα 15 όπως αρχικά αναμενόταν.

Υπέρ της απόφασης του μεγαλομετόχου, τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού», Νικόλας Πατέρας, ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, καθώς και ο Αδαμάντιος Πολέμης. «Παρών» από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος εξ' αρχής είχε ταχθεί υπέρ της αύξησης ύψους 15 εκατ. ευρώ. Διαφοροποίηση υπήρξε και στην τιμή της μετοχής, η οποία ορίστηκε στα 0,34 € και όχι στα 0,33€ όπως ανέφεραν οι πληροφορίες. Η ΑΜΚ θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, με κατώτατο όριο τα 99 ευρώ που αντιστοιχούν σε 300 μετοχές της ΠΑΕ.

Αμέσως μετά την Γ.Σ, ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε: "Προσωρινά αποφασίσαμε να κάνουμε αύξηση 6 εκατ.ευρώ για να δώσουμε τη δυνατότητα στους παλαιούς μετόχους να συμμετέχουν γιατί στα 15 εκατ. ευρώ δεν συμμετείχαν, δεν είχαν τη δυνατότητα τόσο μεγάλο ποσό. Καλέσαμε επιπλέον και εγώ και ο κ. Βγενόπουλος, και ο κ.Πατέρας, και ο κ. Μακρόπουλος ο πρεσβύτερος των συμμετεχόντων, οποιονδήποτε σοβαρό επενδυτή υπάρχει να συζητήσουμε πιθανούς όρους για να μπει στον Παναθηναϊκό".

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από επιχειρηματία, τόνισε: "Καμία. Μακάρι να είχαμε. Καλούμε και είμαστε ανοιχτοί για να έρθει οποιοσδήποτε νέος επενδυτής στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι ο Παναθηναϊκός, είναι μια συντεταγμένη επιχείρηση, με έσοδα και έξοδα και οποιοσδήποτε επενδυτής πρέπει να ελεγχτεί για τα κίνητρα του.

Στόχος ήταν το Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε ρεαλιστές. Ξεκινάμε τραυματισμένοι τη σεζόν από την περσινή περιπέτεια. Τον πετύχαμε το στόχο μας. Το Γιουρόπα Λιγκ μας δίνει έξτρα λεφτά και μαζί με τα χρήματα από τους μετόχους νομίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα νοικοκυρεμένο μαγαζί. Κάναμε μεταγραφές, πιστεύουμε ότι θα υπάρχει καλύτερη κατάληξη από πέρσι. Θα προσπαθήσουμε για την υπέρβαση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες προφανώς το θέλουν και θα το προσπαθήσουν. Μπορεί να είναι δύσκολη η χρονιά αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Εδώ τα καταφέραμε πέρυσι. Πόσο μάλλον τώρα που είμαστε δεμένη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ανήκει στους οπαδούς του. Εγώ δεν μέτοχος, είμαι μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Δεν έχω καμιά άλλη συμμετοχή.

Στη Σούπερ Λίγκα πήγαμε να ζητήσουμε αναβολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό γιατί ήταν πολύ στριμωγμένες οι ημερομηνίες. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό και θεωρήσαμε χρέος μας να κάνουμε αυτό το αίτημα. Η Σούπερ Λίγκα δεν έχει θέληση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Οντως δεν υπήρχε προηγούμενο. Όμως πέρσι η ΕΠΟ διευκόλυνε τον Ολυμπιακό και η Σούπερ Λίγκα έκανε διευκολύνσεις σε ομάδες εις βάρος του Παναθηναϊκού. Άκουσα πολλά και από τον κ. Μώραλη και από τον κ. Βρέτζο για τον τρόπο που εκφράζομαι και τους είπα ότι εκφράζω προσωπική άποψη και θα συνεχίσω να την εκφράζω
".

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αποφάσισε να προχωρήσει σε Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των € 6.000.000, με τιμή διάθεσης μετοχής € 0,34, ελάχιστο αριθμό μετοχών που μπορούν να διατεθούν τις 300 (συνολικής αξίας € 102) και με προθεσμία την 30η Σεπτεμβρίου 2012.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα ορίσει την περίοδο αποκλειστικού δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Η απόφαση αυτή ελήφθη με σκοπό να δοθεί κατ’ αρχήν η δυνατότητα στους υφιστάμενους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να συμμετάσχουν για να διατηρήσουν τα ποσοστά τους.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ, η εταιρεία, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας όπως μάλιστα θα έχουν διαμορφωθεί και από τα αποτελέσματα των μέχρι τότε ευρωπαϊκών της αγώνων, μπορεί να προχωρήσει σε νεότερη ΑΜΚ.

Περαιτέρω, κατά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, οι βασικοί και πλειοψηφούντες μέτοχοι της ΠΑΕ διατύπωσαν πρόσκληση προς όποιον υποψήφιο επενδυτή επιθυμεί να επενδύσει στην ομάδα, να υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση και να προχωρήσει εν συνεχεία σε απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, κατ’ ιδίαν συναντήσεις για τη συζήτηση των επιμέρους όρων.

«Ζεστοί» για την ΑΕΚ και το έδειξαν... 

17/8/2012

«Ζεστοί» για την ΑΕΚ και το έδειξαν...
Μεγάλη βαρύτητα αποκτά το θέμα που προέκυψε σήμερα και έχει να κάνει με το ενδιαφέρον τριών εφοπλιστών να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΑΕΚ. Και αυτό γιατί οι επενδυτές έχουν ήδη στείλει στον Ανδρέα Δημητρέλο έγγραφο με το οποίο εκδηλώνουν την επιθυμία τους να κάνουν έναν οικονομικό και νομικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται και γράφεται κάτι για υποψήφιους επενδυτές που σκέφτονται να εμπλακούν στην ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτή την φορά φαίνεται ότι πρόκειται για μία πραγματικά σοβαρή περίπτωση. Το ενδιαφέρον των τριών εφοπλιστών που συνεργάζονται και με μία τράπεζα που έχει έδρα στο Λονδίνο, επιβεβαιώνεται και από τον πρόεδρο της Ένωσης, Ανδρέα Δημητρέλο που έχει στα χέρια του επίσημο έγγραφο. Για την ώρα επισήμως γνωστό έχει γίνει το όνομα μόνο του ενός που είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης.

Μάλιστα, έχουν ξεκαθαρίσει ότι αν τα χρέη της Ένωσης είναι όντως στα 30-35 εκατ. ευρώ, τότε είναι ιδιαίτερα ‘ζεστοί’ για να μπουν στην ΠΑΕ και να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ένωσης. Επιπλέον, έχουν διαμηνύσει στον Ανδρέα Δημητρέλο ότι θέλουν να κάνουν έναν ολοκληρωμένο οικονομικό και νομικό έλεγχο στην ΠΑΕ έτσι ώστε να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στον σύλλογο. Αυτό που ξεκαθαρίζουν είναι ότι η πρόθεσή τους είναι να βάλουν 2.5 εκατ. ευρώ άμεσα και δέκα μέσα στην σεζόν.

Ο Ντε Ρόσι διαφημίζει τον… Άρη 

17/8/2012

Ο Ντε Ρόσι διαφημίζει τον… Άρη
Είναι ο δεύτερος αρχηγός της Ρόμα, μετά τον μεγάλο Φραντσένσκο Τότι και καλεί άπαντες να παραβρεθούν στο φιλικό της Κυριακής (19/8) με τον Άρη.

Ο λόγος για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος για τις ανάγκες τηλεοπτικού σποτ κάλεσε τους φιλάθλους των «τζιαλορόσι» να δώσουν το «παρών» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Η αναμέτρηση με τον Άρη, αποτελεί για τον Ιταλό μέσο την αρχή από πολλές ωραίες ποδοσφαιρικές βραδιές στο «Ολίμπικο».

Ακόμα και αν οι φήμες θέλουν τον Ντε Ρόσι στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι, εντούτοις δείχνει πιστός στη Ρόμα και επιθυμεί ένα γεμάτο γήπεδο στην φιλική αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά τα όσα λέει στο τηλεοπτικό σποτ ο Ντε Ρόσι:

«Σας περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής 19 Αυγούστου στις 20.45 (ώρα Ιταλίας), στον πρώτο μας αγώνα στο Ολύμπικο. Θέλουμε το γήπεδο να γεμίσει. Ελπίζουμε αυτή να είναι η πρώτη από μία σειρά μεγάλων βραδιών γι αυτή τη σεζόν. Μία αγκαλιά. Γεια σας».

Και επίσημα Πρίττας 

17/8/2012

Και επίσημα Πρίττας 
Το τυπικό σκέλος της συνεργασίας του Πανθρακικού με τον Θανάση Πρίττα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή.

Ο 33χρονος μέσος είναι και με τη… βούλα παίκτης των νεοφώτιστων για τον επόμενο χρόνο.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται ήδη μαζί με τους νέους του συμπαίκτες, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψει της νέας περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Πρίττα διάρκειας 1 έτους. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής προπονείται με τους νέους τους συμπαίχτες υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη».

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Θανάσης Πρίττας γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1979 στην Θεσσαλονίκη. Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία στο ποδόσφαιρο ήταν με την φανέλα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας (πρωτάθλημα Γ! Εθνικής κατηγορίας) όπου έπαιξε σε ηλικία 18 ετών έχοντας 34 εμφανίσεις και 5 τέρματα.

Επόμενος σταθμός του η Skoda Ξάνθη στην οποία αγωνίστηκε 6 χρόνια έχοντας 116 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 5 τέρματα. Η συνέχεια τον βρίσκει στον Ηρακλή όπου σε δυο σαιζόν (2005-2006 και 2006-2007) είχε 41 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Άρη όπου μέχρι και πέρσι είχε 72 συμμετοχές με 2 τέρματα.

Πέρα από την πλούσια του εμπειρία στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Θανάσης Πρίττας έχει αγωνιστεί 17 φορές στο κύπελλο UEFA ή Europa League. Η εμπειρία του σε διεθνείς αγώνες δεν σταματάει μόνο στους συλλόγους καθώς ο Πρίττας ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος το 2010 που συμμετείχε στο Μουντιάλ.

Οι αντιρρήσεις του Βγενόπουλου 

17/8/2012

Οι αντιρρήσεις του Βγενόπουλου
Ο μοναδικός από τους μετόχους ο οποίος δεν συμφώνησε στην πρόταση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για μείωση του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ωστόσο, ψήφισε λευκό και όχι κατά εξαιτίας του ότι το εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου είναι σε εξέλιξη.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος που είναι ο δεύτερος σε ποσοστό μέτοχος της ΠΑΕ ενημερώθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο για την διάθεσή του να προτείνει στην συνεδρίαση του ΔΣ αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά έξι εκατ. ευρώ και όχι κατά 15 όπως είχε οριστεί αρχικά.

Ακόμα και αν είχε αντίρρηση όμως ο Ανδρέας Βγενόπουλος που είχε ζητήσει από την αρχή αύξηση κατά 15 εκατ. ευρώ με τιμή μετοχής τα 33 λεπτα, δεν ψήφισε κατά αλλά λευκό καθώς δεν ήθελε να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ενώ είναι σε εξέλιξη το εγχείρημα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Συνεχίζει ο «πονοκέφαλος» στη Ξάνθη 

17/8/2012

Συνεχίζει ο «πονοκέφαλος» στη Ξάνθη
Με τον Σπύρο Βάλλα να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης. Αρκετά δύσκολο πρόγραμμα περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, οι οποίοι αναλώθηκαν σε αρκετές ασκήσεις. Εκτός αυτή τη φορά ήταν και ο νεοαποκτηθείς Σάντος Γκλέισον.

Οι Ακρίτες έχουν προγραμματισμένο φιλικό για το προσεχές Σάββατο (18/8, 19:15) απέναντι στη Βέροια και ουσιαστικά είναι η «πρόβα τζενεράλε» για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό οι παίκτες του ξανθιώτικου συλλόγου ακολούθησαν ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυϊκού συντονισμού, ενώ ο Ουζουνίδης έδωσε «βάση» στην ταχύτητα, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους.

Για μια ακόμα μέρα ο Σπύρος Βάλλας προπονήθηκε μόνος, καθώς συνεχίζει να έχει μικροενοχλήσεις από τον τραυματισμό, ενώ το ίδιο συνέβη αυτή τη φορά και με τον Σάντος Γκλέισον, ωστόσο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Την ερχόμενη Τρίτη (21/8, 17:30) θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός.

Τσάκας κατά Παναθηναϊκής Συμμαχίας 

17/8/2012

Τσάκας κατά Παναθηναϊκής Συμμαχίας
Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευση του Παναθηναϊκού και την έγκριση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά έξι και όχι 15 εκατ. ευρώ, ο Βλάσης Τσάκας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται με σκληρά λόγια στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και τον Γιάννη Αλαφούζο και ξεκαθαρίζει ότι ο πρίγκιπας Φεϊζάλ είναι έτοιμος να μπει και να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των «πράσινων».

Αναλυτικά η δήλωση του Βλάση Τσάκα:

«Σήμερα, δυστυχώς και οι πλέον δύσπιστοι κατάλαβαν το σικέ παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της ομάδας μας. Αφού κατάντησαν τον Παναθηναϊκό ομαδούλα της σειράς, ήρθαν σήμερα στη Γ.Σ να αποδείξουν πόσο επικίνδυνη έχει καταντήσει η περιβόητη, πλέον, Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Σε άψογη συνεργασία με μερίδα μετόχων της ΠΑΕ, επιχειρούν να βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα εκατομμυρίων Παναθηναϊκών. Αποκλείοντας την συμμετοχή του HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud στην ΑΜΚ με τους όρους που αποφάσισαν, θέλουν άλλοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους με τους παχυλούς μισθούς, άλλοι να συνεχίσουν το ρόλο του πράσινου μαϊντανού και οι μέτοχοι τα ποσοστά τους κοψοχρονιά, αδιαφορώντας για το που οδηγούν την ομάδα μας.

Τραγικότερο όλων, ότι χαρίζουν άλλη μία χρονιά στο ολυμπιακό κατεστημένο, υποχωρώντας σε όλα τα επίπεδα αποδυναμώνοντας τον Παναθηναϊκό παντού. Ελπίζουμε να μην είναι όλο αυτό ένα σχέδιο που απορρέει από παλιότερους συνεταιρισμούς και εξοφλεί πιθανά γραμμάτια, στην πλάτη του Παναθηναϊκού.

Όταν όμως αυτοί φωνάζουν «παρών», δικαιώνοντας μεταχρονολογημένα τον χαρακτηρισμό του Κόκκαλη περί «κότες», εμείς δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Ο Πρίγκιπας Faisal, έχει αποφασίσει να γίνει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Αυτό άλλωστε δήλωσε ξεκάθαρα στην τελευταία δημόσια τοποθέτηση του την 01/08/2012.

Αφού οι οραματιστές της Παναθηναϊκής «τραγωδίας» έφαγαν πόρτα στην επικοινωνία που προσπάθησαν παρακάμπτοντας μας, από τον Πρίγκιπα Faisal, ήρθαν σήμερα να τον αποκλείσουν από την ΑΜΚ με τεχνάσματα που προκαλούν.

Δεν έχουμε πει την τελευταία κουβέντα μας, ας περιμένουν οι κύριοι αυτοί που το παίζουν τζάμπα μάγκες την επόμενη κίνηση μας. Τότε ειλικρινά θα θέλαμε να δούμε αν έχουν τα κότσια να ξαναπούν όχι κοιτάζοντας στα μάτια τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία στα παιχνίδια με την Μάλαγα και ευελπιστούμε να φορέσει ο Παναθηναϊκός το σεντόνι του Champions League γιατί εμάς δεν μας ικανοποιεί το Europa League κε Αλαφούζο…

Βλάσης Τσάκας, Εκπρόσωπος- συνεργάτης H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud
".

«Ναυαγεί» και του Τσιρίλο 

17/8/2012

«Ναυαγεί» και του Τσιρίλο 
Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα είτε στην Ανόρθωση είτε στην Άλκη Λάρνακας, φαίνεται πως είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός στόπερ μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να είχε δεχτεί κρούση από τον ΟΦΗ, την Κέρκυρα και την Βέροια, όμως καμία από τις προτάσεις των ελληνικών συλλόγων δεν τον κάλυπτε πλήρως με αποτέλεσμα να στραφεί στις ομάδες της Κύπρου.

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι περίμεναν αρκετές μέρες την τελική του απόφαση σχετικά με την πρόταση συνεργασίας που του είχαν κάνει.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Νίκος Μαχλάς, θα ρίξει αλλού τα… δίχτυα του, προκειμένου να βρει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό. 

Πρώτη για Βιβιάν 

17/8/2012

Πρώτη για Βιβιάν
Ένα νέο πρόσωπο είχε η προπόνηση της Παρασκευής για τον ΠΑΟΚ καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ματέους Βιβιάν συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του «δικεφάλου». Το ατομικό συνέχισε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Τόσο ο Λόρενς όσο και ο Βιβιάν μετέβησαν στις πατρίδες τους για να μαζέψουν τα πράγματά τους και να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση. Έτσι ο Βραζιλιάνος σήμερα ήταν έτοιμος για την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Κανονικά γυμνάστηκα και ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός αντίθετα με τον Πάμπλο Γκαρσία που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Ουρουγουανός μέσος θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς με την Ραπίντ Βιέννης καθώς ο Γιώργος Δώνης σε κάθε περίπτωση θέλει να τον έχει στην διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ καθώς ο Δώνης έριξε το βάρος στην φυσική κατάσταση και έδωσε εντολή για μεγάλη ένταση στην εκτέλεση των ασκήσεων.

Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού 

17/8/2012

Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού 
Στην «πρόβα τζενεράλε» εν όψει Νιούκαστλ ο Ατρόμητος έδειξε πανέτοιμος για το «όνειρο».

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο Περιστέρι, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς επικράτησε πολύ εύκολα 1-0 των Αρκάδων με σκόρερ τον Δημούτσο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και πλέον το ευρωπαϊκό… ραντεβού κόντρα στους Άγγλους περιμένει.

Πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά για τους Περιστεριώτες, που αν και φιλικό είχε αρκετά... νεύρα και εντάσεις.

Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, έχοντας μπλοκάρει το… δρόμο του Ατρόμητου προς την εστία τους. Μετά το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, οι «κυανόλευκοι» πήραν εξ’ ολοκλήρου τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 29’ ο Ιγκλέσιας θα μπορούσε να είχε «ανοίξει» το σκορ, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι, μετά από καλή πάσα του Μπρίτο. Δεν το… είχε η μέρα του Ιγκλέσιας. Στο 44’ και πάλι ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να κάνει το 1-0. Το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής… κατευθύνθηκε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Φούλοπ.

Την ώρα που ο Αστέρας δεν μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο επιθετικά, ο Ατρόμητος έβγαζε τις… αρετές του. Στο 63’ η επιμονή του Κούτσι, που είχε περάσει τέσσερα λεπτά πριν στον αγώνα είχε αποτελέσματα. Ο Φινλανδός «πάλεψε» για τη μπάλα και αφού επωφελήθηκε την ολιγωρία του Σανκαρέ, την πήρε στην κατοχή του και την έδωσε στον Επστάιν. Ο τελευταίος πάσαρε εκ νέου στον συμπαίκτη του, του οποίου το σουτ απέκρουσε ο Φούλοπ, όμως ο Δημούτσος ήρθε από πίσω, πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός «έπεσε», οι αλλαγές και των δύο προπονητών επηρέασαν σίγουρα τον αγώνα, με τον Ατρόμητο και πάλι να έχει την υπεροχή. Κακό «βράδυ» για τον Αστέρα Τρίπολης. Έτοιμος για τους «μεγάλους» διπλούς αγώνες του κόντρα στη Νιούκαστλ εμφανίστηκαν οι Περιστεριώτες, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη (22/8) εντός έδρας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας (78' Μπάλλας), Λαζαρίδης (78' Ταυλαρίδης), Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78' Καλέργης), Μπρίτο, Δημούτσος (78' Νάστος), Επστάιν (83' Αθανασίου), Μπέλιτς (59' Σουμπίνιο), Καραμάνος (59' Κούτσι, 72' Γκαρσία).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ (77' Γεωργακόπουλος), Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι (85' Ρούσσης), Κουρμπέλης, Έγκον, Χουανίτο, Φραγκουλάκης (55' Κάντο), Μπακασέτας (55' Γκάμπριελ), Ντινιωτάκης.

Ανακοινώνεται ο Κουίνσι 

17/8/2012

Ανακοινώνεται ο Κουίνσι 
Στη διάρκεια του Σαββάτου αναμένεται να «κλείσει» και τυπικά η υπόθεση Κουίνσι στον Παναθηναϊκό, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Το έγγραφο που περίμεναν οι «πράσινοι» από την Αλ Σαντ, έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής και πλέον θα ολοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή του.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός είχε βρεθεί τις προηγούμενες μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε βάλει υπογραφή στο νέο τριετές συμβόλαιο του. Ωστόσο, η γραφειοκρατία δεν επέτρεπε τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας. Την Παρασκευή, το «εμπόδιο» ξεπεράστηκε, με την πρώην ομάδα του Κουίνσι να στέλνει το απαραίτητο έγγραφο και πλέον είναι θέμα ωρών να επικυρωθεί και με επίσημη μορφή η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον παίκτη.

Ο Κουίνσι θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του συλλόγου, ξεκινώντας προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα για να βρει γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό.

Δύο… γρίφοι για Δώνη 

18/8/2012

Δύο… γρίφοι για Δώνη 
Το παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης βρίσκεται μόνο στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Όλα, όμως, δείχνουν ότι ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει τον Πάμπλο Γκαρσία στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς. Ο Ουρουγουανός χαφ δεν έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση, έξι μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» με τους Αυστριακούς. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει μόνοι εκείνους που δείχνουν 100% έτοιμοι για ένα από τα σημαντικότερα ματς της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο αναπάντητα ερωτήματα για την αρχική ενδεκάδα των Θεσσαλονικέων εν όψει αυτής της αναμέτρησης. Αυτά αφορούν με τη συμμετοχή του Λίαμ Λόρενς στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, κάτι που μπορεί να φέρει τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο. Εκτός αν ο Δώνης προτιμήσει τον 25χρονο χαφ από τον Μπερτράν Ρομπέρ στα αριστερά. Το άλλο έχει να κάνει με την κάλυψη του κενού που αφήνει η διαφαινόμενη απουσία του Γκαρσία από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τη θέση διεκδικούν με μοιρασμένες πιθανότητες ο Γιώργος Φωτάκης και ο Εργκους Κάτσε.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Έτο, Κουμάλο, Κατσικά και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Φωτάκης (ή Κάτσε) και Λαζάρ, έχοντας στα πλάγια Ρομπέρ (ή Γεωργιάδης) και Λόρενς. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Συζητήσεις με ταλαντούχο Σκανδιναβό

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε πει ότι «οι μεταγραφές τελείωσαν και μόνο αν υπάρξει κάποια περίπτωση νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή θα ενδιαφερθούμε» και μάλλον δεν το ανέφερε τυχαία. Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση ενός νεαρού Σκανδιναβού, για τον οποίο τα στοιχεία που έχουν συλλέξει είναι εξαιρετικά.


*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου