ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Το μπαλάκι στην Σούπερ Λίγκα για Βόλο, Καβάλα, Ηρακλή

Το μπαλάκι στην Σούπερ Λίγκα για Βόλο, Καβάλα, Ηρακλή 

17/8/2012 KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Το μπαλάκι στην Σούπερ Λίγκα για Βόλο, Καβάλα, Ηρακλή 
Ξεκάθαρη η θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Football League για το ζήτημα της Καβάλας, του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή. Τονίζει ότι δέχεται τις τρεις ομάδες στο νέο πρωτάθλημα με την προϋπόθεση όμως η Σούπερ Λίγκα να «ανάψει το πράσινο φως» για τον προβιβασμό πέντε ομάδων στο τέλος της σεζόν!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας αφού συνεδρίασε κατέστησε σαφές πως κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε πως δεν έχει πρόβλημα να εντάξει Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα ξεκαθαρίζοντας όμως ότι από την στιγμή που θα γίνει κάτι τέτοιο και ο αριθμός των ομάδων θα αυξηθεί στις 21, στο τέλος της ερχόμενης σεζόν θα πρέπει να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα πέντε ομάδες και κατ’ επέκταση την σεζόν 2013-14 ο αριθμός των ομάδων της πρώτης κατηγορίας να αυξηθεί στις 18.

Επιπλέον στην σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε να πάει η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League μία εβδομάδα πίσω. Δηλαδή, η πρεμιέρα αντί για 16 Σεπτεμβρίου να γίνει στις 23.

Η επίσημη ανακοίνωση της Football League αναφέρει:

Η Γ.Σ. της Football League ασχολήθηκε καθ΄ υπόδειξη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχετικά με τις υποθέσεις των ομάδων Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής, παρ΄ ότι οι σχετικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League έχουν ήδη αποσταλεί προς έγκριση στην Ε.Π.Ο., και κατά πλειοψηφία κατέληξε όπως :

Α) Για την επίλυση του θέματος απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της Super League, τροποποιώντας την προκήρυξή της και την επικύρωση των προκηρύξεων της Super League και της Football League από την Ε.Π.Ο.

Β) Υπό την προϋπόθεση η Super League να προβεί άμεσα σε τροποποίηση της προκήρυξής της, ούτως ώστε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο οι ομάδες που θα αγωνίζονται σε αυτή να είναι 18, τότε η Football League θα τροποποιήσει κι αυτή την προκήρυξη των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ώστε να προβιβασθούν στη Super League πέντε (5) ομάδες και να υποβιβασθούν στη Football League2 τρεις (3) ομάδες.

Γ) Για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των πρωταθλημάτων θα πρέπει όλες οι παραπάνω ενέργειες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2012. Για το λόγο αυτό η Football League παρατείνει την έναρξη των πρωταθλημάτων της κατά μία εβδομάδα, ήτοι από 16 σε 23/09/2012.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου