ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Στο "Σαν Μαμές" οι Νέοι!

Στο "Σαν Μαμές" οι Νέοι! 

17/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Είναι ένα απο τα πλέον θρυλικά γήπεδα στην Ευρώπη και όχι μόνο. Το "Σαν Μαμές" έχει μεγάλη ιστορία και αποτελεί τον τόπο "λατρείας" των φίλων της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στον "λάκκο των λεόντων" όπως αποκαλείται το γήπεδο των Βάσκων έχουν περάσει πολλές μεγάλες ομάδες.

Σε αυτό το γήπεδο θα βρεθούν και οι νέοι του Θρύλου. Απο εκεί θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο "Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων" δηλαδή το NextGen Series, αφού στις 28 του μήνα, φιλοξενούνται απο την αντίστοιχη ομάδα της Μπιλμπάο, για την πρώτη τους αγωνιστική στον 6ο όμιλο.

Την είδηση έκαναν γνωστή οι άνθρωποι του NextGen Series, μέσα απο το επίσημο προφίλ που διατηρούν στο twitter.

Δείτε χαρακτηριστικά τι έγραψαν:
"We are pleased to announce that @AthleticClub will play their opening Group 6 game vs. Olympiacos at the San Mamés stadium."

Μια μεγάλη εμπειρία για τους παίκτες του Μπερντ Στορκ που είναι πανέτοιμοι να ζήσουν αυτή την γιορτή,η οποία μόνο καλό θα τους κάνει. Αναμφίβολα θα τους δωσει την δυνατότητα να ζήσουν σε ρυθμούς των ομάδων ανδρών, ώστε όταν έρθει η στιγμή τους να ανέβουν στην πρώτη ομάδα του Θρύλου να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να αντεπεξέρθουν στις δυσκολίες και να τα δώσουν όλα για την ιστορική ριγωτή φανέλα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την καλύτερη απόφαση αναφορικά με την συμμετοχή των Νέων σε αυτή την διοργάνωση, δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες να αποκομίσουν μεγάλες εμπειρίεςκαι να "ψηθούν" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου