ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Προφυλάχθηκαν Μήτρογλου, Τζεμπούρ και Τάτος

Προφυλάχθηκαν Μήτρογλου, Τζεμπούρ και Τάτος

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Μήτρογλου, λόγω ενός προβλήματος στο πέλμα, προφυλάχθηκε, όπως και ο Τζεμπούρ, λόγω μίας ήπιας κάκωσης στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Ανδρέας Τάτος ένιωσε μία ενόχληση στην αριστερή γάμπα κατά την προθέρμανση και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Μετά το ρεπό της Πέμπτης (16/8), οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το πρωί της Παρασκευής (17/8, 08:30).

Το πρόγραμμα είχε ποικιλία στις ασκήσεις, αφού περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση και την τεχνική όσο και στην τακτική. Οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψαν πολύ και στα τελειώματα των φάσεων, με σουτ, χωρισμένοι σε γκρουπ.

Από την προπόνηση δεν έλειψε και το δίτερμα, κατά το οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα επάνω στον τομέα της τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με γυμναστήριο.

Ο Μήτρογλου, λόγω ενός προβλήματος στο πέλμα, το οποίο τον ταλαιπωρεί, προφυλάχθηκε, όπως και ο Τζεμπούρ, λόγω μίας ήπιας κάκωσης στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Ανδρέας Τάτος ένιωσε μία ενόχληση στην αριστερή γάμπα κατά την προθέρμανση και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Χολέμπας συνέχισε τη θεραπεία του, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση του Σαββάτου (18/8) είναι προγραμματισμένη για τις 8:30 το πρωί.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου