ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αριστερό μπακ ο Λυκογιάννης

Αριστερό μπακ ο Λυκογιάννης 

18/8/2012 KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Αριστερό μπακ ο Λυκογιάννης 
Την πρόθεση να δώσει φανέλα βασικού στον Μπάμπη Λυκογιάννη έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για το αυριανό (22:00) φιλικό του Ολυμπιακού με την Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον 19χρονο παίκτη ως αριστερό μπακ, λόγω της απουσίας του Χοσέ Χολέμπας.

Ο 38χρονος προπονητής έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή, όταν τον είχε δει σε DVD από συμμετοχές του με την Εθνική Νέων και θεωρεί ότι αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά έχει όλα τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα.

Ο Λυκογιάννης είναι αριστερό μπακ, όμως ο Ζαρντίμ όλο αυτό το διάστημα δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στη συγκριμένη θέση. Ο Πορτογάλος τον είχε βάλει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και στον άξονα ως εσωτερικός αριστερός χαφ.

Ωστόσο, η επικείμενη επιλογή του δείχνει ότι τον εμπιστεύεται και θέλει να τον δει πως ανταποκρίνεται στη φυσική του θέση σε ένα από τα δυσκολότερα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι Πειραιώτες.

Άλλωστε, σε μία εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα και ίσως θέλει να διαπιστώσει την ετοιμότητά του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Όσον αφορά τους χαφ, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση ορισμένα σχήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και χρησιμοποίησε στην ίδια ομάδα τους Μανιάτη (ως αμυντικός χαφ), Γκρέκο και Μασάδο (και οι άλλοι δύο μπροστά από τον διεθνή άσο).

Παρόλα αυτά, ο 38χρονος κόουτς παρουσιάζεται αναποφάσιστος για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στους Ιταλούς, αφού ο Φέισα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι από τους διακριθέντες της φετινής προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας.

Φόβοι για θλάση

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την κατάσταση του Ανδρέα Τάτου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης αισθάνθηκε μία ενόχληση στην αριστερή γάμπα και κρίθηκε σκόπιμο από το ιατρικό επιτελείο να προφυλαχθεί.

Ο 23χρονος χαφ θα επανεξεταστεί από τον επικεφαλής, Χρήστο Θέο, και θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του. Πάντως, έχουν εκφραστεί φόβοι για μία ελαφριά θλάση, η οποία θα τον κρατήσει για ένα διάστημα εκτός δράσης. Όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς με την Νάπολι.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για προληπτικούς λόγους, αφού είχε χτυπήσει στον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μετά έπαιξε στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας στην Νορβηγία. Ο διεθνής φορ θα εξεταστεί και εκείνος από το ιατρικό επιτελείο, ώστε να φανεί αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου