ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

«Βόμβα» Ντρέντε!

«Βόμβα» Ντρέντε! 

18/8/2012KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Βόμβα» Ντρέντε!
Η αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το μεγάλο κενό του Μιραλάς, o οποίος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για την Πρέμιερ Λιγκ και την Έβερτον, έχει ξεκινήσει καιρό στον Ολυμπιακό.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό το ήξεραν ότι υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο και ήθελαν να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν άμεσα και να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Μιραλάς.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαν έτοιμη λίστα για αυτό το ενδεχόμενο. Ο πρώτος σε αυτήν ήταν ο Μπαρμπόσα της Μπράγκα. Ο Ζαρντίμ, που ήταν ενήμερος από την αρχή ότι μπορεί να προέκυπτε ζήτημα με τον Μιραλάς, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και τον θέλει σαν τρελός. Ο Μαρινάκης δεν αποκλείεται να του το κάνει το χατίρι, αν και τελευταία ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζονται έχει προταθεί ένα ακόμη που προκαλεί πολύ θετικά σχόλια στους κόλπους του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον διεθνή Ολλανδό αριστερό χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ντρέντε. Ο 25χρονος (σε πάρα πολύ καλή ηλικία) άσος έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από τον Ζοσέ Μουρίνιο και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο οποίος δεν θα είναι η Εβερτον όπως όλοι πίστευαν. Γιατί στην Εβερτον; Γιατί σε αυτήν έπαιξε το τελευταίο χρόνο δανεικός από την Ρεάλ και έκανε πολύ καλή σεζόν.

Τι ειρωνεία της τύχης θα σκεφτείτε και σωστά. Η Εβερτον παίρνει τον Μιραλάς για τη θέση του Ντρέντε και ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον Ντρέντε για αντι- Μιραλάς. Γιατί όμως παρά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τα «ζαχαρωτά» ο Ντρέντε (ήταν το αγαπημένο παιδί της κερκίδας) δεν έμεινε στο λιμάνι του Λίβερπουλ; Γιατί ως άστατος χαρακτήρας που είναι (το μεγάλο μειονέκτημά του) αρπάχτηκε με τον Μόγιες ο οποίος λόγω του σοβαρού επεισοδίου που είχαν, τον έκοψε από την ομάδα, σχεδόν δύο μήνες πριν τελειώσει η περσινή σεζόν. Μέχρι τότε ο Ντρέντε είχε προλάβει να παίξει 23 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και να πετύχει τρία γκολ.

Ο Ντρέντε που μετά τον δανεισμό του από την Ρεάλ στην Εβερτον έμεινε ελεύθερος από τους Μαδριλένους (έληξε το συμβόλαιό του) αναζητεί τη νέα ομάδα της καριέρας του και τα τελευταία δημοσιεύματα τον έφερναν στο στόχαστρο ιταλικών συλλόγων (Νάπολι, Ρόμα, Τζένοα), της Φέγενορντ, της Ντιναμό Κιέβου και της βραζιλιάνικης, Κορίνθιας, αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει πουθενά. Το θέμα είναι ότι δεν το έχει πάρει απόφαση να ρίξει πολύ το κασέ του (στη Ρεάλ έπαιρνε ένα σκασμό εκατ. ευρώ το χρόνο), αλλά επειδή αυτά τα λεφτά πλέον δεν υπάρχουν λέγεται ότι είναι έτοιμος να υπογράψει και με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, αρκεί η ομάδα να καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί (σίγουρα ανεπίσημα σε σημαντικό στέλεχος του συλλόγου), ίσως και επίσημα με φαξ στα γραφεία της ΠΑΕ, το όνομά του αμέσως κέντρισε το ενδιαφέρον, μπήκε πολύ ψηλά στη λίστα και πιθανότατα έχει φτάσει ήδη και στα αυτιά του Ζαρντίμ.

Όλα αυτά γιατί η Βόλφσμπουργκ απάντησε ότι δεν δανείζει τον Βιεϊρίνια, παρά μόνο τον πουλά και θέλει 4 εκατ. ευρώ και γιατί στην διοίκηση ξέρουν ότι ο Μπαρμπόσα μπορεί να συγκινεί τον προπονητή, αλλά κανέναν άλλο στον σύλλογο και πολύ περισσότερο κανέναν από τους οπαδούς. Για αυτό και ο «ελεύθερος» Ντρέντε, μπορεί να έχει ήδη μετατραπεί στο απόλυτο φαβορί για αντι- Μιραλάς. Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα στη λίστα ο πανάκριβος συμπατριώτης του Ζαρντίμ, ο Κουαρέσμα, αλλά και οι πολύ δύσκολες περιπτώσεις όπως του Τζιοβάνι Ντος Σάντος και του Αρσάβιν.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου