ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Με τον αέρα του Μαραντόνα! (videos)

Με τον αέρα του Μαραντόνα! (videos) 

18/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο Θρύλος θα βρεθεί στον τόπο λατρείας του Μαραντόνα
Λατρεύτηκε και λατρεύεται σαν Θεός. Σχεδόν σε όλους τους δρόμους στην Νάπολι τον διαισθάνεσαι ενώ δεν είναι λίγα τα σημεία, όπου υπάρχουν φωτογραφίες του και διάφορα άλλα αντικείμενα. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι ακόμα και σήμερα μια απο τις ατραξιόν για την Νάπολι και φυσικά δεν γίνεται να είσαι εκεί και να πεις κάτι εναντίον του.
Απο το 1984 εως το 1991 φόρεσε την φανέλα της και την οδήγησε σε 2 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, ένα κύπελλο, ένα ΣούπερΚαπ και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Το "Σαν Πάολο" έγινε θρυλικό εξαιτίας του Ντιεγκίτο, αφού εκεί εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές λατρείας, μπήκαν μερικά απο τα ωραιότερα γκολ, παγκοσμίοςκαι φυσικά η αύρα του παραμένει σε κάθε γωνιά του γηπέδου.

Σε αυτό το μεγάλο γήπεδο θα βρεθεί την Κυριακή (19/8) και ο Θρύλος. Μια μοναδική εμπειρία για τους νταμπλούχους Ελλάδας και ένα σημαντικό φιλικό-πρόβα τζενεράλε, πριν απο τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Παρακάτω δείτε μερικά απο τα βίντεο λατρείας, που υπάρχουν στο Youtube για τον Μαραντόνα απο τα χρόνια που μεσουράνησε με τους "παρτενοπέι".

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου