ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Η Ευρωπη παιζει μπαλα...

Τα νεα της ποδοσφαιρικης Ευρωπης

15/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Βγήκε χαμένος ο Μέλμπεργκ

15/8/2012
Βγήκε χαμένος ο Μέλμπεργκ

Ούτε τα μισά χρήματα από όσα του πρόσφερε ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει ο Όλοφ Μέλμπεργκ στη Βιγιαρεάλ, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός στόπερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «κίτρινο υποβρύχιο» και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 450.000 ευρώ.

Μάλιστα, σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στην Primera Division ο 35χρονος παίκτης θα πάρει άλλες 100.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχου.

Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους είχαν προσφέρει στον Μέλμπεργκ μέχρι 1 εκατ. ευρώ και 300.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων. Ωστόσο, εκείνος είχε αρνηθεί και έψαχνε για καλύτερη πρόταση στο εξωτερικό…

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!

15/8/2012
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι!

Η Άρσεναλ, ήρθε σε συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους» για την παραχώρηση του Ολλανδού επιθετικού και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη, με τον παίκτη να περνάει από ιατρικά τεστ και να υπογράφει το συμβόλαιό του!

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, βρήκε τη νέα ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας και αποχωρεί από την Άρσεναλ έπειτα από οχτώ χρόνια!

Έχοντας αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», ήταν θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν από τους Λονδρέζους!

Οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ και η Γιουβέντους έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά νικήτρια βγήκε η Γιουνάιτεντ!

Με ποσό που ξεπερνά τα 20 εκατ. λίρες και έπειτα από τηλεφωνική επαφή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τον Αρσέν Βενγκέρ, ο «ιπτάμενος Ολλανδός» θα συνεχίσει με κόκκινη φανέλα, αλλά αυτή τη φορά θα έχει το έμβλημα των «κόκκινων διαβόλων» στο στήθος!

«Η Άρσεναλ γνωστοποιεί τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο παίκτης θα μεταβεί στο Μάντσεστερ την Πέμπτη, για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Άρσεναλ, ενώ αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογραμμίζει:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι»!

Κάτοικος Μονάχου ο Μαρτίνεθ

15/8/2012
Κάτοικος Μονάχου ο Μαρτίνεθ
Λίγες ημέρες απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και η Μπάγερν αποφάσισε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Χάβι Μαρτίνεθ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οι Βαυαροί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται τόσο στον γερμανικό, όσο και στον ισπανικό Τύπο, θα καταβάλουν στους Βάσκους το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταγραφή του παίκτη.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος βρισκόταν εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, οι Καταλανοί δεν ήθελαν να δαπανήσουν τόσα πολλά χρήματα.

Η Μπάγερν καιροφυλακτούσε όλο αυτό το διάστημα και την κατάλληλη στιγμή αποφάσισε να κάνει την κίνησή της και να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη, βάζοντας στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα, ο οποίος την περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με την παρουσία στο Europa League με τη φανέλα της Μπιλμπάο.

Τα 40 εκατομμύρια ευρώ που θα δαπανήσουν οι Βαυαροί για τον Μαρτίνεθ, τον κάνουν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας πέρασε ο Μάριο Γκόμεζ και τα 30 εκατομμύρια είχαν δοθεί για την απόκτησή του.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου