ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Τα νεα της Super League

Τα νεα της Super League

16/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Θετικά... μηνύματα από Βαντόζ

16/8/2012
Θετικά... μηνύματα από Βαντόζ
Την απάντηση του Κρίστιαν Βαντόζ περιμένουν πιθανότατα την Παρασκευή οι ιθύνοντες του Άρη στην πρόταση που του έχουν κάνει για συνεργασία. Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο παίκτης τόσο από την προσέγγιση των Θεσσαλονικιών, όσο και από τις εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο του Ρυσίου, όπου ξεναγήθηκε την Πέμπτη.

Θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι άνθρωποι των «κιτρίνων» και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο «ναι». Ο Βαντόζ πέρασε όλη τη μέρα του δίπλα στον Άρη. Αρχικά, αφίχθη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση του συλλόγου.

Εντυπωσιασμένος φαίνεται να έμεινε από τις εγκαταστάσεις, αλλά και το πλάνο που του ανέλυσαν οι άνθρωποι του Άρη. Οι «κίτρινοι» έχουν ένα ακόμα… συν προκειμένου να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Ούγγρου. Ο τελευταίος δεν «διψά» για χρήματα, κάτι που δεδομένα ο Άρης δεν μπορεί να του προσφέρει.

Τις ερχόμενες ώρες οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν, ώστε να βρεθεί οριστικά η «χρυσή τομή» και να «πέσουν» οι υπογραφές. Το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι άκρως θετικό και ο… γάμος δείχνει να πλησιάζει, ωστόσο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα δοθούν την Παρασκευή.

Ανακοίνωσε αποστολή για Πάρμα ο Πανιώνιος

16/8/2012
Ανακοίνωσε αποστολή για Πάρμα ο Πανιώνιος
Την αποστολή του Πανιωνίου για το σαββατιάτικο φιλικό με την Πάρμα ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αποφάσισε να συμπεριλάβει σε αυτήν 20 ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Την Παρασκευή το πρωί αναχωρεί η αποστολή του Πανιωνίου για την Ιταλία, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Πάρμα. Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Αυτοί είναι οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ανδράλας, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόκας, Ρόβας, Γιαννούλης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Διαμαντάκος, Κούρος.



«Λύνονται» τα χέρια του Δώνη

16/8/2012
«Λύνονται» τα χέρια του Δώνη
Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τον Γιώργο Κατσικά να συμμετέχουν κανονικά στη προπόνηση της Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης.

Μοναδικός απών ο Πάμπλο Γκαρσία, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και οι δύο νεοαποκτηθέντες, Λόρενς και Βίβιαν που έχουν πάρει άδεια.

Ο Έλληνας τεχνικός προετοιμάζει όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα τόσο για τα διπλά παιχνίδια στην Ευρώπη, όσο και για τη πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Έμφαση στο επιθετικό «κομμάτι» έριξε ο Δώνης στη σημερινή προπόνηση που είδε με ευχαρίστηση τον Κατσικά, μετά από καιρό απουσίας να «βγάζει» το πρόγραμμα.

Από την άλλη ο αρχηγός Γκαρσία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει ότι σιγά-σιγά επιστρέφει. Οι δύο «νέοι», Λόρενς και Βίβιαν είναι εκτός Ελλάδας, με άδεια που τους έχει δοθεί από την ΠΑΕ και αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Παρασκευή.

Χωρίς Βελάσκες η προπόνηση

16/8/2012
Χωρίς Βελάσκες η προπόνηση
Με μοναδική απουσία αυτή του Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες λόγω του μακρινού ταξιδιού από την Ιαπωνία, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, που ήταν και η πρώτη της προετοιμασίας της ομάδας για την πρώτη αναμέτρηση των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής αμυντικός, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Βενεζουέλας και δεν πρόλαβε να γυρίσει στη βάση του, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους διεθνείς που βρέθηκαν στην Παιανία, την Πέμπτη. Από την πλευρά του, ο Πάπε Σο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που του έχει συστηθεί από ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αρχικά ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τέλος έπαιξαν δίτερμα.

Κατέθεσε προσφυγή ο Βοσνακίδης

16/8/2012
Κατέθεσε προσφυγή ο Βοσνακίδης
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πανθρακικός κατέθεσε ο Δημήτρης Βοσνακίδης, στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

Ο 18χρονος αμυντικός διεκδικεί τα περσινά οφειλόμενα, ζητώντας παράλληλα την ελευθερία του από την ομάδα της Κομοτηνής, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που προέβη σε αυτή την ενέργεια δεν είναι μόνο οικονομικός.

Ο Πανθρακικός επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο –όπως δείχνουν τα πράγματα- δύσκολα θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ο Δημήτρης Βοσνακίδης. Ο διεθνής νεαρός αμυντικός, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Κώστα Τσάνα στην Εθνική Νέων (U19) για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013, κατάθεσε προσφυγή στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ κατά της ομάδας από την Κομοτηνή, διεκδικώντας να του καταβληθούν τα περσινά οφειλόμενα και παράλληλα ζητά να μείνει ελεύθερος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της προσφυγής του Βοσνακίδη δεν είναι μόνο οικονομικός, αλλά αγωνιστικός, καθώς ο νεαρός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη και ξέρει πως δεν θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Βραζιλιάνος στη Βέροια

16/8/2012
Βραζιλιάνος στη Βέροια
Ο Εβερτον Σάντος Μπεθέρα είναι ο νέος παίκτης της Βέροιας. Η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού για τα δύο επόμενα χρόνια χωρίς να γίνουν γνωστά τα οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Μπεθέρα αγωνιζόταν στην τέταρτη κατηγορία της «χώρας του καφέ» με τη φανέλα της Ζουβεντούδε τα δύο τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Everton Santos Bezerra για δύο χρόνια».

«Ναυαγεί» του Κατσικοκέρη

16/8/2012
«Ναυαγεί» του Κατσικοκέρη
Πολύ δύσκολα φαίνεται πως ο ΟΦΗ θα αποκτήσει τον Νίκο Κατσικοκέρη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μπορεί να κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον συντοπίτη Εργοτέλη, αυτή όμως δεν φάνηκε να τους ικανοποιεί, με αποτέλεσμα εκείνοι να την απορρίψουν.

Παράλληλα, στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (16/8) το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, τους έβαλε να κάνουν ασκήσεις με μπάλα, ενώ τους έκανε και μαθήματα τακτικής. Αυτός που ακολούθησε για άλλη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Χρήστος Μπούρμπος.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Πλατανιά θα είναι που θα γίνει στις 19:00 το Σάββατο (18/8) η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους θελήσουν να το παρακολουθήσουν.

Ζητούν «πάγωμα» των χρεών της ΑΕΚ

16/8/2012
Ζητούν «πάγωμα» των χρεών της ΑΕΚ
Το αίτημά τους για «πάγωμα» των χρεών της ΑΕΚ μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη, απέστειλαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με επιστολή τους 650 οπαδοί της Ένωσης.

Οι φίλοι της ΑΕΚ μέσω διαδικτύου συγκέντρωσαν 650 υπογραφές και με επιστολή τους ζήτησαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο να «παγώσει» τα χρέη της Ένωσης προς το Δημόσιο μέχρι τον Οκτώβριου που αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Ψωμιάδη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Οι υπογράφοντες την παρούσα διαμαρτυρία δηλώνουμε εξ αρχής ότι το ζήτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ μας ενώνει, παρά τις όποιες διαφορετικές πολιτικές και κοινωνικές μας απόψεις και υπογράφουμε ως ένα δείγμα των τουλάχιστον 1,5 εκατομμυρίων φίλων της ΑΕΚ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προβάλλεται συστηματικά, εν είδει προπαγανδιστικής γραμμής, πρόταση υποβιβασμού της ΑΕΚ στην τέταρτη ή ακόμα και σε ερασιτεχνική κατηγορία, χωρίς καμία προηγούμενη ανάλυση των ηθικών και συναισθηματικών συνεπειών και προεκτάσεών της στην ελληνική κοινωνία και κυρίως των οικονομικών επιπτώσεών της στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι άμεσες απώλειες του Ελληνικού Δημοσίου στην απευκταία περίπτωση πτώχευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανέλθουν σε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ. Σημαντικές θα είναι και οι έμμεσες απώλειές του αν υπολογισθούν:

• Τα μειωμένα έσοδα από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην περίπτωση που υποβιβασθεί μία ομάδα με τεράστιο αριθμό οπαδών (ΦΠΑ από πωλήσεις εισιτηρίων, προϊόντων της ΠΑΕ, εισφορές σε ΙΚΑ, 40% της αξίας των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών κλπ.)

• Τα μηδενικά έσοδα από την χρήση του ΟΑΚΑ για σειρά ετών. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ συντηρεί ουσιαστικά μόνη της –κάποιες χρονιές μαζί με τον ΠΑΟ- από το καλοκαίρι του 2004 το μεγαλύτερο και πλέον πολυδάπανο στάδιο της χώρας.

• Τα μειωμένα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Super League, εξαιτίας της υποβάθμισης της εμπορικής αξίας του πρωταθλήματος στο οποίο δεν θα συμμετέχει η ΑΕΚ.

• Τα μειωμένα έσοδα από παράπλευρες δραστηριότητες που σχετίζονται με τους αγώνες της ΑΕΚ (μετακίνηση και εστίαση μεγάλου όγκου οπαδών ανά την επικράτεια, πώληση προϊόντων γηπέδου κ.ά.).

Θα ήταν προτιμότερο για το Ελληνικό Δημόσιο να εισπραχθούν τα χρήματα αυτά σε βάθος χρόνου παρά να χαθούν εν μία νυκτί.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι όσα διαχειριστικά λάθη και να έχουν γίνει από τις εκάστοτε διοικήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ (για παράδειγμα συμβόλαια μεγαλύτερα από ότι θα έπρεπε, μεγάλες αποζημιώσεις αποδέσμευσης, κλπ) είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των υφισταμένων χρεών.

Η πραγματικότητα είναι ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση γιατί ένας πρώην μεγαλομέτοχος, σύμφωνα με καταδικαστική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχει υπεξαιρέσει ποσό περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του σωματείου. Ο εν λόγω μεγαλομέτοχος, όπως και ο υιός του, είναι έγκλειστοι επί της παρούσης για την υπόθεση αυτή.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν επιθυμούμε ο Έλληνας φορολογούμενος να επιβαρυνθεί με όποιο κόστος (άμεσο ή έμμεσο, μέσω διαφυγόντων εσόδων) για μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία. Ομοίως, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποδεχτούμε να διαλυθεί η αγαπημένη μας ομάδα για ένα ποσό οφειλών που είναι σημαντικά χαμηλότερο από το ύψος του ποσού που καταχράστηκε ο κ. Ψωμιάδης.

Κύριοι και κυρίες, μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Ο ΑΕΚτζής ήταν και είναι περήφανος, δεχόμαστε τα λάθη και τα χρέη της ομάδας μας, αλλά δε θα δεχθούμε ΠΟΤΕ η ΠΑΕ ΑΕΚ να γίνει το θύμα των χρόνιων παραλείψεων και της ουσιαστικής αδράνειας του Ελληνικού Δημοσίου στο ζήτημα της υπεξαίρεσης πόρων από το σωματείο»
.

Έτοιμο το… χαλί του Λεβαδειακού

16/8/2012
Έτοιμο το… χαλί του Λεβαδειακού
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Οι αρμόδιοι της ομάδας «έπεσαν» μέσα στις προσδοκίες τους για την έγκαιρη ανακατασκευή του γηπέδου, ώστε να είναι έτοιμο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δείγμα της καλής δουλειάς που έγινε.

Πλέον, τόσο οι παίκτες των Βοιωτών, όσο και οι φιλοξενούμενοι που θα επισκέπτονται το γήπεδο για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, θα αγωνίζονται σε ιδανικές συνθήκες σε έναν άκρως σύγχρονο χλοοτάπητα, βασισμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Επιστροφή στα… βάσανα

16/8/2012
Επιστροφή στα… βάσανα
Μετά από το ρεπό που είχαν την Τετάρτη (15/8) οι παίκτες της SKODA Ξάνθης επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Μαρίνος Ουζουνίδης, χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ, αφού πρώτα είχαν κάνει όλοι ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο φιλικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αυτοί έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτέλεσαν το δεύτερο γκρουπ ασχολήθηκαν κυρίως με την τακτική.

Παράλληλα, στις προπονήσεις των «Ακριτών» επέστρεψε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο φιλικό της εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία.

Επίσης, Δημήτρης Γούτας και Κώστας Τσαμούρης την Δευτέρα (20/8) θα ενσωματωθούν στην Εθνική Νέων.

Επιθετικό και… κλείσαμε

16/8/2012
Επιθετικό και… κλείσαμε
Την τελευταία… πινελιά στο ρόστερ της επόμενης περιόδου ετοιμάζει ο Σάκης Τσιώλης στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός «χτενίζει» την αγορά για έναν επιθετικό, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σημάνει και το τέλος των φετινών μεταγραφών.

Ήδη έχουν αποκτηθεί έξι ποδοσφαιριστές για την ερχόμενη περίοδο, ωστόσο έχει μείνει μια ακόμα… τρύπα στο επιθετικό «κομμάτι». Ο Τσιώλης θέλει να αποκτηθεί ένας πιο περιφερειακός φορ, που να μην διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του Περόνε.

Ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Έλληνας τεχνικός θέλει όσο το δυνατό πιο γεμάτο το «οπλοστάσιο».

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου